Joj cure moje luda sam..
Oko me žulja još od petka a nema ništa u njemu,masti se ne smiju koristiti tako da amo ispire kamilicom i Blink kapi...
Uzas
Pece me kad se po piskim a tek u pon nosim urin..mada je nalaz pred cca 2 tj bio dobar...
I onda me sinoc cijelu noć još trbuh bolio kao pred mengu...ufff tek nakon 13 TT a mali/a vec zeza mamu!
Nadam se da će me barem oko prestati žuljat :-(
Jedina dobra stvar je kj smo nasli krevetić i vrtic i njihaljku jako povoljno pa planiramo to kupit...znam za bapske priče al iskreno moj dragi ne vjeruje u to tak da ćemo malo po malo kupovati stvari. ...
Kako ste vi?
Andrea, ja sam isto prva tri mjeseca bila protiv farbanja dok stvarno nisam postala toliko sijeda da mi je bilo bed takva hodati pa sam se na kraju ofarbala. I planiram kroz mjesec dana opet ;)
Nemrem bas hodati okolo ko smrt na dopustu
Sto se veličine robe tiče još uvijek se premišljam. Rekli su nam da se pripremimo na veliku bebu (ono, ima i u meni 178cm) tak da mislim da ćemo svega po malo nabavit. Ali računam na vrućine pa ne namjeravam previše robice kupovati. Lako pošaljem nekog da kupi ako nam kaj usfali
A šta je s imenima? Jeste počele razmišljati? Svađati se s muževima i slično? Dajte nabacite koji prijedlog, pogotovo muških imena će nam trebati!
A šta je s imenima? Jeste počele razmišljati? Svađati se s muževima i slično?Dajte nabacite koji prijedlog, pogotovo muških imena će nam trebati!
Hahaha, nema svađanja, jedini uvjet je da se ostatak familije ne miješa u izbor imena i daje svoje sugestije
Ako Bog da, mali će se zvati Jan. Da je cura bila bi Ema. Imamo dugačko prezime pa smo tražili kratka imena ;)
OhSoBoho da slazem se, isto me bilo frka upustit se u sve to, iako sam se u 11 mjesec bojala, premda jos nisam tada ni znala da sam trudna. Doktorica je rekla da je curka zdrava, nema razloga za brigu, zivahna svaki put na pregledu. I sto se tice imena odma smo se slozili, bez puno razmisljanja za Lea i fino nam zvuci
👶🏼
Valentinaa, idi u liječnika i pogledaj to oko. Ako se smiju određeni antibiotici u trudnoći koristiti onda bi trebale i kapi i mast ukoliko zbilja postoji potreba. Što se tiče ovih bolova kao pred M, to je normalno u trudnoći skroz, tako je i meni bilo, a i svima ovdje koliko sam uspila pročitat. Nemoj se ništa nervirat, sve je to prolazno. Ja se isto redovno bojam, tako sam i prethodne dvije trudnoće. Što se imena tiče, dva dana mi se sviđa jedno ime, pa mi se na kraju zgadi...tako da sam u problemu. Također želim kratko ime, jer ne volim duga imena nikako.
A šta je s imenima? Jeste počele razmišljati? Svađati se s muževima i slično?Dajte nabacite koji prijedlog, pogotovo muških imena će nam trebati!
Ja se svadjam!😆Naime,on ima zadatak odabrat-da je decko onda bi ja!Ali je problem sto je toliko neozbiljan...Jucer je nabrojao 20 imena,em dugackih,em izmisljenih,em starinskih,em nikakvih....Ja pizdim,njemu smijesno!Rekla sam mu da mi je lijepo Sara,nije ni a rekao!Bas me ljuti!Jedini mi je adut sto je to kcer cula pa ako ona zapne mozda pristane!Samo da vam navedem primjer!Jelena,Lidija i jos jedno!Jelena kao Rozga-jer ona zna spagu napravit!Lidija kao Bacic-svi muski znaju zakaj bas ona i ovo trece prema mojoj sogorici koja se ne slaze s mojom mamom!Veli da bi mu bilo zanimljivo vidjet kak moja mama zove svoju unucicu!Jel me sad razumijete ?Potpuno je neozbiljan!I jako me strah kaj bu ispalo od toga!😩
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ahahahaha, mamika, baš se me nasmijala:-)))))On se malo šali. Kad dođe vrijeme, uozbiljit će se. A ti tako pod hormonima, mogu samo zamislit ahahahaha
Sto se tice velicine robice ja cu za pocetak uzeti par komada od 56 i par od 62,tek toliko!Bitni da imam za pocetak,lako se ode pa kupi!E,ako netko ima iskustva s ljetnim bebama!Sta im obuci za po noci,da li ih pokrivati necim laganim i da li trebaju one lagane pamucne kapice?I sta vi mislite za klimu tokom dana?Nisam pobornik toga,pogotovo s bebama!A s druge strane ,ako je vecina dana plus 35......Zanima me vase misljenje!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ahahahaha, mamika, baš se me nasmijala:-)))))On se malo šali. Kad dođe vrijeme, uozbiljit će se. A ti tako pod hormonima, mogu samo zamislit ahahahaha
Pa tak je jucer bilo,cijelo popodne,otkad je doma dosao!On nabraja,ja se ljutim i samo vicem ne,ne,ne....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji