Mamika3 zadnja menga mi je bila 7.10. ali imam neredovite. s malim sam bila ostala trudna 7dana nakon sta mi je zavrsila,a sad pretpostavljam da sam ostala trudna koj dan prije ove u 11mj..
Danijela+ sretno i nadam se da ces se javiti sa ljepim vijestima...
Sta se tice zgaravice u ranijem postu sam bila preporucila reduflox.. od algi je i smiju ga trudnice. meni je kroz cjelu prvu trudnocu pomogo.. pa probajte ;)1
U mog dr. je noviji uzv,tj. vidi se bas sve, ručice,nožice,glavica, sve je na svom mjestu!!
Dr.misli da je cura, a i ja imam taj osjećaj, tako da mislim da je doktor pogodio.
Maslacak31 12.tj istina da je prerano, no u 12.tjednu se itekako moze vidjeti spol ako je kvalitetniji uzv..Moze se takoder vidjeti i u 13,14,15 pa nadalje tjednu. To sve ovisi o uzv i po tome dal beba namjestila dobro.. U prvoj trudnoci sam saznala da cura tamo negdje u 14.-15. tjednu..A za dečka u 20.tjednu.. Ni mi nismo mogli vjerovat da nam se cura već pokazala!
Jutros sam bas osjetila nekakvu mucninu, onak nisam povracala, ali kao da cu svaki cas povratit. No,prošlo me to
Evo upravo primili vijest da je muzeva sestra rodila curu ,tako da planiramo otići u posjetu za koji dan..
Dal se koja susrela sa zatvorom u trudnoci?
Maslačak, ne razumijem te..Dr. mi je odredio termin poroda 6.6, i kaze po izracunu 12.ti tjedan.
Po tome kaj si napisala ispod , pogodilo me jako!!!
A kad ti je zadnja menga bila? I kakav je to novi uzv? I po cemu ce molim te znat sa sigurnoscu da je to cura ili decko?
Mozda je najbolje da se ja lijepo povucem s ove teme, jer vidim da ima osoba koja me ne prihvaca i sumnja u mene…Od prvog dana ja sam znala da cemo se lijepo druziti do danas… Kome je ozbiljno palo na pamet sumnjati u nekoga, kao na primjer mene,onak otvoreno… Doktor lijepo, jasno rekao: termin 6.6.2017, po izracunu ste 12+5… I evo sad vidim mamika3 blizu nam je termin,tebi je 3.6, koji si sad tjedan trudnoce?
Ajd ti lijepo prije nego opet dodjes s drugim nick-om,procitaj trudnoca po tjednima,pa procitaj za 12 tj,i za 14 tj..
U 14 tj tek pocinje razvoj prostate kod deckica i jajnika kod curica.
Zao mi je radi ovoga, izuzetno me pogodilo puno.. Previse.
Ostale trudnice, imate sto reci na ovo?
A i sigurno si dobila sliku s uzv..
Daj neku potvrdu da sam u krivu,i evo ja cu se onda ispricat i maknut s teme.
Sortiraj odgovore
Najstariji