Mamika3 za sad se ravnam po terminu menstruacije jer mi do sad nista drugo nije rekao hah..i maloj curkici sretan rodendan i sve najboljeee!!
Veci dio curka iz novog zga,tam sam isla na praksu mozda sam cak nekoj od vas prala kosu hahaha..
Mayathequeen jesi bas na pescenici? ugl blizu tebe sam, ja sam inace sa zitnjaka tj sad bi spadala pod petrusevec jer sam kod dragog bila jedno vrijeme..haha
Nepoznato_22 neznam nista o tome i jako mi je zao nadam se da ce sve biti u redu..
Nepoznato_22
nisam se susrela s tim ali koliko sam citala magnezij i mirovanje pomazu. Vjerujem da ce ti se brzo smiriti i da neces morat u bolnicicu.
Mamika3 ravnam se po zadnjoj m. po uvz mi je razlika +4 dana.
I od mene nek je najsretniji rodjendan
Inace ja sam isto iz Novog Zagreba
Dobro dosle nove trudnice :D sve nas je vise i vise...
Mamika3 sretan rodjendan maleckoj :)
Nepoznato_22 ja sam imala prijevremene lazne trudnove u prvoj trudnoci ali sam samo morala strogo mirovati. i meni su bili u 32.tj
Curke,molim vas,ako je koja imala situaciju kao ja da mi kaze dal je na kraju sve bilo ok..
Naime u sub i jucer i danas mi svako toliko ide malo krvi. jucer sam bila kod svoje gin i poslala me je da idem u bolnicu na pregled i vadit betu. ja sam to jutros sve napravila. uzv je pokazao gestacijsku vrecicu bez ploda,a beta pokazuje trudnocu. dr je rekla da je najvj jako rana trudnoca i da dodem za 8dana ponovit betu i uzv. ja se iskreno nadam da cu tada viditi i plod..
U prvoj trudnoci sam isto tako krvarila ali u 4tj i mali se je vec vidio. a sad oni jos plod ne vide pa me je strah.
Ima koja iskustva s time i dal je bilo sve u redu?
Je moguce da cu iduci tj vidit plod,da je danas jos bilo rano? 😢😢😟😟
Sortiraj odgovore
Najstariji