LIPANJ
Mamika3 termin 3.6.2017
Halugica termin 6.6.2017 ♥
Pepa5 termin 11.6.2017 ♥
TRAVANJ
Danijela+ termin 28.4.2017 ♥
Minina_tetka termin 16.4.2017 ♥
SRPANJ
Donna83 termin 8.7.2017 ♥
MeJo termin srpanj.2017 ♥
Maslačak31 termin 27.07.2017♥
Halugica mene si zaboravila ili me svi ignorirate jer nisam dobro dosla haha meni je termin 31.5
Svim novim trudnicama zelim dobrodošlicu
E sad imam jedno pitanje kad nemam sta vise povratit povracam neku zutu kiselinu odvratno i toliko sam se valjda ovih 10dana iznapinjala da sam tokom povracanja imala ispljuvak krvi i to me bas jako prepalo..pa jel se neka nasla u takvoj situaciji i jel to normalno ?
Nebi smjela jer ti je tvoj gin napisao dijagnozu pod kojom te drzi na bolovanju,pise ti na nalazu vjerojatno sifra i dijagnoza..sad bas da je neka nadobudna moze poceti "cackati" po dijagnozi..
Da da bas si i ja mislim di bi mene stavili,haha sigurno ne u ured da odmaram heheh..mogu eventualno ici na traku puniti griotte u kutije a od toga mi se i ovak vrti u glavi..i da nema dizanja osim kad je kava 15 min i gablec 30 min..pa ti pisaj u gace😂😂
Sad je Halugica mene zaboravila staviti :-)
povraćaš žuć jer više nemaš šta povratiti...a šta se tiče krvi to ti je vjerovatno od naprezanja pukla neka kapilarica, mislim da nije ništa zabrinjavajuće
Mamicaa ja sam se u prosloj t nekaj na povracala,to ti je ono zadnje kaj imas u zelucu..a moj stariji sin je jednom tak povratio krv jer mu je od napinjanja neka zilica pukla..nis cudno i nis kaj nebu proslo..jedino ako osjetis da si bas jako slaba ili pred dehidracijom otidji svakako u bolnicu da ti daju bocu infuzije..
Vidis nisam ni znala da je to zuc,uvijek sam mislila da je to nekaj u zelucu..
Uvijek ja neš pomiješam u tablici, zaboravih staviti dmarjano
I da, dobrodošlicu želim svim novim trudnicama!
Donna35, čestitam na bebici!
Bas se ovdje lijepo nakupljamo i bas smo aktivne. Superr!
Uglavnom, bili mi danas na pregledu, termin ipak 6.6..
Srčeko golemo,veliko, jako srce ! Sad smo 12+5 !!
Bebulja velika 8cm, mahala je rucicama i nozicama..Nisam je htjela prestat gledati!
Kaže moj muž "napravili smo malu manekenku" , dr pita kako znate da je cura, moj muž kaže da to osjeća, išao dr. pokušao vidjet spol, kad ono mala, lijepa curica!!
Oprostite sto vas zaboravim staviti, ne mogu sve odjednom pohvatati, onda zaboravim kopirati ,pa ovo, pa ono.. Ali stavim vas ja ubrzo!
Sortiraj odgovore
Najstariji