Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    17. Veljača 2017. 18:14

Zaboravih!Vise mi odgovara laganija setnja!Ako se zurim em se zapusem, em me pocne zatezati tamo dole  i onda osjetim svu tezinu trbuha!Ja radije laganini...Poslije poroda cu ubrzat!Ha ha...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    17. Veljača 2017. 18:21

Ja mislim da je dobro vježbati, ali ako do sad nismo aktivno vježbale, ne treba ni sada počinjati s aktivnim vježbanjem, ono u smislu trening 3x tjedno. Za nas koje bas ne vježbamo, mislim da je bolje raditi vježbe istezanja i lagane vjezbice za kičmu u vidu razgibavanja i kako kaze trenerica, setnja i mozda malo i žustrije hodanje, ne treba bas sad u trudnoći šokirati tijelo sa stvarima na koje tijelo nije naučeno. Ali svakako, prst gore za tjelesnu aktivnost. Ja planiram sad sa šetnjama i brzim hodanjem.

17. Veljača 2017. 19:08

Ofnica pa da, ovdje se dosta toga placa. Ja sam cak morala platit i svaki put kad su mi vadili krv i to za redovne preglede kroz trudnocu a ne nesto dodatno. Evo moram spomenuti da pijem elevit iliti u hr elebaby i placam ih oko 70eura. Da covjek ne povjeruje ali eto imam racune doma, cuvam ih.
    A sad za ove pretrage za Down i to ne znam, mozda mi je radila kad i anomaly scan? Jer znam da se dugo mucila da vidi bebino lice jer se bio okrenuo pa mi je rekla da joj je jako bitno da vidi nos i oci.
    Sto se tice 4d to imam svaki puta (bar nesto).
    Sundi ja eto ostala trudna od prve :D ali svakako cu otici kod dr opce prakse cisto da potvrdimo ako je vec to njima ok pa da sam mirna, valjda nece biti neki problem sto sam vec u 28tt :/
    Sto se tice kretanja u trudnoci ja sam cijelu zimu doslovno prelezala doma :( znalo se desit da cijeli tjedan ne izadem iz stana i sad evo kako je napokon zatoplilo muz i ja svaki vikend idemo u setnju imamo jednu rutu od nekih 7km i to sub i ned setamo a preko tjedna nekih 2 puta odemo po kvartu sat, sat i po lagano setat.. tako da mislim da sto vrijene bude bolje da cu se i ja vise kretati ali ovako za neke vjezbe nisam kad vec nisam ni do sada.. 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Me+mybaby
    17. Veljača 2017. 19:44

OhSoBoho

Babuska03

OhSoBoho

Babuska03

Bok cure, ja sam krenula sa 60kg, a jutros vaga pokazala ravnih 64. To mi je čak i čudno jer znači da sam se od zadnjeg vaganja prije pet dana udebljala 1 kg, a nisam ništa više jela nego prije trudnoće. Možda raste količina krvi, beba, voda… :) Općenito me te mjere potpuno zbunjuju; debljam se kad ne jedem, ne debljam kad jedem, trbuh jedan dan ogroman, drugi manji; jedan dan mi se čini nisko, sljedeći visoko; bebu jedan dan osjetim, drugi ništa… Valjda se najbolje ne zamarat s detaljima. Da nešto ne valja liječnici bi nam rekli.
    E da, trenutno sam na 19+5 i siiilno se veselim ovom suncu i dugim šetnjama. Zima me već krenula bacati u depru što u kombinaciji s hormonima nikako nije dobro. Ni za mene, bebe, a bogami ni za moju okolinu. :)

Babuska, iste smo s terminima, meni danas isto 19+5!
    Hvala Bogu na lijepom danu i suncu, nakon sto godina bili u šetnji po Maksimiru, skoro sat i pol. Preporodila sam se ; )
    Sto se trbuha tiče, moj je ogroman! Visoka sam i normalne težine ali trbuh mi je od samog početka iskočio. Beba velika, nosim nisko i posteljica sprijeda . Sto se trudnicke robe tice ja od prvog dana nisam mogla zakopacati svoje hlače, užasno me stiskalo.

