Megi1509 okej hvala na info budem pitala jel imaju oni bas te tabletice tu ak ne budemo cekali jos nekih mj dana pa cu kod nas uzet..
Blu5 a eto ja pijem ove s puno vitamincica nekih al sam vjecito umorna,mislim da sam se u trudnoci uljenila bas haha... blago tebi sto nemas mucnine i bas mi je drago sto je tako..
svima zelim lijepu i blazenu trudnocu
hej cure....ja pijem samo folnu od solgara....to mi je i sestra pila u trudnoći pa se nisam ni raspitivala dalje...btw iz zg-a sam i planiram na sv.duh ;)
e da, i mučnine me ubijaju....zlo mi je 0-24 i sve mi smrdi...nadam se da to prolazi nakon prvog tromjes. jer trenutno ne uživam u t hahahhahah
Ja sam takodje do 12 tt pila Folnu od Solgara, a onda sam presla na Prenatal od Twinlaba i zadovoljna sam.
Dosta sam istrazivala po forumima iskustva iz bolnica i sve je to tu negdje, mislim da je svakome individualno ovisno o porodu... Odlucila sam se za sv. Duh, cisto zbog blizine :-)
Meni je isto prva trudnoca, sd smo 17+3 tt, a termin 28.4 (2.5. po uvz)
Pozdrav svima i zelim svima skolsku trudnocu :-)
Hvala Mamicaaa :-) Uh ja isto imam problem sa žgaravicom i stvarno jako jako loše spavam...Baš bi mogla probati te biljne tabletice, bilo što samo da pomogne.
Nove trudnice dobrodošle:-)
Sortiraj odgovore
Najstariji