Pozdrav curke,
evo i mene, još jedne trudnice :) S prvom trudnoćom vas nisam pratila, ali sad mi se čini da hoću :)
Trudna sam 7+4, jučer obavila prvi pregled i sve je na mjestu i srce malo kuca Termin je 8.7. (iako ja mislim da će bit malo prije :) ) i rađam u Petrovoj, kao i prvi put.
Eto, nadam se da ćemo se fino druškati
Pozdrav curke,
evo i mene, još jedne trudnice :) S prvom trudnoćom vas nisam pratila, ali sad mi se čini da hoću :)
Trudna sam 7+4, jučer obavila prvi pregled i sve je na mjestu i srce malo kuca Termin je 8.7. (iako ja mislim da će bit malo prije :) ) i rađam u Petrovoj, kao i prvi put.
Dobro nam dosla!Ima nas dosta ovdje,taman za jedno lijepo drustvance!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pozdrav curke,
Dobrodošla donna83:-) Ja i ti imamo isti termin Haha, baš super! Mayathequeen bit će sv ok, uopće ne sumnjam!!! Daj molim te nemoj zaboraviti slikati to što je stavio na vrata majmun glupi

Mayathequeen zelim ti svu srecu i da nam se javis s ljepim vijestima.. 😚
Halugica hvala ti. kad cujem da je jos nekome tako bilo a da ima sretan kraj mi je puno lakse.. 😚
Hvala Megi!!Ma kod tebe je sve jos isto jako rano i kak mi je rekao frend u bolnici,trudnoca moze biti i dva tj manja po uzv nego po mengi..
Nego jucer sam isla po uputnicu za sutra i vidim da je socijalac izvjesio na vrata pravilnik o bolovanju u trudnoci,doslo mi je da se zbljujem kakva je sranja natrabunjao,ma dajj ko da je to njemu iz dzepa..valjda 10 zakonskih clanaka di pise zasto se daju i zasto ne daju..i jos naglaseno da radno mjesto nije uvjet za bolovanje,poslodavac mora omoguciti i prilagoditi sve za trudnicu,hahhaha yeah right...bas cu slikati kad cu ici opet tamo.
Hvala Megi!!Ma kod tebe je sve jos isto jako rano i kak mi je rekao frend u bolnici,trudnoca moze biti i dva tj manja po uzv nego po mengi..
Nego jucer sam isla po uputnicu za sutra i vidim da je socijalac izvjesio na vrata pravilnik o bolovanju u trudnoci,doslo mi je da se zbljujem kakva je sranja natrabunjao,ma dajj ko da je to njemu iz dzepa..valjda 10 zakonskih clanaka di pise zasto se daju i zasto ne daju..i jos naglaseno da radno mjesto nije uvjet za bolovanje,poslodavac mora omoguciti i prilagoditi sve za trudnicu,hahhaha yeah right…bas cu slikati kad cu ici opet tamo.
Znam za ovo!To je isto pisalo na vratima moje bivse ginicke!Citala i nisam vjerovala sta citam!Koliko sam skuzila ima onih ginica koji ce dati bolovanje bez problema,a s druge strane su oni koji se striktno drze zakona!Vade se na to da poslodavac mora dati lakse radno mjesto!Vrlo rado bih upoznala onog ko je to napisao i stavila ga tjedan,dva na svoje radno mjesto!Ma i dan ,dva bi mu bilo previse jer takvi znaju lamatati samo jezikom,a ne rukama!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji