Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    20. Veljača 2017. 10:59

mene to više kao škaklja... za sada.. vjerujem da će kasnije zaboljeti..
    najgore mi je kad se legnem navečer i hoću spavat, a on krene u akciju... i onda me to škaklja i nikako zaspat dok se on ne smiri...

Pinkica93
    20. Veljača 2017. 11:03

Joj mene u subotu iza pola sedam ujutro počela lupati. Odem do wc-a, vratim se u krevet i počne show program koji je trajao skoro do 7. Nekad lagano zvizne, začudo.

Sundi
    20. Veljača 2017. 11:13

Ja sam u 16 tjednu i nista jos ne osjetim. Ali zato me jucer ruasturala zdjelica, guza i kukovi. Danas sam ok. Ali jucer nisam se mogla okrenut na krevetu..

NevaNevičica
    20. Veljača 2017. 11:14

Meni je posteljica isto sprijeda, osjetim ju od 17. tjedna, a da sam sigurna da je to to . Sada smo 20+4 i već nekih tjedan dana javlja se svaki dan obavezno ujutro nakon buđenja i navečer,preko dana i ne baš često . Zna biti jačih udaraca, ali ne boli.

Pinkica93
    20. Veljača 2017. 11:21

Koliko god ti udarci bili grozni, bar znam da je živa i jaka.
    Već nekoliko dana mi se događa da imam kao neke čudne trnce u nogama od koljena na niže kad lažim na desnom boku. Sve živo me već počne boliti na lijevom, prebacim se na desni pa me noge pak zezaju. Dali se još kome događa išta slično?

• blu5
    20. Veljača 2017. 11:42

Meni je poprilično aktivna, i osjetim je kroz cijeli dan, nikako ne spava...šta će to bit kad se rodi jadna mi majka.Evo i dok pišem, lupka me:-)Lezi onda na drugi bok ako ti to smeta, očito bebi ne paše taj položaj

Me+mybaby
    20. Veljača 2017. 11:48

Drage moje, sva sreca pa je mali danas od jutra aktivan sro inace i nije slucaj, ali imam neki cudni osjecaj jer me zvako malo doslovno zapece sa lijeve ili desne strane trbuha skroz nisko. I na to ni nisam obracala paznju jer eto sve se rasteze, no otisla sam na wc i na donjem rublju vidjela malo, ali ipak malo smede krvi. I sad...
    Sva sreca pa danas idem na pregled jer inace bi razmisljala o svakakvim glupostima. Sad samo docekati popodne i pregled.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Pinkica93
    20. Veljača 2017. 11:58

Ja još nisam skužila njezin ritam, ali znam da rano ujutro i oko 5 poslijepodne udara sigurno. Moja mama kaže da sam i ja bila grozna što se tiče udaranja tako da znam na koga je po tom pitanju.
    Ma promjenim ja bok samo zato što mi već počne smetati na lijevom. Jadna sam već sad. Ko zna šta će biti kad se rodi!!!
    Me+mybaby javi šta je bilo na pregledu. Držim palčeve da sve bude ok.

• gala_28
    20. Veljača 2017. 12:39

Pozdrav cure,
    hvala vam što ste se malo raspisale o lupanju bebača, baš sam neki dan pričala frendici kako uopće ne znam kakav osjećaj očekivati...a samo je jedna rodila pa ni nemam baš koga pitati.
    Uff, malo sam se sada unervozila iako imamo još barem tri tjedna-mjesec dana do tih 17-18 tjedana kada bi se prvi put moglo pojaviti.

Ja sam danas kupila prve dvije šire tunike i happy sam. Kod Kvatrića neki butik, nisam ga do prije neki dan ni skužila. Imaju sniženja i baš lijepih stvari. Nije službeno za trudnice no i gospođa koja je kupovala dok sam razgledavala, uzimala je za svoju trudnu kćer. Ako koga zanima, u Domjanićevoj je, malo iza onog Giannija sa jeftinim čevapima :D ne znam ime dućana ali u izlogu su one šire haljine, torbe i ruksaci.

Želim vam lijep i miran sunčani ponedjeljak :) 
    Gremo radno :)

Pinkica93
    20. Veljača 2017. 13:08

Gala to ti je kod svake drugačije. Ja se nisam uopće nadala da ću išta osjetiti prije kojeg 22., 23. tjedna jer kao prvorotkinje kasnije počnu osjećati. Ja sam se isto pitala kakav je to osjećaj. Imala sam u vidu one mjehuriće o kojima sve cure pričaju, a ne takve udarce da si mislim da će me rasporiti.
    Bude baš vidjela za taj dućan sad ovih dana. E da te usput pitam nekaj blesavo. Jel još uvijek radi tamo ona slastičarna? Imali su mi prefine kolače.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.