Meni se baca po trbuhu i baš baš osjetim jer je posteljica straga. Mislim da i mene čeka OGTT u narednih par tjedana, vidit ću na pregledu u srijedu. Meni isto vrijeme leti vjerovatno jer radim još, a i posli posla imam 100 obaveza sa dječjim treninzima i aktivnostima, tako da nema predaha:-) Ma i bolje je bit aktivan koliko se god može..imam osjećaj da sam doma da mi vrijeme nikad ne bi prošlo…
Bi,proslo bi !Takodjer brzo,vjeruj mi!☺
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ajme mamika3, nisam baš sigurna...bila sam doma 4 dana nakon amniocenteze, ispalila sam na mozak! Meni je najgori u životu višak slobodnog vremena...Tako mi je uvik! Odem na godišnji, u par dana napravim revoluciju u kući, sve sređeno, savršeno i onda počnem ludit. Nisam uopće tip kojem je dobro bit doma, u biti baš ne volim to. Tako sam već i najavila da neću bit na porodiljnom tri godine, mislim da bi me muž ispalia na posao, jer mi je i nakon što sam rodila sina rekao da se pokupim radit jer se lagano gubim:-) S malom ista priča, radila do 28 dana prije poroda a vratila se nakon 6 mj.
blu5, stvarno si luda. ;-)
ja volim kad imam obaveza, ali mislim da ću se vrlo lagano priviknuti kad ostanem doma... malo telkica dok se bebe još ne rodi, dok napravim ručak, malo počistim i ode dan.. a kad se beba rodi vrijeme će mi još brže prolaziti.. niti ne pomišljam da se vratim ranije na posao... sad brojim tjedne dok ću otić....
I ja trenutno brojim tjedne kad ću otić, a najavila sam bila da ću radit do 25.01. i onda se predomislila jer mi je bila tlaka bit doma..Ma jesam, luda nego šta! Mislim radit negdi do Uskrsa, tada će mi već bit teže sa trbuhom, a i proljeće samo po sebi nosi umor, tako da ću onda vrlo radosno otić:-).
Ja planiram zadnji radni dan 21.04. Stvarno se nadam da ću do onda izdržati. Super se osjećam i sve, ali valjda mi je problem u glavi - ono kad znaš da odlaziš, onda ti se više ništa ne da...
Blu draga,voljela bih reci da te kuzim,al ne kuzim te....😂 Osobno volim kad imam obaveza,brzo prodje tjedan!Doma imam uvijek nekaj za radit!A s druge strane volim i odmorit,mozak na pasu,guglati gluposti,procitati neku knjigu.....Jos malo pa necu znati kud sa sobom od umora i nespavanja i malog smotuljka!ko ce hendlat sve to?????Svaka cast nama zenama!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ma ne možeš me ni kužit kad to nije baš normalno:-) Meni šta luđi ritam, to bolje!
Definitivno se slazem da vrijeme leeeti.. Koda je jucer bilo kad sam napravila test i vidjela dvije crte a danas evo vec 27+6 :D
Pinkica znam kako ti je, ja sam prve udarce osjetila u 17tt i nisu bili nikakvi leptirici nego me je odmah poceo mlatit dobrano haha odmah sam pitala gin i rekla mi je da je normalno da osjetim odmah jako jer sam mrsava, ne znam sad dal je i kod tebe to slucaj ;)
i sad kad me stane udarat zaboli me tako kao i tebe jako kako opisujes da se sve uhvatim za trbuh nekad pa muz odmah skoci. Kad pocne lupat to ne prestaje po barem pol sata nekad i duze i tako skoro cijeli dan, ako ne udara tako jako onda osjetim lagano di se vrti po trbuhu ili ne znam sto radi, muz kaze da pliva :D nekad podignem majicu da gledamo kako se trbuh mrda i to su doslovno kvrge po trbuhu koda silom hoce van :D
sto se tice ritma beba kazem cijeli dan je aktivna al sam primjetila da se navecer dosta rano umiri i tamo negdje oko 6 ujutro pocne opet lupati pa se probudim. Nadam se da ce biti beba koja spava po noci hehe
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Di nam je Lagertha? Nikako je nema u zadnje vrime??
I ja se isto pitam!Nema je vec danima!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji