Sretan rodendan curki🎂🎉💖!!Puno zdravlja zelimo!!!😙😙😙
Sretan rodendan curki🎂🎉💖!!Puno zdravlja zelimo!!!😙😙😙
Zahvaljujem se u njeno ime!Obukla sam joj haljinicu,bila je sva sretna!Moja mala velika cura.....
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009

Halugica, ja sam iz Karlovca.
Mi jos moramo cekat na prvi pregled,narucena sam tek u sljedecu srijedu.

Pozdrav! Posto proljetnica vise nema, ne znam u kojoj temi bi se nasla, pa da vas pitam ako je netko imao istu situaciju ko ja :( ja sam u 26 tjednu +2 dana, unazad par dana imam takozvane lazne trudove, danas bila na pregledu moram pit normabele i magmezij, ako se ne smiri morat cu u bolnicu :(
Pozdrav! Posto proljetnica vise nema, ne znam u kojoj temi bi se nasla, pa da vas pitam ako je netko imao istu situaciju ko ja :( ja sam u 26 tjednu +2 dana, unazad par dana imam takozvane lazne trudove, danas bila na pregledu moram pit normabele i magmezij, ako se ne smiri morat cu u bolnicu :(
Meni se dogodilo,negdje dva mj prije termina!Naime,muz me je jako nazivcirao da on ne moze naci daljinskiIz bijwsa sam ga otisla trazit i pomaknula sam nas trosjed velicine bracnog kreveta!I eto meni trudova drugi dan....Uglavnom,bilo je frkovito jer bebi jos nisu bila sazrijela pluca,ali hvala Bogu sve je proslo u redu!Inace,bila sam tri dana u bolnici i nusam se mogla sjetit kad sam se tak odmorila zadnji put!Rekli su mi da strogo mirujem i pijem magnezij!Bas mi je zao sto to prolazis!Iskreno se nadam da ce sve biti u redu!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji