Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    20. Veljača 2017. 13:08

Gala to ti je kod svake drugačije. Ja se nisam uopće nadala da ću išta osjetiti prije kojeg 22., 23. tjedna jer kao prvorotkinje kasnije počnu osjećati. Ja sam se isto pitala kakav je to osjećaj. Imala sam u vidu one mjehuriće o kojima sve cure pričaju, a ne takve udarce da si mislim da će me rasporiti.
    Bude baš vidjela za taj dućan sad ovih dana. E da te usput pitam nekaj blesavo. Jel još uvijek radi tamo ona slastičarna? Imali su mi prefine kolače.

mamika3
    20. Veljača 2017. 13:26

blu5

Meni se baca po trbuhu i baš baš osjetim jer je posteljica straga. Mislim da i mene čeka OGTT u narednih par tjedana, vidit ću na pregledu u srijedu. Meni isto vrijeme leti vjerovatno jer radim još, a i posli posla imam 100 obaveza sa dječjim treninzima i aktivnostima, tako da nema predaha:-) Ma i bolje je bit aktivan koliko se god može..imam osjećaj da sam doma da mi vrijeme nikad ne bi prošlo…

Bi,proslo bi !Takodjer brzo,vjeruj mi!☺

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• blu5
    20. Veljača 2017. 14:04

Ajme mamika3, nisam baš sigurna...bila sam doma 4 dana nakon amniocenteze, ispalila sam na mozak! Meni je najgori u životu višak slobodnog vremena...Tako mi je uvik! Odem na godišnji, u par dana napravim revoluciju u kući, sve sređeno, savršeno i onda počnem ludit. Nisam uopće tip kojem je dobro bit doma, u biti baš ne volim to. Tako sam već i najavila da neću bit na porodiljnom tri godine, mislim da bi me muž ispalia na posao, jer mi je i nakon što sam rodila sina rekao da se pokupim radit jer se lagano gubim:-) S malom ista priča, radila do 28 dana prije poroda a vratila se nakon 6 mj.

mrva2017
    20. Veljača 2017. 14:08

blu5, stvarno si luda.  ;-)
    ja volim kad imam obaveza, ali mislim da ću se vrlo lagano priviknuti kad ostanem doma... malo telkica dok se bebe još ne rodi, dok napravim ručak, malo počistim i ode dan.. a kad se beba rodi vrijeme će mi još brže prolaziti.. niti ne pomišljam da se vratim ranije na posao... sad brojim tjedne dok ću otić....

• blu5
    20. Veljača 2017. 14:15

I ja trenutno brojim tjedne kad ću otić, a najavila sam bila da ću radit do 25.01. i onda se predomislila jer mi je bila tlaka bit doma..Ma jesam, luda nego šta! Mislim radit negdi do Uskrsa, tada će mi već bit teže sa trbuhom, a i proljeće samo po sebi nosi umor, tako da ću onda vrlo radosno otić:-).

mrva2017
    20. Veljača 2017. 14:25

Ja planiram zadnji radni dan 21.04. Stvarno se nadam da ću do onda izdržati. Super se osjećam i sve, ali valjda mi je problem u glavi - ono kad znaš da odlaziš, onda ti se više ništa ne da...

mamika3
    20. Veljača 2017. 14:27

Blu draga,voljela bih reci da te kuzim,al ne kuzim te....😂  Osobno volim kad imam obaveza,brzo prodje tjedan!Doma imam uvijek nekaj za radit!A s druge strane volim i odmorit,mozak na pasu,guglati gluposti,procitati neku knjigu.....Jos malo pa necu znati kud sa sobom od umora i nespavanja i malog smotuljka!ko ce hendlat sve to?????Svaka cast nama zenama!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• blu5
    20. Veljača 2017. 14:37

Ma ne možeš me ni kužit kad to nije baš normalno:-) Meni šta luđi ritam, to bolje! 

• blu5
    20. Veljača 2017. 14:42

Di nam je Lagertha? Nikako je nema u zadnje vrime??

20. Veljača 2017. 14:44

Definitivno se slazem da vrijeme leeeti.. Koda je jucer bilo kad sam napravila test i vidjela dvije crte a danas evo vec 27+6 :D

Pinkica znam kako ti je, ja sam prve udarce osjetila u 17tt i nisu bili nikakvi leptirici nego me je odmah poceo mlatit dobrano haha odmah sam pitala gin i rekla mi je da je normalno da osjetim odmah jako jer sam mrsava, ne znam sad dal je i kod tebe to slucaj ;)
    i sad kad me stane udarat zaboli me tako kao i tebe jako kako opisujes da se sve uhvatim za trbuh nekad pa muz odmah skoci. Kad pocne lupat to ne prestaje po barem pol sata nekad i duze i tako skoro cijeli dan, ako ne udara tako jako onda osjetim lagano di se vrti po trbuhu ili ne znam sto radi, muz kaze da pliva :D nekad podignem majicu da gledamo kako se trbuh mrda i to su doslovno kvrge po trbuhu koda silom hoce van :D
    sto se tice ritma beba kazem cijeli dan je aktivna al sam primjetila da se navecer dosta rano umiri i tamo negdje oko 6 ujutro pocne opet lupati pa se probudim. Nadam se da ce biti beba koja spava po noci hehe

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani