Jutro cure. Anna fit super za vježbanje. Ja sam isto do trudnoće trenirala, ali otkad sam trudna ne. Možda bi sada mogla krenit s nekim vježbama, al iskreno mi se neda. Još k tomu i nosim nisko pa mi je i ređenje kuće avantura. Ginekolog mi je isto preporučio samo hodanje i to ne neki tempo, već samo lagano, tako da ću poslušat.Ne znam kako vama cure, ali meni leti vrime. Ja sam sad već u 21-om tjednu, prošlo m i da se nisam okrenula.U srijedu mi je pregled, anomaly scan, baš jedva čekam!
i meni vrijeme leti.. u 20-om sam tjednu... nekako si mislim da je to možda zato što radim, ne znam...
samo da i ovo do kraja preleti i super... sad će i ljepše vrijeme.. vjerujem da nas sve to veseli jer ćemo moći normalno u šetnju...
Sundi ja eto ostala trudna od prve :D ali svakako cu otici kod dr opce prakse cisto da potvrdimo ako je vec to njima ok pa da sam mirna, valjda nece biti neki problem sto sam vec u 28tt :/
Sto se tice kretanja u trudnoci ja sam cijelu zimu doslovno prelezala doma :( znalo se desit da cijeli tjedan ne izadem iz stana i sad evo kako je napokon zatoplilo muz i ja svaki vikend idemo u setnju imamo jednu rutu od nekih 7km i to sub i ned setamo a preko tjedna nekih 2 puta odemo po kvartu sat, sat i po lagano setat.. tako da mislim da sto vrijene bude bolje da cu se i ja vise kretati ali ovako za neke vjezbe nisam kad vec nisam ni do sada..
Ma mislim da ce to sve biti ok. Ali dobro je to pregledati..
Jutro cure ..stalno čitam, a nikako da se javim, vrijeme leti ko ludo..nama je danas 20+2..i sve ne vjerujem da je već toliko prošlo, vjerojatno jer radim još, doma smo u uređenju dječje sobe, pa sam stalno u nekom pokretu..
Inače je sve super, prošli tjedan bila kontrola, maleni je 23 cm dug, i 320 g, ja do sad dobila 6 kg..posteljica je i dalje sprijeda, pa ga još ne osjećam..neki dan sam osjetila kao maleno lupkanje, ali ništa puno ni često..na uzv se okreće ko blesav, pa je valjda pitanje dana kad ću osjetit..trbuh se bas lijepo okružio
za 3 tj me čeka OGTT..
Meni se baca po trbuhu i baš baš osjetim jer je posteljica straga. Mislim da i mene čeka OGTT u narednih par tjedana, vidit ću na pregledu u srijedu. Meni isto vrijeme leti vjerovatno jer radim još, a i posli posla imam 100 obaveza sa dječjim treninzima i aktivnostima, tako da nema predaha:-) Ma i bolje je bit aktivan koliko se god može..imam osjećaj da sam doma da mi vrijeme nikad ne bi prošlo...
meni je posteljica sprijeda pa ga osjetim već tjednima... mislite da ima to veze sa posteljicom?
Jutro svima! Mrva ja sam svugdje vidjela da cure kojima je posteljica sprijeda da kasnije počnu osjećati prve bebine pokrete. Također sam našla na netu i podatak da je svaki položaj dozvoljen ukoliko nije placenta previa tj ne prelazi ušće vrata maternice.
Jedno pitanje. Jel to normalno da od kako osjetim bebine udarce da mogu već sada biti tako jaki? Sad sam 17+5 i ponekad me toliko zvizne da baš boli jako. Prva trudnoća i sve mi je novo.
Sinoć baš dok sam jela toliko me zabolilo da je bilo strašno. Šta pokušava pošto-poto već sad van ili koji je to vrag. Sve me strah kako će biti kasnije kad ojača još više.
Sortiraj odgovore
Najstariji