Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halugica
    22. Studeni 2016. 21:00

Nepoznato_22 ajme, dobrodošla nam i slobodno budi tu kod nas, dobrodošla si nam!
    Uglavnom, zao mi je, sve ce biti u redu ,misli pozitivno!!! Mada znam da te ovim ne mogu utješiti, ali znaj da od mene imaš podrškuuuu i big hug  for you and your baby!

Mamika3 joj sretan princezici i ljubi je puno!!
    To je 7 godinicaa?? Prvašićć??
    Ma i moja malena za Frozen obožava, čas joj je Maša i Medvjed favorit, pa princeze…I sad Frozen!
    Jučer me nagovorila da joj kupim bojanku na Frozen i evo sad ovdje crta frozen i boja je!!

Megi1509 znam kako ti je..Ja proživjela isto to. U prvoj trudnoći imala sam blago krvarenje ,a test je bio pozitivan, beta pokazuje trudnocu, gestacijska vrecica se vidjela, a ploda nije bilo..Tad je oko 5.tj.trudnoce , dosla  za tjedan dana (6+5) i sve jasno vidjelo. Krvarenje je bilo neko blago, vjerojatno bila pukla neka zilica. Uglavnom, mozda ti je i zaista rana trudnoca.. Zelim ti svu srecu ovog svijeta i da mali smotuljak bude tu! Javljaj nam se s novostima i računaj na nas!  

mayathequeen ma bit ce to sve ok, držim ti fige draga I javi nam se obavezno s novostima, nadam se da se bebica udobno smjestila u posteljicu i da uživa!

Koliko vidim nas par je iz Novog Zagreba , pa drage moje mozda se mi i sretnemo u rodilištu!
    Ja sad ulazim u 12-ti tjedan.. Po uzv… Sutra idemo na pregled i nemogu dočekat suuutraa!!!!!!! Imamo pregled u 8 i jedva čekam vidjet svoju malu bebicu..Nadam se da cu dobitt slikicuu!

I baš idem ja procitat temu od pocetka i vidim da je bilo nesto zapelo nekom tinom, pisale ste da radi neke lazne proffile il sta?? Sto se dogodilo? O boze..

Halugica
    22. Studeni 2016. 21:30

I evo ja napravila onako nekakvu listu trudnica i termina , malo prošla od 1.str kako su koje dolazile nove..

Mamika3 termin 3.6.2017 
    Dmarjano termin 20.5.2017 ♥
    Blu5 termin 8.7.2017 ♥
    Halugica termin 10.6.2017 ♥
    Maslačak31 termin 27.7.2017 ♥
    Pepa5 termin 11.06.2017 ♥
    MeJo termin srpanj,2017 ♥

koliko sam pohvatala , mislim da bi to bilo to! Svim trudnica zelim sve najbolje i urednu školsku trudnocuu!
    Cek, mamika3 , kad sam citala otpocetka citala temu vidjela sam jedan tvoj post gdje si napisala da nosis zvrka. Znaci, dečkić??  Stavila sam ti ja kraj termina autić !!!!!!!

I bas vidjela u nekih cura ove lilypie kako vec, bas mi se cine fora! Odoh ih ja probat napraviti!

Halugica
    22. Studeni 2016. 21:31

Ako nekog nisam navela, vičiteeeeeeeeeeeeeee!

_bella4_
    22. Studeni 2016. 21:52

Halugica, koji si kvart u N. Zg-u? Ja sam od tamo pa mozemo i kavicu popiti, naravno i ostale curke, da se podruzimo malo!😊

MeJo
    22. Studeni 2016. 22:21

Pozdrav zene...
    Nisam citala ove zadnje postove, vidim da je sve aktivno. Krenut cu sad proucavat...
    Uglavnom, danas sam bila na pregledu (5+2) i vidi se mala vrecica 4mm i nista vise..i to je gin jedva vidio i rekao je da se vidimo za tjedan dana jer ne moze nista potvrditi. Odmah mi je rekao da vjerojatno nece vidjeti plod, ali kao da se sokirao kad nije mogao nac ni gest. vrecicu od prve..
    Ima li neka iskustva s time?

Pepa5
    23. Studeni 2016. 07:58

Evo mene,imali neke preinake u stanu pa bila odsutna. taman u petrovu idem na test probira i uzv pa me malo strah 😢

• blu5
    23. Studeni 2016. 08:19

Halugica, dobro si pohvatala te termine, svaka čast. Što se tiče lažnih profila, niti mi je jasno, niti mogu razmjeti tako nešto. MeJo mislim da je premala trudnoća da bi se vidio plod, tako da ne bi trebala imati razloga za zabrinutost, bit će to sve ok. Pepa5 pls javi kako je prošlo, ja isto namjeravam raditi probir.

• blu5
    23. Studeni 2016. 08:26

Mamika3 sretan rođendan malenoj:-) Moja je sada u fazi Violete, Frozen je iza nas:-) Ah te njihove faze...Nepoznato_22 nadam se da će sve biti ok. Slušati liječnika i mirovati, znam jako puno takvih slučajeva i sve je prošlo ok:-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.