Ako bude sve ok a i ako ne bude sve obavljam u Merkuru,zadovoljna sam sa svime gore od trudnicke do odjela babinjaca,svi su bili ok..to je moje iskustvo sa drugim porodom!Prvog sina sam rodila u Petrovoj i necu nista pricati jer je ipak puno godina proslo od tad i vjerojatno se skoro sve i promjenilo ali i dan danas izbjegavam uopce proci kraj te bolnice..
ja pijem elevit, njega sam trošila i u prvoj trudnoći do negdje 22tt, onda sam prešla na centravit prenetal jer ima i omegu,. vidjet ću sada hoću li opet tako ili ću uzeti elebaby s obzirom da on ima dodatno omegu 3.
dobrodošle nove nam bušice, želim vam mirnu i urednu trudnoću.. :)
kod nas isto samo jedna bolnica ili imam opciju ići u Zagreb, a to mi nije baš privlačno jer sam bila prezadovoljna sa liječničkim timom koji me pratio u prošloj trudnoći..
Maslačak, da,treća bebica! Curicu sam rodila u Merkuru ,a dečka u Petrovoj. Tako da planiram i ovu bebu u Petrovoj jer je osoblje bilo skroz skroz okej, ljubazno ,bas drago. Ja sam ti vise na istocnoj strani zagreba, tzv. Novi Zagreb…A ti?
Tmr28 bas mi je drago na plusicu i trudnoci. Jesi li ti vec i bila na pregledu, jeli ti potvrdilo trudnocu? Oprosti mi ako si već napisala gdje, ne pohvatam baš sve
Mamika3 draga jel to 3.bebica? Ovo mamika3 ,znaci 3.beba? Ako je, prekrasno!
Znaci ja i ti TREĆOrodkinje.Koliki su ti malci? Kad ti je terminn?
Mayathequeen ajmee i tebi treca trudnoca, predivnooo!
Bila si pregledu?
Koliko vidim nakuplja se trudnica! Odlično što ova tema napreduje. Priključila sam vam se tek jučer pa još nisam upoznata sa svima vama..Ali brzo cemo se mi skompat..
Bila sam danas bas u DM-a i imaju kao nekakav klub za trudnice u koji se mogu učlaniti sve trudnice, pa dobiješ na poklon nekakve pelene, kremice, pasta za zube , nekakva krpena torbica recimo za nekakve proizvode, stvari i sl.. I još neki popust na artikle kao za trudnice. Dobije se i nekav savjetnik ,mala knjižica za trudnice pa u njoj pise sve o trudnoci, sto sve ponijeti u rodilište za mamu i bebu itd.. Bas mi je to fora. I uclanila sam se..
Odoh ja drage moje procitati otpocetka ovu temu, da se malo bolje upoznam.
Drage curke koliko vidim rijec je o bolnicama i stvarno mislim da sam za skoro svaku cula kritike i svakakve price, zadnje je bilo o vinogradskoj ako se ne varam..3 bebice si rodene krajem 3mjeseca, 1 u vinogradskoj,1 u petrovoj a 1 na merkuru i sve su za porod rekle ma dobro je prosao osim ove sto je isla u vinogradsku..cak su mi zenske koje imaju 2-3 djece hvalile petrovu kak je njima tamo super osoblje i opet bi tamo.. tako da nema to veze sa bolnicama nego na kakve sestrice i doktora naletis.. to je moje misljenje..
Sortiraj odgovore
Najstariji