Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halugica
    23. Studeni 2016. 09:51

LIPANJ 
    Mamika3 termin 3.6.2017
    Halugica termin 6.6.2017 ♥
    Pepa5 termin 11.6.2017  ♥

TRAVANJ
    Danijela+ termin 28.4.2017 ♥
    Minina_tetka termin 16.4.2017 ♥

SRPANJ
    Donna83   termin 8.7.2017 ♥
    MeJo termin srpanj.2017 ♥
    Maslačak31 termin 27.07.2017♥

Mamicaaa
    23. Studeni 2016. 09:56

Halugica mene si zaboravila ili me svi ignorirate jer nisam dobro dosla  haha meni je termin 31.5

Svim novim trudnicama zelim dobrodošlicu 

E sad imam jedno pitanje kad nemam sta vise povratit povracam neku zutu kiselinu odvratno i toliko sam se valjda ovih 10dana iznapinjala da sam tokom povracanja imala ispljuvak krvi i to me bas jako prepalo..pa jel se neka nasla u takvoj situaciji i jel to normalno ?

mayathequeen
    23. Studeni 2016. 10:01

Nebi smjela jer ti je tvoj gin napisao dijagnozu pod kojom te drzi na bolovanju,pise ti na nalazu vjerojatno sifra i dijagnoza..sad bas da je neka nadobudna moze poceti "cackati" po dijagnozi..
    Da da bas si i ja mislim di bi mene stavili,haha sigurno ne u ured da odmaram heheh..mogu eventualno ici na traku puniti griotte u kutije a od toga mi se i ovak vrti u glavi..i da nema dizanja osim kad je kava 15 min i gablec 30 min..pa ti pisaj u gace😂😂

• blu5
    23. Studeni 2016. 10:02

Sad je Halugica mene zaboravila staviti :-)
    povraćaš žuć jer više nemaš šta povratiti...a šta se tiče krvi to ti je vjerovatno od naprezanja pukla neka kapilarica, mislim da nije ništa zabrinjavajuće

mayathequeen
    23. Studeni 2016. 10:05

Mamicaa ja sam se u prosloj t nekaj na povracala,to ti je ono zadnje kaj imas u zelucu..a moj stariji sin je jednom tak povratio krv jer mu je od napinjanja neka zilica pukla..nis cudno i nis kaj nebu proslo..jedino ako osjetis da si bas jako slaba ili pred dehidracijom otidji svakako u bolnicu da ti daju bocu infuzije..

mayathequeen
    23. Studeni 2016. 10:06

Vidis nisam ni znala da je to zuc,uvijek sam mislila da je to nekaj u zelucu..

Halugica
    23. Studeni 2016. 10:07

Uvijek ja neš pomiješam u tablici, zaboravih staviti dmarjano

I da, dobrodošlicu želim svim novim trudnicama!
    Donna35, čestitam na bebici!

Bas se ovdje lijepo nakupljamo i bas smo aktivne. Superr!

Uglavnom, bili mi danas na pregledu, termin ipak 6.6..
    Srčeko golemo,veliko, jako srce ! Sad smo 12+5 !!
    Bebulja velika 8cm, mahala je rucicama i nozicama..Nisam je htjela prestat gledati!
    Kaže moj muž "napravili smo malu manekenku" , dr pita kako znate da je cura, moj muž kaže da to osjeća, išao dr. pokušao vidjet spol, kad ono mala, lijepa curica!!

Halugica
    23. Studeni 2016. 10:08

Mamicaaaa zaboravila teee ,sorryy

Halugica
    23. Studeni 2016. 10:10

Oprostite sto vas zaboravim staviti, ne mogu sve odjednom pohvatati, onda zaboravim kopirati ,pa ovo, pa ono.. Ali stavim vas ja ubrzo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.