Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Veljača 2017. 06:03

Ofnica ajoj, ti si se bas naradila. Zasluzila si sada produzeni vikend ;)
    Sto se tice oticanja ja osobno nemam. Zapravo ja osim bolova u ledima i tu i tamo grc u nozi nemam nikakve simptone, a niti ranije u trudnoci me nije nesto pretjerano patilo. Uvijek kad dodem kod gin ona mi kaze kako imam simpaticnu trudnocu haha
    Evo ja u  7.mj trudnoce a jucer isla setat s muzem i obukla svoje hlace koje sam nosila i prije trudnoce :D 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

mici_0555
    17. Veljača 2017. 08:15

Ofnica, blago tebi.. Ja tek 12 tj i niti u trudnčke M ne stanem...sve me steže..
    Kupila sam u c und a dvoje normalnih traperica prevelikih namjerno..sad i njih poskrivečki na poslu otkopčavam ispod tunike da se ne skuži :-) Za sad sam dobila 5 kg..inače sam mršava i nosim širju robu pa se ne skuži dok ne podignem majcu...to mi je način priznavanja frendicama sretnu vjest samo kažem gle i pokažem trbuh :-)
    Imam i novi osječaj da mi je stopalo naraslo za 1 broj jer su mi i neke cipele postale premale...

mrva2017
    17. Veljača 2017. 08:21

ja sam za sada dobila 3 kg; danas smo ušli u 20.tj, ali trbuh mi je baš dosta narastao... svoje hlače ne nosim od navršenih 3 mj trudnoće.. imam dvoje trudničke koje su mi u guzi i nogama malo široke, a u trbuhu taman...  ;-)
    Mici, neki kažu da im se stopala prošire u trudnoći što je i normalno zbog nakupljanja tekućine.
    Ja stvarno puno pijem, dnevno i do 3 l vode tako da sam svaki čas na wc-u i izbacujem tekućinu...

Mamicaaa
    17. Veljača 2017. 08:50

Kod nas nije bilo svade i prepirke oko imena brzo smo se dogovorili..za curicu sam imala odma spremno ime Kiara,a za decka je dragi birao Darian..i sad cekamo naseg malog Dariana 😊
    Od pocetka trudnoce do sad sam dobila oko kilu i pol a sad sam 25+2 tako da jos stanem u veci dio starih stvari,jedino sam koju novu majcu kupila i trenirku broj vecu jer mi je trbuscic bas lijepo narastao i zaokruzio se..
    Za sad jos nisu naotekle nogice bar koliko ja primjetim;al kad lezim/sjedim i gledam tv nikako se namjestit 100 puta se izvrtim hah;a tako je nekad i sa spavanjem..u sred noci se probudim jer moram na wc,al me probudi to sto je trbuh pretezak i pocne me jako zatezat, nez kak bi drugacije to objasnila hah

mici_0555
    17. Veljača 2017. 08:50

Tko i ja..ne podnosim da sam ni žedna ni gladna..prije nego idem spavat stavim si vodu i hranu kraj kreveta jer i po noći ne mirujem..pišanje, hrana, voda i tako u krug...
    Jel neko naručivao trudniču robicu prek neta, il ima za preporučit neki dučan u Zg?
    Kupila bi samo haljinu za sadbu na koju idem i možda koju tuniku...
    Gledala sam na aososu isto imaju fora stvari..

Sundi
    17. Veljača 2017. 09:03

Ja sam kupila u c&a na jankomiru nekoliko traperica i trenirkicu. Narucila sam si u Mama Nova u west gateu dvije tunike/haljine da mi sasiju. Ovdje na Malešnici nisu niš imali u ducanu. Zapravo mozda i jesu ali mi cura koja je tam radila bila ful ne simpaticna. Onak umjesto da mi proda nes kaj ju god pitas nema ili ko da joj se neda. Ova teta u zapresiuc me je totalno obukla i narucila to kaj sam htjela. Stvarno ducan ovisi kak naletis na prodavacicu.
    Nadam se da ce me zvat danas da si to pokupim. Vidjela sam na GAP-ovoj stranici ima dosta stvari za trudnice. Pa mozda narucim si jos koju kosulju za posel. Ja sam doibla 2 kile sad sam u 16 tjednu. Ali trbuh im je vec dosta velik.

mamika3
    17. Veljača 2017. 09:08

Ofnica

Curke, današnji dan pun obaveza…otišla sam jutros iz stana u 7:45, a ušla u stan u 22:15…to je bilo too much za mene. Noge su mi totalno otekle, imam osjećaj da imam 5 litara vode, a na vagi imam 2kg vise nego jutros! 😳 Mislim da sam danas pretjerala, hvala Bogu da je sutra petak. Cure kakvo je kod vas stanje s oticanjem i skupljanjem tekućine u tijelu? Vjerujem da mi starije trudnice u 22-25 tjednu imamo više problema s tim…

Zasad jos ne oticem i mislim da mu se jos ne skuplja tekucine!Prije par dana sam vidjela poznanicu,rekla joj da sam trudna-imala  sam onu famoznu jaknu ispod koje se ne kuzi trbuh pa mi je rekla da sam se malo zbuckala u licu!E,sad da li je to tekucina ili ove moje kile,ne znam!Al jos je rano za to oticanje,sta nije?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Maja 3
    17. Veljača 2017. 09:59

Ej curke,evo da se i ja javim konacno..jucer obavili pregled i stize nam decko.
    Trbuscic se vrc dosta vidi,a ja sam na pocetnoj kilazi s obzirom da sam prvo izgubila nesto kg.
    Tako da ce nam trebat nove robice,posto od male i nemam puno za iskoristit..ali srecom imam dobre frendice,pa cemo dosta toga dobit.

• Elizabeth
    17. Veljača 2017. 10:15

Ja sam u 14. tjednu. Jučer bila na pregledu, beba je toliko razigrana da nije bilo šanse da joj se odredi spol. Bacakala se na sve strane. Trbuh mi se nazire, ali još nisam dobila ni kg, što mi je pomalo čudno. A što se imena tiče u užem izboru su mi Rafael i Vito, a mužu se sviđaju Roko i Nikola. A za curicu bi Sofiu ili Korinu. Mužu se sviđa Sofia, ali za Korinu ne želi ni da čuje.

Me+mybaby
    17. Veljača 2017. 10:40

Ok. Ubile ste me u pojam. Citam vas dobitak na kilazi i placem. Osjecam se ogromno. Ja sam u 21tjednu i dobila sam 7kg mozda i malo vise. Bojim se kako ce to izgledati do kraja trudnoce. U ponedjeljak idem na kontrolu pa cemo vidjeti sta doktor kaze na sve to. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.