Joj, sjajno! A gdje planiraš roditi? Ja u Petrovoj.
    Meni je isto posteljica sprijeda, ali trbuh počinje skoro gdje i sise. Jako je visoko, pa ulazim nekako u svoje stare trenerke, al u traperice nema boga. :)

Isto u petrovoj! Tamo vodim trudnoću od početka i super doktora imam ;)
    Možda se i sretnemo :D

Ja sam malo ispred 21 tj, ali isto cu u Petrovu pa ako uranim ili vi zakasnite druzimo se

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Ofnica
    17. Veljača 2017. 20:35

Pandice, moja frendica preko Amazon.de naručuje te prenatal tablete i puuuno su jeftinije. Doduše nije elevit nego prenatal od twinlaba, cak ih je i meni naručila i donijela kad je dolazila. Prenatal twinlab 120kom + omega twinlab 120kom, sve skupa oko 70eur, a to je za 4mj zaliha. Sta se tice tvog pregleda, očito ti je na anomaly scanu dobro htjela pogledati fizionomiju, bebe s Downom obicno imaju kose mongoloidne oci i nemaju dobro razvijenu nosnu kost, a i usta su im specifičnog oblika. Super sta imas 4d svaki put, mi kod socijalnih imamo samo crnobijeli 2D. Ali opet velim, koliko para toliko muzike, bar ne placamo...

18. Veljača 2017. 06:25

Ofnica svakako cu pogledati te za naruciti. Sad trenutno cekam da vidim hoce li mi moji uspjet preko nekoga nabaviti iz Srbije pa mi poslati jer sam cula da su tamo isto ultra jeftine pa ce vidjet.
    Eh da i usnice je isto gledala na uzvu. Da..slazem se..  Ali to su svakako nasa djeca i platila bih opet :) 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ofnica
    18. Veljača 2017. 09:47

Tak i ja razmišljam...ali kad vidim koliko nas pljačkaju maržama na svemu mogućem za trudnice i bebe, poludim i tražim alternative preko interneta. Ja sam si također jednom omegu twinlab naručila preko SLO stranice flexshop, jos sam i sestri uzimala neke druge vitamine tak da nisam uopce platila poštarinu za HR, a stiglo mi u firmu za 2 dana.

Me+mybaby
    18. Veljača 2017. 10:37

Mene fascinirala razlika u cijeni kod nas. Otisla sam u dietpharmovu ljekarnu jer pijem njihov prenatal pa reko bit ce jeftinije i platim 122 kn i nakon toga odem do dm-a po nesto i vidim da oni imaju malu "ljekarnu" i tamo taj isti prenatal 114 kn.  Fascinantno.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Andrea1807
    18. Veljača 2017. 12:45

Dobar dan curke :))
    kako ste danas? Ja evo već drugi dan cila troma i nista mi se neda. Malo se i plasim jer me od tada pocelo i bolit u trbuhu sa svih strana, pa imam kao neke grceve, pa me onda nesto kao probode. Tako da se iz lezeceg polizaja nisam makla 😂

👶🏼

• gala_28
    18. Veljača 2017. 16:03

Andrea1807

Dobar dan curke :))
    kako ste danas? Ja evo već drugi dan cila troma i nista mi se neda. Malo se i plasim jer me od tada pocelo i bolit u trbuhu sa svih strana, pa imam kao neke grceve, pa me onda nesto kao probode. Tako da se iz lezeceg polizaja nisam makla 😂

I kod nas je tromo i lijeno. Ali subota je pa si dopuštamo. Danas sam odbila i kuhanje. Naručili smo wok. Baš mi ovih dana paše nešto začinjeno. Iako sam se potajno nadala da će mužjak preuzeti kuhinju danas. Fino se napravio blesav. Otišao je raditi u sobu i rekao da ja nešto izaberem.

Samo se smiri i opusti. Odmaraj i misli pozitivno. Sada imamo dobar izgovor za horizontalu. Vjerojatno je sve u redu, a dolje se događa premještaj i sve ono što treba. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.