Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    27. Veljača 2017. 15:56

Hvala puno na savjetu..
    https://www.amazon.de/MAM-Stillen-Sterilisator-Starter-Set/dp/B00TQQXBQO/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1488204977&sr=8-9&keywords=milchpumpe

Ja sam planirala ovo narucit... Cini mi se puno bolja cijena negu u hrv jer u bubamri je bila sam izdajalica 390kn..

Ninche9
    27. Veljača 2017. 19:12

Ja cu probat s dojenjem i ako ikako bude islo ustrajati u tome..ali cu za svaki slucaj potraziti s muzem paket s izdajalicom i bocicom pa ako nece ici dojenje da ode i kupi izdajalicu i ono sto nam treba. Meni je ovo prva beba, ako necu imat mlijeka ili ako to s dojenjem nece ici, nemam pojma sta se dalje radi i koja hrana se kupuje. Moram se malo educitati 

Ninche9
    27. Veljača 2017. 19:12

Ne bih rado kupovala grijace sterilizatore i ostalo, pa da mi stoji ako cu dojiti.

27. Veljača 2017. 19:49

Ja sam pročitala na par mjesta da se samo prvi put bočica sterilizira, a kasnije da se normalno pere. Nekako mi to zvuči normalnije nego svaki put sterilizirati.

Ofnica
    27. Veljača 2017. 19:56

Cure javite ako pratite akcije u kozmu, kad bude na snizenju ta avent izdajalica. Ja isto planiram dojiti, a nju planiram imati za prvu pomoć dok se jos ne naučim.

Sundi
    27. Veljača 2017. 20:10

Lagertha

Ja sam pročitala na par mjesta da se samo prvi put bočica sterilizira, a kasnije da se normalno pere. Nekako mi to zvuči normalnije nego svaki put sterilizirati.

Većina pedijatra smatra da je sterilizacija potrebna do trećeg mjeseca bebinog života, iako neki preporučuju postupak i do navršene prve godine života. Pričajte sa pedijatrom svog djeteta i procijenite i sami kakvo vam je dijete, je li često bolesno i osjetljivo ili nije.

Pročitajte više na: https://klokanica.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/sterilizacija-i-pranje-bocica-i-duda-2766 - klokanica.24sata.hr

Uglavnom svakako prvih par mjeseci...

Ofnica
    27. Veljača 2017. 20:13

Cure vec sam pitala prije koji mjesec i odgovorile ste mi, a sad ne mogu naci post...je li ovo sva dokumentacija koju treba nositi na hzzo?

Ofnica
    27. Veljača 2017. 20:21

Meni se onaj starinski način sterilizacije u vrućoj vodi u loncu čini najbolji, em je najjeftiniji, em nema toga šta vruća voda neće ubiti.

• Goga32
    27. Veljača 2017. 20:57

Ofnica

Zvala sam konkretno bebenovu i pitala za sajam i popuste pa mi je zena rekla da budu oko 15-20% ovisno o proizvodima, 15% bas na sve, a na neke stvari i veci popust. Npr. Bubamara ne ide na sajam ali zato ima one niže cijene za članove kluba, oko 10-15% niže, pa si i ja sad mislim jel se isplati cekati jer si ne bih htjela bas sve ostaviti za zadnji cas!

Lagertha, realno vec od 37.tj mozemo roditi, da! Ajme kako se to približilo! I meni evo 11tj jos! Ali evo frendica mi je prenijela 3 dana zasad i cekamo…tak da mozemo i potegnuti skroz do 41.tj hehe! Ali slažem se da bi do 37.tj trebale imati sve spremno. Ja radim jos 2tj. pa cu koristiti stari i novi GO, i nadam se onda početi lagano sa pripremanjem stvari i torbe i ostalog…

Ja radim u Bebenovi i popusti su 15 %  na sve oblike placanja a 20%  na posteljinu. Sve mozete naruciti prije i platiti kod nas u ducanu i pokupiti ili pricekati dostavu utorkom 😆 ako sta trebate pitajte 😊

• Goga32
    27. Veljača 2017. 21:01

Goga32

Ofnica

Zvala sam konkretno bebenovu i pitala za sajam i popuste pa mi je zena rekla da budu oko 15-20% ovisno o proizvodima, 15% bas na sve, a na neke stvari i veci popust. Npr. Bubamara ne ide na sajam ali zato ima one niže cijene za članove kluba, oko 10-15% niže, pa si i ja sad mislim jel se isplati cekati jer si ne bih htjela bas sve ostaviti za zadnji cas!

Lagertha, realno vec od 37.tj mozemo roditi, da! Ajme kako se to približilo! I meni evo 11tj jos! Ali evo frendica mi je prenijela 3 dana zasad i cekamo…tak da mozemo i potegnuti skroz do 41.tj hehe! Ali slažem se da bi do 37.tj trebale imati sve spremno. Ja radim jos 2tj. pa cu koristiti stari i novi GO, i nadam se onda početi lagano sa pripremanjem stvari i torbe i ostalog…

Ja radim u Bebenovi i popusti su 15 % na sve oblike placanja a 20% na posteljinu. Sve mozete naruciti prije i platiti kod nas u ducanu i pokupiti ili pricekati dostavu utorkom 😆 ako sta trebate pitajte 😊

To je popust za sajam 😆 inace je 10% na gotovinsko placanje iznad 1000 kuna i besplatna dostava na podrucju Zagreba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.