Bok cure, ja sam krenula sa 60kg, a jutros vaga pokazala ravnih 64. To mi je čak i čudno jer znači da sam se od zadnjeg vaganja prije pet dana udebljala 1 kg, a nisam ništa više jela nego prije trudnoće. Možda raste količina krvi, beba, voda… :) Općenito me te mjere potpuno zbunjuju; debljam se kad ne jedem, ne debljam kad jedem, trbuh jedan dan ogroman, drugi manji; jedan dan mi se čini nisko, sljedeći visoko; bebu jedan dan osjetim, drugi ništa… Valjda se najbolje ne zamarat s detaljima. Da nešto ne valja liječnici bi nam rekli.
E da, trenutno sam na 19+5 i siiilno se veselim ovom suncu i dugim šetnjama. Zima me već krenula bacati u depru što u kombinaciji s hormonima nikako nije dobro. Ni za mene, bebe, a bogami ni za moju okolinu. :)
Babuska, iste smo s terminima, meni danas isto 19+5!
Hvala Bogu na lijepom danu i suncu, nakon sto godina bili u šetnji po Maksimiru, skoro sat i pol. Preporodila sam se ; )
Sto se trbuha tiče, moj je ogroman! Visoka sam i normalne težine ali trbuh mi je od samog početka iskočio. Beba velika, nosim nisko i posteljica sprijeda . Sto se trudnicke robe tice ja od prvog dana nisam mogla zakopacati svoje hlače, užasno me stiskalo.
Pozdrav cure,
evo nam i sunčanog petka!
Nadam se da ovaj put nije lažna najava proljeća. Mi smo isto bili u šetnji i popili smo malu kavicu jutros nakon dužeg vremena. Nadala sam se da ću ostatak dana biti produktivna i imati kakvu takvu koncentraciju ali opet se nisam pretrgla. Kasnim sa svime, spava mi se, ne mogu se nakaniti raditi ono što moram sat vremena u komadu. Probala sam sa svime, čak i ona fora kao sa malom djecom "idem sat vremena baš raditi pa se onda mogu nagraditi". Ništa.
Vidim da jedna radnja u kvartu ima do 30% popusta ovaj vikend na stvari za bebe...svidio mi se jedan krevetić no još je poprilično rano za nabavku.
Znate li kad su iduća sniženja? Nedaleko od tog dućana drugi dućan samo sa robicom isto ima sniženja.
Hoće li biti novi val sniženja do 8. mjeseca?
Nadam se da uživate u danu i da nas čeka također prekrasan vikend.
Bok cure, ja sam krenula sa 60kg, a jutros vaga pokazala ravnih 64. To mi je čak i čudno jer znači da sam se od zadnjeg vaganja prije pet dana udebljala 1 kg, a nisam ništa više jela nego prije trudnoće. Možda raste količina krvi, beba, voda… :) Općenito me te mjere potpuno zbunjuju; debljam se kad ne jedem, ne debljam kad jedem, trbuh jedan dan ogroman, drugi manji; jedan dan mi se čini nisko, sljedeći visoko; bebu jedan dan osjetim, drugi ništa… Valjda se najbolje ne zamarat s detaljima. Da nešto ne valja liječnici bi nam rekli.
E da, trenutno sam na 19+5 i siiilno se veselim ovom suncu i dugim šetnjama. Zima me već krenula bacati u depru što u kombinaciji s hormonima nikako nije dobro. Ni za mene, bebe, a bogami ni za moju okolinu. :)
Hvala Bogu na lijepom danu i suncu, nakon sto godina bili u šetnji po Maksimiru, skoro sat i pol. Preporodila sam se ; )
Sto se trbuha tiče, moj je ogroman! Visoka sam i normalne težine ali trbuh mi je od samog početka iskočio. Beba velika, nosim nisko i posteljica sprijeda . Sto se trudnicke robe tice ja od prvog dana nisam mogla zakopacati svoje hlače, užasno me stiskalo.
Joj, sjajno! A gdje planiraš roditi? Ja u Petrovoj.
Meni je isto posteljica sprijeda, ali trbuh počinje skoro gdje i sise. Jako je visoko, pa ulazim nekako u svoje stare trenerke, al u traperice nema boga. :)
Pozdrav cure,
evo nam i sunčanog petka!
Nadam se da ovaj put nije lažna najava proljeća. Mi smo isto bili u šetnji i popili smo malu kavicu jutros nakon dužeg vremena. Nadala sam se da ću ostatak dana biti produktivna i imati kakvu takvu koncentraciju ali opet se nisam pretrgla. Kasnim sa svime, spava mi se, ne mogu se nakaniti raditi ono što moram sat vremena u komadu. Probala sam sa svime, čak i ona fora kao sa malom djecom "idem sat vremena baš raditi pa se onda mogu nagraditi". Ništa.
Vidim da jedna radnja u kvartu ima do 30% popusta ovaj vikend na stvari za bebe…svidio mi se jedan krevetić no još je poprilično rano za nabavku.
Znate li kad su iduća sniženja? Nedaleko od tog dućana drugi dućan samo sa robicom isto ima sniženja.
Hoće li biti novi val sniženja do 8. mjeseca?
Nadam se da uživate u danu i da nas čeka također prekrasan vikend.
Joj i ja sam nevjerojatno spora i neproduktivna. Probijam sve moguće poslovne rokove i samo bih kunjala. Sve me strah proljetnog u kombinaciji s trudničkim umorom :))
Joj, sjajno! A gdje planiraš roditi? Ja u Petrovoj.
Meni je isto posteljica sprijeda, ali trbuh počinje skoro gdje i sise. Jako je visoko, pa ulazim nekako u svoje stare trenerke, al u traperice nema boga. :)
Isto u petrovoj! Tamo vodim trudnoću od početka i super doktora imam ;)
Možda se i sretnemo :D
Bokić, samo da pozdravim sve mame koje očekuju :) Anđelčić stiže krajem lipnja. Iako sam već prešla polovicu,približavamo se trećem tromj, trbuha nema baš, 'prejela sam se' look, samo 2 kg u plusu, valjda je to ok jer je i posteljica straga. dajem sve od sebe u prehrani i vježbanju, disciplina kao i uvijek na nivou :D Ugl zasad sve super, jako smo sretni....I da, zatrudnila na prvu bračnu noć :D
Bokić, samo da pozdravim sve mame koje očekuju :) Anđelčić stiže krajem lipnja. Iako sam već prešla polovicu,približavamo se trećem tromj, trbuha nema baš, 'prejela sam se' look, samo 2 kg u plusu, valjda je to ok jer je i posteljica straga. dajem sve od sebe u prehrani i vježbanju, disciplina kao i uvijek na nivou :D Ugl zasad sve super, jako smo sretni….I da, zatrudnila na prvu bračnu noć :D
Sto vjezbas?Mozda se pokrenem!Mozda....😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Uh, ja sam trener, pa je priča složenija ....kao i treninzi. Preporučam ukucati u youtube first / second / third trimestar workout pa po volji i izboru nabaciti neki koji odgovara tvom tijelu .Ja vježbam skoro svaki dan od 15-te znači hmmm....12 godina tako da je meni to 'prirodno kretanje'. Ugl preporučam kretanje u svakom slučaju- ali bez zamaranja. samo slušati tijelo, čak je i žustrija šetnja zakon, naročito sad kad je sunčeko tu!
A ti si bas u tom biznisu!Meni je jedina rekreacija setnja!Dobro da je lijepse vrijeme!Kadgod mozemo odemo u prirodu negdje!Neki dan me susjeda zvala na fitness,naravno odbila sam!Bilo mi je bas zao....😐
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji