Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    20. Veljača 2017. 16:23

Hej cure,
    Nama je danas 20+1, a u petak nas čeka anomaly scan. Još uvijek nisam ziher kaj osjećam u trbuhu ali definitivno nekih udaraca ima...nisu pravilni i nisam još povezala kada se ponavljaju - nadam se da je to naš malac a ne probava 
    Sve u svemu osjećam se puno bolje sada nego u ranijoj trudnoći, nema umora i manje me dolje rasteže.  Zanima me što će nam u petrovoj reci u petak za posteljicu, nadam se da je odšetala na povoljnije mjesto ;)

Martinaa94
    20. Veljača 2017. 17:08

Pozdrav, kod mene mala promjena, ipak ne nosim dva dečka, nego dečka i curku... 

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

• AnnaFit
    20. Veljača 2017. 17:15

Martinaa94

Pozdrav, kod mene mala promjena, ipak ne nosim dva dečka, nego dečka i curku…

Opa veselo, čestitam. I da....nije strašno, moja mama preživjela dvije blizanačke trudnoće :D Samo hrabro!  Moj se rita ko lud, zovem to 'poludjele nožice opet u akciji' :)  Tek sam neki dan saznala info da je to jer je posteljica straga (to za posteljicu sam znala i prije ali ne kakve veze ima s osjetom bebinih pokreta) . Ubiti tek sad kužim koliko tog NE ZNAM ni o čemu. Učim doslovno korak po korak, ipak je prva trudnoća. Jako željena, ali ne možeš se na sve pripremiti haha.

Pinkica93
    20. Veljača 2017. 18:05

Martinaa94

Pozdrav, kod mene mala promjena, ipak ne nosim dva dečka, nego dečka i curku…

Joj baš slatko! Sad ćeš moći usporediti kako se razvijaju curice u odnosu na dječake, mislim vidjet ćeš iz prve ruke koje su sličnosti, a koje razlike. Samo da budu živi i zdravi!

Pinkica93
    20. Veljača 2017. 18:06

Zanimljivo je isto to da je samo jedna od svih nas trudna s blizancima.

20. Veljača 2017. 18:21

Pinkica sad sam tek skuzila sliku, jel to tvoj bebac? :D
    Cure i ja sam isto sama doma tj moj muz nije bas po terenima ali ga nema skoro cijeli dan a i kad dode, umoran, nije mi bas od neke koristi.. U pocetku mi je bilo uzas, nisam znala sto cu sa sobom, zivcanila sam i onda on jos dode umoran, gladan i onda ga ja jos napadam kako ga nista u vezi trudnoce ne zanima.. al eto hvala Bogu naviknula sam se i uvijek nesto nadem za radit, bar za spremat uvijek ima haha  i sad je nekako toplije vrijeme pa sam vise u setnji i tako a i hormoni se smirili :) 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Pinkica93
    20. Veljača 2017. 18:52

Pandica bila neka davno. To je slika od 11+1 kad je bila. Sad skroz drugačije izgleda. Mislim, veća je i razvijenija, naravno.
    Ja sam isto imala groznih dana kad je dragi radio po cijele dane i noći. Znao je ponekad čak i doć doma, pojest nešto, otuširati se i ajmo sve ispočetka. Bilo svako malo svađa i svega. Kao skupa živimo, a ja po cijele dana sama doma, željna njega. Više nisam znala šta bi sa sobom. Sva sreća pa više ne radi za to budalu.

mamika3
    20. Veljača 2017. 18:53

Pandice  Tak ti je i meni bilo u prvoj trudnoci!Sama po cijeli dan,jedva cekam da dodje da pricam s nekim,da odemo setati....A on umoran-radio je isto po cijele dane!Sad mi ne smeta ako sutimo!😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ninche9
    20. Veljača 2017. 19:12

Buduce mame, dal vas ponekad boli oko pupka? Mene boli povremeno, uvijek na istom mjestu.
    Dal bi to moglo imati kake veze sa strijama?jer mi se koza rasteze?
    Nije dramaticno ali eto..nikad mira 😊

• gala_28
    20. Veljača 2017. 19:49

Pinkica93

Gala to ti je kod svake drugačije. Ja se nisam uopće nadala da ću išta osjetiti prije kojeg 22., 23. tjedna jer kao prvorotkinje kasnije počnu osjećati. Ja sam se isto pitala kakav je to osjećaj. Imala sam u vidu one mjehuriće o kojima sve cure pričaju, a ne takve udarce da si mislim da će me rasporiti.
    Bude baš vidjela za taj dućan sad ovih dana. E da te usput pitam nekaj blesavo. Jel još uvijek radi tamo ona slastičarna? Imali su mi prefine kolače.

Misliš na slastičarnu Jordanovac? Mislim da je to ta, ako nisam nešto pobrkala. Radi, radi :D. Skoro sam ušla danas no bilo mi je prerano za slatko. Živim dvije stanice dalje, i godinama se samo seljakam na potezu kvatrić-maksimir i niiikaada nisam bila tamo na kolačima. Znači, dobri su? Onda moram ispraviti tu nepravdu. Kaj preporučaš za probati? Krempite su im ovako izvana izgledale ogroomneee :O!

Ma ja sam  zabrijala neku večer, prijelaz 13-14 tjedan da osjećam kao te mjehuriće. Istina, bilo je vrlo blizu desnog jajnika gdje inače nije probava, barem ne ona koja se osjeti (da ne idem u detalje :D) pa hm hm...ali da, zabrijala sam. Ili je moj ipak alien? :D

nekad kad se legnem na taj desni bok i gledam tv fakat osjetim neki čudna blagi pritisak baš tamo, kao neki osjećaj. ali vjerojatno je glava u pitanju :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.