Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Veljača 2017. 13:04

Koliko sam ja čula, žene se osjećaju koma kad prenesu. Pri kraju trudnoće bude jako teško i onda se samo produžuje ta agonija. Ja bih voljela roditi s 39 tjedana 

• KFK
    28. Veljača 2017. 13:19

I ja isto mislilm Lagertha. Ne bih nikako voljela prenijet. U prvoj trudnoći je isto bio dečko i došao je 5 dana prije termina. Meni je nakon 38tj svejedno.

Ofnica
    28. Veljača 2017. 13:58

Meni je baš lijepo biti trudna, nemam baš nekih tegoba osim malo oticanja nogu (ne daj Bože većeg zla) tako da bih mogla biti trudna još godinu dana! Ali lako mi je sad pričati s 27tj...pitanje je kak će mi biti s tamo 35-36tj, mislim da ću jedva čekati da se porodim. :-)

• blu5
    28. Veljača 2017. 14:03

Ofnica, tebi je prvo dijete jel da? Najlipša je trudnoća s prvim djetetom!Posvećena sebi i bebi i to je to! Kad imaš još djece doma, onda je malo zeznuto sve to skupa sastaviti...obaveze, škole, da ne govorim kad se beba rodi...

Ofnica
    28. Veljača 2017. 14:39

blu5

Ofnica, tebi je prvo dijete jel da? Najlipša je trudnoća s prvim djetetom!Posvećena sebi i bebi i to je to! Kad imaš još djece doma, onda je malo zeznuto sve to skupa sastaviti…obaveze, škole, da ne govorim kad se beba rodi…

Hehehe, daaaaa...zato i mogu tako neobavezno pričati! Budem se vidjela s trećim hehe! Ajme nemoj me ni podsjećati, ja se divim svima vama s više djece, treba to sve ishendlati...još ako nemate baka servis, ajme vama, i meni skupa s vama u budućnosti!

mamika3
    28. Veljača 2017. 14:51

blu5

Ofnica, tebi je prvo dijete jel da? Najlipša je trudnoća s prvim djetetom!Posvećena sebi i bebi i to je to! Kad imaš još djece doma, onda je malo zeznuto sve to skupa sastaviti…obaveze, škole, da ne govorim kad se beba rodi…

Da,drugacije je kad je jedno!Spavas kak spava beba,sve mozes podrediti bebi i sebi,drugacije je!Moji imaju 7 i 5,nisu vise bebe niti mi se ,kak bi se reklo,drze za suknju,ali trazee i oni svoje!Vise kcer nego sin!Ali posto sam prosla malu razliku u godinama bome mi je drago sto je sad veca razlika!Biti ce tesko u pocetku sigurno,nespavanje,grcevi,ali i to ce proci!No ipak,ja se veselim!Ko zna,mozda i smrasavim od iscrpljenosti!ha ha ha....Dobro je sta mi je termin taman prije ljetnih praznika  pa nece ici u skolu ni sin na treninge-nema obaveza vezanih uz to!A kad skola opet pocne bebica ce vec biti veca,imati svoj ritam spavanja i klope-bar se nadam,pa ce i u pogledu toga biti lakse!Ma joj,vrijeme tako brzo prolazi da zbilja imam namjeru maksimalno uzivati sa bebom i s velikima!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    28. Veljača 2017. 14:52

Ofnica

blu5

Hehehe, daaaaa…zato i mogu tako neobavezno pričati! Budem se vidjela s trećim hehe! Ajme nemoj me ni podsjećati, ja se divim svima vama s više djece, treba to sve ishendlati…još ako nemate baka servis, ajme vama, i meni skupa s vama u budućnosti!

Ha ha ha.. A bas sam ti htjela reci da cu te pitati kako ti je u drugoj ili trecoj trudnoci!😁😀

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

28. Veljača 2017. 17:59

Lagertha slazem se s tobom. Ja bi isto htjela tako roditi, ne zelim poslije termina.
    Eh sto se tice dojenja ja se bojim opet da necu imati mlijeka jer mi cike uopce ne rastu, iako ne znam dal to ima puno veze :/

Sve mogu u Onome koji me jača <3

mici_0555
    28. Veljača 2017. 19:18

Cure, stigao mi nalaz harmonyja - nisko rizičan na sve :-) Sad moja paranoja skroz prestaje..nema nekog smisla al ja sad sam tek onako pravo opušteno sretna...
    E da i curica je! Meni svejedno..samo da je zdravo a svi moju oko mene su baš htjeli da je curica...

Eloa
    28. Veljača 2017. 19:29

Čestike mici_0555 i na tome da je sve ok, a još više što je curka :) 

Ja sutra idem na OGTT, ne znam kakću bez kave i hrane 3-4 sata. Al ide mm sa mnom da me digne kad se srušim :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.