Ja uopće ne mogu vjerovat da se ovo može događati. Iskreno vrlo sam se začudila da ti je već u 12-om tjednu gin uspio vidjeti spol?!? To sam uostalom i napisala. Molim te, stvarno nema smisla da ovakve stvari radiš, ovo zbilja nije ok. Dakle ili si medicinski fenomen ili si potpuno neuravnotežena, a sklonija sam vjerovati u ovo drugo...
Ako ne vjerujete da znam spol, što to niste odmah rekle? Ja ne vjerujem stvarno…Ma, ja idem s ove teme! Doktor nije bio siguran za spol, razmisljao je, rekao je da MISLI da je curica, i ja imam taj osjećaj,.Rekao je da cemo potvrdu vjerojatno dobiti na idućem pregledu kad budem 16.tt.
Ako ne vjerujete da znam spol, što to niste odmah rekle? Ja ne vjerujem stvarno…Ma, ja idem s ove teme! Doktor nije bio siguran za spol, razmisljao je, rekao je da MISLI da je curica, i ja imam taj osjećaj,.Rekao je da cemo potvrdu vjerojatno dobiti na idućem pregledu kad budem 16.tt.
Mamika 3,a ona je 12+5 po zadnjem uzv,njena trudnoca ide tako brzo kao da nosi superbebu..
Ja jednostavno i zaista ne mogu vjerovat da bi se ginekolog razbacivao informacijama o spolu u 12-om tjednu trudnoće, evo iskreno. Ako je tebi termin 03.06. a sad si 12+4, onda bi Halugica definitivno trebala biti 12+1 najviše
Moj doktor se sigurno zbunio. Nisam ni ja izracunala tocan termin, ali znam da sam u 12.tjednu!!
I koja strka sad?? Svakom gin se to desava! Malo zabuca! A na iducem pregledu (16.tjedan) cemo moci sve jasno vidjeti! Za spol samo pretpostavlja, nije potvrđeno!
I tako ste me odjednom napale kao da je neznam nesto ozbiljnije. Strasno!
I kao kad sam otisla napraviti ticker, upisala sam termin 6.6 i izbacilo mi je 12+1!
Sortiraj odgovore
Najstariji