Morat cu probat s vitaminom B jer me bas iscrpljuje, a uz to radim punom parom..
Joj pa vec sad imam zgaravicu da nekad ne mogu zaspati..
A svi govore ajde to su slatke muke ili ah to tak mora biti pa jedino se ovdje mogu pojadat jer vi koje ste prosle to me razumjete..
I mene jako muci mucnina vec 2 tjedna...mislila sam da ce mi ginekologica preporucit kakve tablete al mi je rekla samo caj od đumbira...uf bas i ne pomaze :(
Hehehe mamika a depilacija hehehe!!Taman bude ljeto pa nema skrivanja ko po zimi😂😁😂😁
Oh bas ste sve lijepo docarale pa sad bi onda trebala mislit da je ovo sad jos super hahaha..
"Zadihanost nakon par metara hodanja" a joooj ja zivim na 5 katu zgrade bez lifta,trebat ce mi jedno 2 sata da dodem do stana hahah ili ce dragi morat kupit onu dizalicu pa da me pofura do balkona hahaha
Joj,ja vas nista ne uspijem pratit,uz ovu svoju malu svrlju..meni pocele mucnine,ali s pisanjem nemam problema jos,a nisam imala ni u prvoj trudnoci.
Halugica,spol djeteta se najranije moze vidjet od 16 tjedna,ti si tek 12 tj..znaci mj dana ranije. Nekako to prerano puno da bi netko mogao tvrdit jel curica ili decko. Dobrodosle sve nove trudnice!
Meni su kod zgaravice pomagali bademi i sad ih jedem cim pojedem nes sumnjivo i par komada prije spavanja
Nemojte o depilaciji, pripremam se cijelo jutro da se sredim a nikak se natjerat jer mi je to bas sad tesko, a ne mogu na pregled ovakva
Na wc idem normalno preko noci se probudim max 1x Tako da za sad ne mucim muku s time
Za mucnine uz vec navedeno sam cula da bi bilo dobro stalno nes grickat, nekakve krekere i sl...
Ak nis ne pomogne utjeha je da ipak vecini prodje do 13tt, drzim fige da vam sto prije prodju mucnine
Ja sam danas na pregledu u 18h pa javim dojmove i nadam se spol. Vodim mamu sa sobom da vidi bebu, obzirom da je mm kilometrima daleko
Sortiraj odgovore
Najstariji