Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    17. Veljača 2017. 10:46

Me+mybaby  bez brige, ja sam se udebljala 10kg, a tek sam 20+3... Ja Za sad me nitko nije opomenuo, a ne mogu ni reći da baš tolkoooo puno jedem... Mislim da je problem sad to ne kretanje kroz zimu, a i prvih 3 mjeseca sam praktički strogo mirovala i samo se debljala... :(

mrva2017
    17. Veljača 2017. 10:51

svaka od nas je drugačija... najbolje se ne uspoređivati sa nikime...

mamika3
    17. Veljača 2017. 11:01

Ako se zelite utjesiti ,ja sam 25 tjedan i na plus 10 sam!Idem 24-og na pregled pa cemo vidjet!Ali moram se pohvalit-od pocetka mjeseca pijem samo vodu-pozdrav Pandice!he he....So proud!!!!😁I ove ostale nezdrave stvari sam regulirala...I navecer se ne prezderavam!Samo ne znam dokad....Ha ha ha...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

OhSoBoho
    17. Veljača 2017. 11:09

Ma ne zamarajte se s kilama cure, bitno da se kvalitetno hranite i da beba dobiva sve sto joj treba. Ja sam u 20 om tjednu i dobila sam 5 kg. S obzirom na zimu i strogo mirovanje prvo tromjesečje moglo je bit i gore ;)
    Imamo sreću što ćemo imati ljetne bebe i možemo odmah s njima van! Mislim da bi puno teže bilo rodit usred zime pa mjesecima bit u kuci, ne možeš nikud dok ne zatopli...

Ofnica
    17. Veljača 2017. 11:10

mamika3

Zasad jos ne oticem i mislim da mu se jos ne skuplja tekucine!Prije par dana sam vidjela poznanicu,rekla joj da sam trudna-imala sam onu famoznu jaknu ispod koje se ne kuzi trbuh pa mi je rekla da sam se malo zbuckala u licu!E,sad da li je to tekucina ili ove moje kile,ne znam!Al jos je rano za to oticanje,sta nije?

mamika3, nije mi to tako svaki dan...to primjetim kad me nema doma po 12sati, na poslu puno sjedim, i ako poslije posla obavljam još druge stvari i doma dođem tek oko 7-8, onda se osjećam otečeno i listovi su mi dosta tvrdi. Situacija se popravi kad legnem i dignem noge. To skupljanje tekućine pripisujem tome što uopće ne ležim i ne odmaram...još si to ne mogu priušiti kad sam po cijele dane na poslu...ali još malo!

Ofnica
    17. Veljača 2017. 11:13

Me+mybaby

Ok. Ubile ste me u pojam. Citam vas dobitak na kilazi i placem. Osjecam se ogromno. Ja sam u 21tjednu i dobila sam 7kg mozda i malo vise. Bojim se kako ce to izgledati do kraja trudnoce. U ponedjeljak idem na kontrolu pa cemo vidjeti sta doktor kaze na sve to.

Me+mybaby, nemoj se brinuti. Svi pričaju da su dobili 2-3 kg, ali nitko ne veli s koliko je krenuo... Pretpostavljam da su cure koje se malo dobile, većinom krenule s malo više kilica u početku. Nije pravilo, ali moguće je. Moja je jedna prijateljica u trudnoći dobila samo 6kg, ali je zatrudnila s 10kg viška...tako da i to treba uzeti u razmatranje.
    Ja sam sad 25 tjedana i evo vaga pokazuje +7kg.

Ofnica
    17. Veljača 2017. 11:19

Pandica1510

Ofnica ajoj, ti si se bas naradila. Zasluzila si sada produzeni vikend ;)
    Sto se tice oticanja ja osobno nemam. Zapravo ja osim bolova u ledima i tu i tamo grc u nozi nemam nikakve simptone, a niti ranije u trudnoci me nije nesto pretjerano patilo. Uvijek kad dodem kod gin ona mi kaze kako imam simpaticnu trudnocu haha
    Evo ja u 7.mj trudnoce a jucer isla setat s muzem i obukla svoje hlace koje sam nosila i prije trudnoce :D

Padice ti si stvarno onda malo kila dobila...a i očito dosta visoko imaš trbuh kad možeš zakopčati hlače. Ja nema šanse da zakopčam hlače, ali to je prvenstveno zato što mi je trbuh jako nisko (pupak mi je na gornjoj polutki trbuha). Imam prijateljicu koja je isto trudna...i svi nas uspoređuju...njen je trbuh odmah ispod cica, a moj ispod pupka haha! Tak da nije ni čudo šta i ona skoro može zakopčati stare hlače kao ti! Ok, i guza mi se malo raširila, ali to muški vole hehe! J.Lo style! :-)

Carmen012
    17. Veljača 2017. 11:22

Udijelite meni koju kilicu  ja sam u 16 tjednu, a dobila sam malo manje od 1 kg. Mi smo davno odlučili da ako bude dječak onda je Viktor, a djevojčica Lucija ili možda cak Lucia.

• blu5
    17. Veljača 2017. 11:23

Ofnica

Me+mybaby

Ok. Ubile ste me u pojam. Citam vas dobitak na kilazi i placem. Osjecam se ogromno. Ja sam u 21tjednu i dobila sam 7kg mozda i malo vise. Bojim se kako ce to izgledati do kraja trudnoce. U ponedjeljak idem na kontrolu pa cemo vidjeti sta doktor kaze na sve to.

Me+mybaby, nemoj se brinuti. Svi pričaju da su dobili 2-3 kg, ali nitko ne veli s koliko je krenuo… Pretpostavljam da su cure koje se malo dobile, većinom krenule s malo više kilica u početku. Nije pravilo, ali moguće je. Moja je jedna prijateljica u trudnoći dobila samo 6kg, ali je zatrudnila s 10kg viška…tako da i to treba uzeti u razmatranje.
    Ja sam sad 25 tjedana i evo vaga pokazuje +7kg.

Da, baš to!Pitanje je tko je s koliko kg ušao u trudnoću. Ja sam nekako uvijek ista, pa sam u trudnoću ušla sa 61 kg, sad sam na 64 kg, isto u 21 tt, znači 3 kg gore. Što se tiče oticanja, ja još ne otičem, ali usporedba stomaka ujutro i navečer je uf! Navečer mi se čini ko da ću rodit koliko sam napuhana, a ujutro se stomak samo nazire.

Carmen012
    17. Veljača 2017. 11:23

Da li je netko kupovao Mali anđeo posteljinu? Zanima me jesu li kvalitetne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.