Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    20. Veljača 2017. 14:51

blu5

Ma ne možeš me ni kužit kad to nije baš normalno:-) Meni šta luđi ritam, to bolje!

😁

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Pinkica93
    20. Veljača 2017. 15:05

Fakat ženske nema već danima, a fakat je bila svaki dan aktivna. Nadam se da je sve ok s našom Lagerthom.
    Pandice drago mi je za čut da nisam neka luda čudakinja koja ima halove. A kila imam ko i djete u osnovnoj. Sa svojih oko 46kg na cca 164cm nikad nisam bila deblja. Svi mi cijeli život govore da bi mogla više papati kad vide kak sam tanka. Bit će i meni veselo znači kad ću bit u 28. tjednu. Dečko me zeza da je vanzemaljac dok ga toliko osjeti već ovako rano. Šteta što nikad ne udari tako jako kad mi drži ruku na trbuhu pa da vidi kako je to. Ako će i po rodeđu postat aktivan tek u 6 ujutro bit će sasvim ok to.

MalaRuzica
    20. Veljača 2017. 15:10

Drage mame, stalno citam forum ali bas ne komentiram.Moram vam se malo izjadati, muz mi opet mora na teren, samo je dva mj. radio u zg., i sad opet teren i dolaziti ce jednom mjesecno doma :(.Tako da sam opet sama, jos je sada to ok u 4 mj. sam trudnoce ali ne znam kako cu kasnije sama.Sva sreca pa jos radim jer bi inace izludila vjerojatno.Nije da se sada mogu poceti baviti nekim aktivnostima, a iskreno ni nemam volje, zatrpati cu se knjigama i ici samo na posao i doma :D .I mi smo osjetili bebu bar mislim jer to su vise bile neke vibracije, kaze muz da ga to beba pozdravlja jer ode.

• blu5
    20. Veljača 2017. 15:17

MalaRuzica, koliko će tako raditi? Ne mogu ti se ni ja pohvalit, ja sam sama od 10. mj. i bit ću do kraja 05.-og...

MalaRuzica
    20. Veljača 2017. 15:27

Ne znamo, pokusao se izvuci ali nije uspio, nadamo se do 6 mj. a ako ga ne vrate u zg.  poceti ce traziti drugi posao, iako to sad i nije najpametnija opcija.Jel imas bar koga od rodbine blizu ili prijatelja.Kak se snalazis sama.Mislim nije to sad ne znam kakva tragedija kak sam prije sama tako cu i sada.Ali nam definitivno nije sjelo.

• blu5
    20. Veljača 2017. 15:51

Imam, imam sve to, ali nije to to kad njega nema...Snalazim se kako mogu, obaveza ko u priči al ok je. Dođe pa ode, pa opet dođe, pa ode...i tako u krug..Navikne se čovik na sve

Ofnica
    20. Veljača 2017. 15:59

mamika3

blu5

Di nam je Lagertha? Nikako je nema u zadnje vrime??

I ja se isto pitam!Nema je vec danima!

Nekako je nema otkad je ovaj novi forum dobio novi izgled...nadam se da je samo zbog toga...

Sundi
    20. Veljača 2017. 16:01

Eh ja sam obicno ta koja ode na teren od 2-3 mjeseca. Nekak mi je ne zamislivo tak na terene sa djetetom doma... Msilim da ce me nakon porodiljnog cekat jos i trazenje nekakvog mirnijeg posla... 

Ofnica
    20. Veljača 2017. 16:03

Prije 3 mjeseca sam objavila u firmi da sam trudna, i u razgovoru sa šeficom rekla da planiram biti negdje do početka trećeg mjeseca, onda GO pa porodiljni... Neki dan predala zahtjev za GO, i to ću ga početi sredinom 3.mj...a danas opće zgražanje nad tim. Šefica mi je čak i uputila pitanje: je li baš neophodno da koristiš GO sad??? Čuj ti to... A koristit ću tek pola GO za 2017. Ajme majko...ljudska neosjetljivost nema premca. Najbolje da mi rađaonu prirede u firmi :-)

Mamicaaa
    20. Veljača 2017. 16:11

Ne mogu vjerovati kak vrijeme brzo leti vec smo 25+5..i racunam si koliko bi jos trebala raditi pa da iskoristim godisnji i onda na porodiljni..i ispadne jos 3-4 tjedna..veec??tako brzo?? Iskreno jedva cekam da budem doma i ne idem na posao,al me malo muci to hoce li mi bit predosadno i sta cu radit po cijele dane sama jer muz stalno radi..
    Moj bebac se poceo javljat hmm ja mislim oko 18t nisam sigurna tocno..i prvi put me samo zaskakljalo,pa nekih tjedan dana nista,al onda je krenuo svaki dan..navecer kad idem spavat je najaktivniji,jedno vrijeme mi se javljao oko 6ujutro,a sad produzi spavanje pa se javi oko pol 8-8,preko dana malo slabije,al vec poslije 17h krene sve cesce..stalno mazim trbuh i dignem majcu da gledam kako se mice i sto je najsmjesnije od svega to sam pocela radit u snu pa se probudim s dignutom majcom i rukom na trbuhu haha jucer ujutro se nekak namjestio na desnu stranu trbuha i onak bas se vidi velika izbocina a ljeva strana kao da je ispuhana hah...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.