Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    01. Ožujak 2017. 09:16

blu5

Ajme, mene čeka OGTT za dva tjedna. Zanima me, vi koje ste ga radile, da li vam je krv vadilo iz vene ili iz prsta?

Meni iz vene!Radila sam ga na pocetku trudnoce pa sam nedavno pitala ginica da jel moram opet,sad sam 26-ti tjedan!Rekao je da ne,da su mi rekli na uzv da je beba velika onda bi me poslao!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

01. Ožujak 2017. 09:31

Meni su isto iz vene i treći put je malo boljelo. Isto volim pivu i vino, no ja sam tokom trudnoće sigurno bar desetak puta popila nešto alkohola. Sad nedavno sam baš pola čaše Zlatnog pana i bio je super. Ne vjerujem da će naškoditi malom iako sam danas čitala da se u trećem tromjesječju najsporije razgrađuje alkohol u krvi. 

• blu5
    01. Ožujak 2017. 09:37

Uh, koja mi je to tlaka! Mrzim vađenje krvi iz vene!Ne bojim se neko baš ne volim! Al, sta ćeš, ako treba, treba...

mrva2017
    01. Ožujak 2017. 10:17

cure, gdje ste išle na taj OGTT? 

Ofnica
    01. Ožujak 2017. 10:21

Lagertha

mamika3

Da li je koja od vas uspjela skuziti ritam mlataranja vasih beba u trbuhu?Mislim kad su najaktivnije,pa kad su mirnije ili kad ih uopce ne osjetite jer spavaju?Mozda vam se cini da spavaju samo kad i vi spavate?Hm?Bas me je to zanimljivo

Ja mislim da moj spava cijelo vrijeme osim kad jedemOnda se valjda probudi.

Haha Lagertha! I meni je neka slična situacija... Neke cure pišu da ih bebač udara kao lud, ja ga osjetim, ali ne onak nešto turbo! Vidim kad lupi na trbuhu, ali ne ono da se trbuh sad cijeli izobliči... Sad sam 27tj.
    Koliko mi je Dr. rekla zadnja dva puta, posteljica mi je sprijeda, beba je cijelo vrijeme glavom prema dolje, a na van je okrenuo leđa i guzicu...prema tome, rukice i nožice su mu prema unutra, prema organima i leđimavaljda...zato ja nekako valjda i više odsjetim da se unutra nekako miče i da mi stalno dira mjehur! :-) I točno mi je trbuh onako nisko i pomalo u šic, točko kao da mu je guzičica tako na špicu trbuha heheh!
    Znate li vi okvirne položaje vaših beba?

• blu5
    01. Ožujak 2017. 10:24

Meni je zasada poprijeko, udara ka luda! Meni je posteljica straga, tako da svaki pomak osjetim baš

Ofnica
    01. Ožujak 2017. 10:25

mrva2017

cure, gdje ste išle na taj OGTT?

Obično te ginić pošalje u laboratorij gdje uobičajeno ideš davati krv i urin...tak je barem meni bilo. U labos di sam ja išla na uputnicu, oni odmah naprave analizu i pošalju mojoj ginici na mail. Radi se oko 24tj.

Ofnica
    01. Ožujak 2017. 10:28

mamika3

blu5

Ajme, mene čeka OGTT za dva tjedna. Zanima me, vi koje ste ga radile, da li vam je krv vadilo iz vene ili iz prsta?

Meni iz vene!Radila sam ga na pocetku trudnoce pa sam nedavno pitala ginica da jel moram opet,sad sam 26-ti tjedan!Rekao je da ne,da su mi rekli na uzv da je beba velika onda bi me poslao!

Ja sam radila samo jednom, i to u 24tj. Na početku mi nije radila... Sad mi je čak vrlo niski šećer, nakon 2 sata 2,4. Nadam se da je to ok...mogu si priuštiti onda valjda slatko hehe!

mrva2017
    01. Ožujak 2017. 10:28

Ofnica

Lagertha

mamika3

Da li je koja od vas uspjela skuziti ritam mlataranja vasih beba u trbuhu?Mislim kad su najaktivnije,pa kad su mirnije ili kad ih uopce ne osjetite jer spavaju?Mozda vam se cini da spavaju samo kad i vi spavate?Hm?Bas me je to zanimljivo

Ja mislim da moj spava cijelo vrijeme osim kad jedemOnda se valjda probudi.

Haha Lagertha! I meni je neka slična situacija… Neke cure pišu da ih bebač udara kao lud, ja ga osjetim, ali ne onak nešto turbo! Vidim kad lupi na trbuhu, ali ne ono da se trbuh sad cijeli izobliči… Sad sam 27tj.
    Koliko mi je Dr. rekla zadnja dva puta, posteljica mi je sprijeda, beba je cijelo vrijeme glavom prema dolje, a na van je okrenuo leđa i guzicu…prema tome, rukice i nožice su mu prema unutra, prema organima i leđimavaljda…zato ja nekako valjda i više odsjetim da se unutra nekako miče i da mi stalno dira mjehur! :-) I točno mi je trbuh onako nisko i pomalo u šic, točko kao da mu je guzičica tako na špicu trbuha heheh!
    Znate li vi okvirne položaje vaših beba?

meni je na zadnjem uzv beba bila na zadak (noge dolje) i mislim da je još tako.. sad sam u 21.tjednu... a posteljica sprijeda nisko... osjetim jako pokrete... 

Ninche9
    01. Ožujak 2017. 11:56

Ofnice moj djecacic se probudi navecer oko 10 i igra se po sat dva, jucer i duze. Preko dana ga ne osjetim cesto, povremeno dok nesto pojedem ili je bas pritisak u donjem dijelu trbuha vidljiv.
    Ja imam posteljicu sprijeda, a tocan polozaj cu doznati danas jer idemo k doktorici jeej!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.