Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    17. Veljača 2017. 11:35

Ma da curke. Ja sam usla u trudnocu sa hrpom kila. Pa moram paziti sto jedem da ne dobijem jos kila jer to u mojem slucaju znaci automatski komplikaicje, secer itd. Izmedu ostalog nije bitno koliko jedete nego sto jedete. Morate znati da ja sam vec sad oko 98kg.

• blu5
    17. Veljača 2017. 11:42

Carmen012

Da li je netko kupovao Mali anđeo posteljinu? Zanima me jesu li kvalitetne

Nisam to kupovala ali preporučujem http://dadaandrocco.com/. Imaju super stvari, a ove zaštitne navlake mi se čine odlične! Posteljina im je isto super, nisam koristila, jer su možda prije god, dvije tek krenuli, ali sam čula da su odlični!

mrva2017
    17. Veljača 2017. 11:43

ja sam krenula sa 47,7 na 163 cm.. dakle, nisam imala puno kila... i sad sam na 49,9... nisam ni 3 kg dobila... ne znam kako sam zabrijala jutros da sam dobila 3 kg.. kriva računica...
    zato kažem da se ne treba uspoređivati.. nije pravilo da deblje cure dobe manje kila... jedem normalno i jedem kvalitetno... slatko ni prije nisam obožavala, tako da i sad rijetko pojedem što slatko...
    kako je netko napisao koji post ranije.. trbuh mi je navečer ogroman... samo raste tokom dana...

LlamaFace
    17. Veljača 2017. 11:50

Eo,cure,ja jos nisam ni napunila 24 tjedna a dobila sam 12 kila,s tim da sam krenula s par kila viska koje sam isto nabila taman prije nego sto sam ostala trudna. Znaci, prvi put ikad su mi se spojile noge gore i sad se to trlja kad hodam i presmijesna sam si jer hodam ko sumo jer me iritira to. Kao kad mackama stavis nesto na noge pa ih onak smijesno podizu u zrak i zaborave hodat. Eto sta mene muci 

Ofnica
    17. Veljača 2017. 11:50

Curke iz Njemačke, može pitanje...Jel se kod vas u Njem plaća pregled za Down, odnosno ovo što je kod nas kombinirani probir u 12tj? Pandice??? Jer sad me zove prijateljica i veli da ga ona mora platiti 160eur ako se odluči na njega... Šta nije to i kod vas besplatno ako si trudnica, kao kod nas? Možda moja prijateljica nema sve informacije, tek se odselila tamo i prijavila se kod doktora tako da je sva u bedu šta sve te dodatne pretrage, osim redovnih pregleda i uzv kao mora plaćati. Možda samo nije dobro upućena.

Carmen012
    17. Veljača 2017. 11:51

Meni trbuh ujutro mali mali, a navecer ogroman. Nisko mi je pa vec sa neki 10 tjedana nisam mogla nositi svoje hlače nego sam kupila u H&M-u trudničke. Ujutro kad ih obučem malo padaju, a navečer su taman.

Carmen012
    17. Veljača 2017. 11:52

blu5

Carmen012

Da li je netko kupovao Mali anđeo posteljinu? Zanima me jesu li kvalitetne

Nisam to kupovala ali preporučujemhttp://dadaandrocco.com/. Imaju super stvari, a ove zaštitne navlake mi se čine odlične! Posteljina im je isto super, nisam koristila, jer su možda prije god, dvije tek krenuli, ali sam čula da su odlični!

Hvala za preporuku, vidjela sam tu stranicu ali nisam znala kakvi su proizvodi.

Matie89
    17. Veljača 2017. 11:55

Pozz svi :) Napokon sam uspjela da napisem nesto. Citam vas sve redovno, i citanje vasih postova me tako opusta, hvala vam na tome. 
    Malo sam zabrinuta, vidim da i trudnice koje su oko mog termina vec moraju prelaziti u vecu odjecu, ja samo gubim kile :( 5kg sam vec spala, sad imam 52 na svojih 168cm, pa se malo bojim. Povracanje, a sada i vrtoglavica jaka, inace imam anemiju. Nadam se da ce proci sve brzo, da se pocnem i ja debljati, jedva cekam!! 

Da vas sve upozorim, stize dugi post poslije ovoga, obecani odgovor za pitanja o cijepivima nekim mamama ovdje, nemojte mi nista zamjeriti :) 

Carmen012
    17. Veljača 2017. 11:57

Matie89

Pozz svi :) Napokon sam uspjela da napisem nesto. Citam vas sve redovno, i citanje vasih postova me tako opusta, hvala vam na tome.
    Malo sam zabrinuta, vidim da i trudnice koje su oko mog termina vec moraju prelaziti u vecu odjecu, ja samo gubim kile :( 5kg sam vec spala, sad imam 52 na svojih 168cm, pa se malo bojim. Povracanje, a sada i vrtoglavica jaka, inace imam anemiju. Nadam se da ce proci sve brzo, da se pocnem i ja debljati, jedva cekam!!

Da vas sve upozorim, stize dugi post poslije ovoga, obecani odgovor za pitanja o cijepivima nekim mamama ovdje, nemojte mi nista zamjeriti :)

Ja imam skoro 53 na 170 cm

Matie89
    17. Veljača 2017. 12:01

Carmen012

Ja imam skoro 53 na 170 cm

Onda da se ne brinem :) Bit cemo mi svi dobro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.