Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    21. Studeni 2016. 10:24

Megi1509 okej hvala na info budem pitala jel imaju oni bas te tabletice tu ak ne budemo cekali jos nekih mj dana pa cu kod nas uzet..
    Blu5 a eto ja pijem ove s puno  vitamincica nekih al sam vjecito umorna,mislim da sam se u trudnoci uljenila bas haha... blago tebi sto nemas mucnine i bas mi je drago sto je tako..
     svima zelim lijepu i blazenu trudnocu

• tmr28
    21. Studeni 2016. 10:42

hej cure....ja pijem samo folnu od solgara....to mi je i sestra pila u trudnoći pa se nisam ni raspitivala dalje...btw iz zg-a sam i planiram na sv.duh ;)

• tmr28
    21. Studeni 2016. 10:43

e da, i mučnine me ubijaju....zlo mi je 0-24 i sve mi smrdi...nadam se da to prolazi nakon prvog tromjes. jer trenutno ne uživam u t hahahhahah

• Danijela+
    21. Studeni 2016. 10:48

Ja sam takodje do 12 tt pila Folnu od Solgara, a onda sam presla na Prenatal od Twinlaba i zadovoljna sam. 
    Dosta sam istrazivala po forumima iskustva iz bolnica i sve je to tu negdje, mislim da je svakome individualno ovisno o porodu... Odlucila sam se za sv. Duh, cisto zbog blizine :-)

Meni je isto prva trudnoca, sd smo 17+3 tt, a termin 28.4 (2.5. po uvz) 

Pozdrav svima i zelim svima skolsku trudnocu :-)

• blu5
    21. Studeni 2016. 10:49

Hvala Mamicaaa :-) Uh ja isto imam problem sa žgaravicom i stvarno jako jako loše spavam...Baš bi mogla probati te biljne tabletice, bilo što samo da pomogne.
    Nove trudnice dobrodošle:-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.