Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    23. Studeni 2016. 10:31

Blu5 i Mayathequeen hvala puno na brzom odgovoru, bas me prepalo to al sad mi je lakse..
    E da zab sam jos pitat jel neka od vas cula ili koristila tablete za mucninu za trudnice, kao pomaze kod mucnina a ne steti bebici? 
    Halugica ma sve u redu..
    I da stvarno nas ima sve vise i vise to je odlicno..samo dok ja napisem ovo vec je 10porukica poslano pa dok ponovo sve procitam haha

Mamicaaa
    23. Studeni 2016. 10:37

Halugica ajmee vec ti je uspio vidit spol  cestitam na curki!! 
    Mamika3  vidim da si prizeljkujes deckica i imas takav osjecaj..svi oko mene govore da ce bit deckic i kad god pricamo o bebici uvijek svi govorimo u muskom rodu haha e sad vidit cemo koliko smo bili u pravu oko toga osjecaja 

mayathequeen
    23. Studeni 2016. 11:07

Za mucnine isto tako sam cula da je b vitamin dobar..ili Rennie tabletice koje se kupe u ljekarni,mislim da to jedino smiju trudnice..proci ce to pa ce onda biti mir pa pod kraj divotica od zgaravice😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.