Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halugica
    23. Studeni 2016. 13:17

Ja vjerujem da je gin greska!!!!!!

Maja 3
    23. Studeni 2016. 13:21

Slika s uzv-a?

Halugica
    23. Studeni 2016. 13:21

Ja govorim ono sto je gin rekao: "i jamislim da je cura,ali nije nista skroz sigurno,na iducem pregledu cemo moci potvrditi!

• blu5
    23. Studeni 2016. 13:23

Stvarno si mogla staviti sliku, ne znam što bi to bio problem?

• malena123
    23. Studeni 2016. 13:25

znači ovako, Halugica ajde molim te prestani sa tim svojim lažima više si se svima preko glave popela
    objasni ti meni lijepo molim te na osnovu čega si jučer napisala da ulaziš u 12-ti tjedan a danas si već 12+5. dušo moja ni da ideš u polikliniku podobnik nebi ti mikroskoipom mogli reći koji ti je spol djetetu jer kao što je maslačak napisala tek se formira u 14-tom tjednu. muljaš petljaš lažeš. druga trudnoća si saznala da je dečko u 20-tom tjednu. pa koliko ti djece imaš. mijenjaš priče ko čarape. kako ti se zove doktor kod kojeg si išla? gdje ti je slika s ultrazvuka s valjanim datumom i vremenom? ti si munjola koja je očito željna pažnje i ima poremećaj sama sa sobom. odi pa se liječi i ne prisjedfaj više na muku i trudnicama i trudlicama!!!!!!!!!!!!

Halugica
    23. Studeni 2016. 13:26

MIJENJAM PRIČE KAO ČARAPE?
    PROČITAJ MOLIM TE OTPOCETKA TEMU, IMAM 2 KRASNE DJECE!

Halugica
    23. Studeni 2016. 13:28

i mamika3 isto osjeća da je dečko..I ja osjećam da je cura! I onda ja lažem? Vi mislite da znam poslat slike, pa tek sam se uclanila ovdje, dok se skompam s društvenom mrežom …!

Halugica
    23. Studeni 2016. 13:28

PA JA NE MOGU VJEROVATI!!!!!!!!

Maja 3
    23. Studeni 2016. 13:30

A i internet vjerojatno stekaje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.