Andrea, ja sam isto prva tri mjeseca bila protiv farbanja dok stvarno nisam postala toliko sijeda da mi je bilo bed takva hodati pa sam se na kraju ofarbala. I planiram kroz mjesec dana opet ;)
Nemrem bas hodati okolo ko smrt na dopustu
Sto se veličine robe tiče još uvijek se premišljam. Rekli su nam da se pripremimo na veliku bebu (ono, ima i u meni 178cm) tak da mislim da ćemo svega po malo nabavit. Ali računam na vrućine pa ne namjeravam previše robice kupovati. Lako pošaljem nekog da kupi ako nam kaj usfali
A šta je s imenima? Jeste počele razmišljati? Svađati se s muževima i slično? Dajte nabacite koji prijedlog, pogotovo muških imena će nam trebati!
A šta je s imenima? Jeste počele razmišljati? Svađati se s muževima i slično?Dajte nabacite koji prijedlog, pogotovo muških imena će nam trebati!
Hahaha, nema svađanja, jedini uvjet je da se ostatak familije ne miješa u izbor imena i daje svoje sugestije
Ako Bog da, mali će se zvati Jan. Da je cura bila bi Ema. Imamo dugačko prezime pa smo tražili kratka imena ;)
OhSoBoho da slazem se, isto me bilo frka upustit se u sve to, iako sam se u 11 mjesec bojala, premda jos nisam tada ni znala da sam trudna. Doktorica je rekla da je curka zdrava, nema razloga za brigu, zivahna svaki put na pregledu. I sto se tice imena odma smo se slozili, bez puno razmisljanja za Lea i fino nam zvuci
👶🏼
Valentinaa, idi u liječnika i pogledaj to oko. Ako se smiju određeni antibiotici u trudnoći koristiti onda bi trebale i kapi i mast ukoliko zbilja postoji potreba. Što se tiče ovih bolova kao pred M, to je normalno u trudnoći skroz, tako je i meni bilo, a i svima ovdje koliko sam uspila pročitat. Nemoj se ništa nervirat, sve je to prolazno. Ja se isto redovno bojam, tako sam i prethodne dvije trudnoće. Što se imena tiče, dva dana mi se sviđa jedno ime, pa mi se na kraju zgadi...tako da sam u problemu. Također želim kratko ime, jer ne volim duga imena nikako.
A šta je s imenima? Jeste počele razmišljati? Svađati se s muževima i slično?Dajte nabacite koji prijedlog, pogotovo muških imena će nam trebati!
Ja se svadjam!😆Naime,on ima zadatak odabrat-da je decko onda bi ja!Ali je problem sto je toliko neozbiljan...Jucer je nabrojao 20 imena,em dugackih,em izmisljenih,em starinskih,em nikakvih....Ja pizdim,njemu smijesno!Rekla sam mu da mi je lijepo Sara,nije ni a rekao!Bas me ljuti!Jedini mi je adut sto je to kcer cula pa ako ona zapne mozda pristane!Samo da vam navedem primjer!Jelena,Lidija i jos jedno!Jelena kao Rozga-jer ona zna spagu napravit!Lidija kao Bacic-svi muski znaju zakaj bas ona i ovo trece prema mojoj sogorici koja se ne slaze s mojom mamom!Veli da bi mu bilo zanimljivo vidjet kak moja mama zove svoju unucicu!Jel me sad razumijete ?Potpuno je neozbiljan!I jako me strah kaj bu ispalo od toga!😩
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ahahahaha, mamika, baš se me nasmijala:-)))))On se malo šali. Kad dođe vrijeme, uozbiljit će se. A ti tako pod hormonima, mogu samo zamislit ahahahaha
Sto se tice velicine robice ja cu za pocetak uzeti par komada od 56 i par od 62,tek toliko!Bitni da imam za pocetak,lako se ode pa kupi!E,ako netko ima iskustva s ljetnim bebama!Sta im obuci za po noci,da li ih pokrivati necim laganim i da li trebaju one lagane pamucne kapice?I sta vi mislite za klimu tokom dana?Nisam pobornik toga,pogotovo s bebama!A s druge strane ,ako je vecina dana plus 35......Zanima me vase misljenje!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ahahahaha, mamika, baš se me nasmijala:-)))))On se malo šali. Kad dođe vrijeme, uozbiljit će se. A ti tako pod hormonima, mogu samo zamislit ahahahaha
Pa tak je jucer bilo,cijelo popodne,otkad je doma dosao!On nabraja,ja se ljutim i samo vicem ne,ne,ne....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Joj, od kad smo i mi saznali da bude dečko počele su muke po imenima.
Ja navijam za imena Jan i Fran, a on dobio ideju da nam se dijete zove Lav!!!!!
I pili po tome, i drugi mu se smiju, a on njih uvjerava kak je to super ime... Sad je od neki dan još dao prijedlog da bude Egon ili Oskar:) Ajde, to bi još moglo, ali Lav nikako ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji