Bome i ja sam danas lijena. Sad je izaslo sunce i mislim si pa mogla bi malo van. Ali onda opet muz spava, pas pored njega, a i ja umorna i ne ustajem sa kauca. Sutra je novi dan. Danas je ocito dan za odmor.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Cure,
ako neka od vas ima iskustva s padom na trticu, molim podijelite svoja iskustva.
Ja sam danas pala u Maksimiru na nizbrdici i natukla trticu. Kasnije me jako bolio lumbalni dio leda, ali se bol smanjila kad sam obavila wc, tak da je to boljelo i zbog pritiska crijeva.
Javila sam se svom doktoru koji mi je rekao da mirujem (plus paracetamol i voltaren gel) i da ako zelim odem doktoru. Nisam nigdje jos isla jer se bol smanjila. Inace ne krvarim niti je dolje bilo sto neobicno. U 18.tjednu sam
"Making the decision to have a child—it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."
Nema druge nego samo mirovati. Pomiri se s tim da ce te boliti mjesec dana, a ako si se posteno natukla, i duže. Ako radiš i dosta sjediš, ponesi si mekani jastučić za metnuti ispod guze. I drži se... PS. Ne pretjeruj s lijekovima!
Danas sam imala uzasan bol u zeludcu,skroz visoko prema prsima i pri udisaju me jace boljelo, prestalo je nakon nekih sat vremena,da li se nekome desavalo slicno? Hvala pozz
ocito je neko cudno vrijeme doslo kad se sve zalimo na bolove i tegobe 😂😂
👶🏼
Ja imam posteljinu iz Mali anđeo butik i njihove tetrice sa svakakvim uzorcimai evo ništa joj nije već skoro 5 god.
U principu imam 2 posteljine i dve ogradice. Plahtica 4. I nikad mi ništa nije falilo. Preživjela bi i s jednom al je bilo slučajeva bljuvanja po svuda pa je dobro došlo. Inaće skinem,operemi osušim i za tri sata je nazad namontirana.
petak sam bila vani bna fašniku,isplesala sam se konačno za idučih pola godine,čak toliko da me idući dan sve nešta zatezalo al biti će da su to javili se mišići trbušni koji su do sada zakržljali.
O kilama dr put
Bok curke, znam da se guram s temom jer postoji tema 'bolova' ili slično, ali tu ste najaktivnije :/ Ušla sam u 6-ti mj i sve je generalno super, samo ponekad osjećam čudno zatezanjeprema preponama, jesu li to oni famozni ligamenti? To je ajmo reć jedna primjetna bol i traje par minuta , brzo prođe ali ja paničarim na svaku sitnicu pa zašto da prestanem s tom praksom :D ?
Uglavnom, imam mali,'sportski trbuh' i doslovno mi se još vide tragovi six-packa. Posteljica je super, ali malo straga.Ugl kak sam sva sitna nekad imam dojam da mi je buša ko mali napeti bubanj...je li normalno da je situacija toliko napeta (iako ne bolna) ? Hvala na svakoj info. #teamnapetitrbusi
Ja imam posteljinu iz Mali anđeo butik i njihove tetrice sa svakakvim uzorcimai evo ništa joj nije već skoro 5 god.
U principu imam 2 posteljine i dve ogradice. Plahtica 4. I nikad mi ništa nije falilo. Preživjela bi i s jednom al je bilo slučajeva bljuvanja po svuda pa je dobro došlo. Inaće skinem,operemi osušim i za tri sata je nazad namontirana.
petak sam bila vani bna fašniku,isplesala sam se konačno za idučih pola godine,čak toliko da me idući dan sve nešta zatezalo al biti će da su to javili se mišići trbušni koji su do sada zakržljali.
O kilama dr put
Dobro je znati da mi ne treba sto kompleta posteljine :D Hvala na info!
Bok curke, znam da se guram s temom jer postoji tema 'bolova' ili slično, ali tu ste najaktivnije :/ Ušla sam u 6-ti mj i sve je generalno super, samo ponekad osjećam čudno zatezanjeprema preponama, jesu li to oni famozni ligamenti? To je ajmo reć jedna primjetna bol i traje par minuta , brzo prođe ali ja paničarim na svaku sitnicu pa zašto da prestanem s tom praksom :D ?
Uglavnom, imam mali,'sportski trbuh' i doslovno mi se još vide tragovi six-packa. Posteljica je super, ali malo straga.Ugl kak sam sva sitna nekad imam dojam da mi je buša ko mali napeti bubanj…je li normalno da je situacija toliko napeta (iako ne bolna) ? Hvala na svakoj info. #teamnapetitrbusi
Da da to su famozni ligamenti. Sve se opusta, rasteze. I onak ljubomorna sam na sportski trbuh, ali nema veze... Vratiti cu se i ja na to jednog dana 😁
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
AnnaFit daj neke prijedloge za vježbu sad za guzu/noge...smiju li se sad raditi čučnjevi? Ajme primjetila sam kak su mi se odjednom raširili guza i bedra...nadam se da će se s porodom ispuhati 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji