Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    16. Veljača 2017. 16:45

Sundi

gala_28

Sundi

Vidiš ja bi pretposstvila da je bolje roditi u Osijeku. Ja cu u Petrovj blizu smo termina pa sam mislila da nekog sresti taj dan XD

Možda se mi sretnemo ;)

Ma da kad ti je termin? meni je 11.08?

18.8. piše, ali velike su šanse da će biti carski pa će vjerojatno biti malo ranije. 

i kad sam znala pomisliti da ću možda imati dijete nisam to zamišljala kao ljetnu bebu. baš sam nekako zamišljala zimsku, pred kraj/početak godine (strijelac-jarac) kad onooo...život piše romane. :)

OhSoBoho
    16. Veljača 2017. 16:49

Hahaha, eloa, predobro! Lav, možda bude neki moćnik ;)
    Nama je Fran isto bio u uzem izboru, prekrasno mi je to ime ♡☆

Pinkica93
    16. Veljača 2017. 17:11

Cure moje ja sam plišani medvjedić ako rad crijeva može biti tako bolan i mogu ga osjetiti i preko traperica i preko štrapmli i tako mi ruku položenu na sve to izdizati. Skoro mi suze potekoše od boli. Zar to već sad može biti baš toliko bolno????

koskica
    16. Veljača 2017. 17:21

Ofnica, da ili je tako ili je to sto smo i MM i ja veliki ( 195, 175 cm). Meni je samo najbitnije da je s malenom sve ok.
    KFK onda ćemo djeliti iskustva, meni je ovo prva trudnoća.... Ti već nekako znas nesto jer već imas svoju bebu.
    nego cure, meni u zadnjih 10 dana trbuh buknuo ko gljiva poslije kiše..... Aaaaaa
    a i ime imamo, čekamo Doris ❤

url=https://lilypie.com]

• Anjaaa
    16. Veljača 2017. 18:02

Krasno mi je ime Doris :) Ako naše bude cura bit će Doria. Muško još nemamo
    Ajme cure jeste me nasmijale s prijedlozima imena vaših muževa, hahaha! Baš su kraljevi šta im sve padne na pamet!
    Što se robice tiče ja ne znam, uopće se ne sjećam koliko je moj prvorođeni što nosio.. Super, baš će mi to sad koristit, haha!
    Što se klime tiče, da vam prvo opišem situaciju kad se moj prvi rodio. Nedavno uselili, stan južno orjentiran, velika staklena stjena u db, početak 6. mj, nismo imali klimu. Kad su počele najveće vrućine krajem mjeseca, nama je u stanu bilo 30 svaki dan! Mali je jedva jeo, ja nisam mogla jest, još kako je dojio bio je priljepljen za mene većinu dana, to je bilo nepodnošljivo.. Kupili klimu, dane sam odbrojavala kad će je doć smontirat, jer je to više bilo nepodnošljivo! I napokon odahnuli kad su je smontirali.. Tako da, ja ću je definitivno koristit, neću hladit 10 stupnjeva u odnosu na vani ali bar 26 da bude u stanu. Sve naravno ovisi i o drugim čimbenicima, na kojoj strani vam je stan itd.

Me+mybaby
    16. Veljača 2017. 18:14

Mi zivimo u potkrovlju tako da cemo definitivno koristiti klimu. Morat cemo malo rashladiti pogotovo kad krenu najvece temperature. Ja to s velicinama nikako da pohvatam. Ali dobili smo dosta robice pa moram vidjeti koje brojeve imamo pa cemo dalje. Mi smo za sada kupili samo kolica. Znam da moramo kupiti hrpu toga, ali nikako da krenem. Neznam od cega krenuti uopce. Sve si mislim u 4 mj otici na sajam i sve pokupovati 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

nina0607
    16. Veljača 2017. 18:44

Hej drage curke,čitam vas cijeli godišnji preko moba al mi se tako neda tipkat preko moba jer je izgled foruma grooozan. Proletilo 9 dana godišnjeg kao nikad. Di si bila šta si radila,ništa. Jedno veliko ništa. Ajde vadila sam krv i dala mokraću tako da smo prve pretrage obavili. Pregled u srijedu 22.jedva čekam,.
    Što se tiče klime ja sam uvjerenja da ovo vrijeme više nije normalno i lakše je nama a i malima u ugodnom prostoru,nego prevručem. Štoviše ako se dobro siječam zdravstveni djelatnici ju predlažu ali u normalnim temperaturnim razlikama. S prvim nismo imali i umrli,sa drugim jesmo i preporodili se.
    Što se robice tiče mi ja sam teška po pitanju odvajanja od preslatke robice tako da sam svaki draaagi odjevni predmet potpuno iznosila. 56 2-3 mj, 62 slj 5-6 mj a dalje kombinirali. I dan danas je tako. Tajice koje smo nosili prošlo ljeto ovo ljeto će bit capri tajice .
    Netko je spomenuo trbuh poslije kiše? Ja sam potražila stare trudničke stvari jer u normalnim trapkama je to postala katastrofa. Em štišću em probadaju,em kad se na to sve šlaufi prevale..koma. Sad izgledam trudnije nego jesam jer se napokon opustim,al nema veze. Danas nam je 11 tjedana. Ajmee kako ti tjedni u početku sporo prolaze,a kasnije obrnuto.

mamika3
    16. Veljača 2017. 21:47

Meni vrijeme zbilja brzo prolazi!Mozda jer imam ovo dvoje pa kucanski poslovi....Nije da nemam obaveza!Ali ne zalim se....Ja bi samo da sto brze proleti i da se beba rodi ,naravno,ziva i zdrava!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

16. Veljača 2017. 22:10

Ugl sve ce te kupit koliko sam shvatila robicu oko 60. Moj sin nema na koga bit nizak (ja 180, muz 192) tako da ocekujemo da ce i bebac bit velik :) 
    Sto se tice imena nismo se svadali i brzo smo se slozili. Bilo je premisljanja i promjena ali eto biti ce David :) 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ofnica
    16. Veljača 2017. 23:08

Curke, današnji dan pun obaveza...otišla sam jutros iz stana u 7:45, a ušla u stan u 22:15...to je bilo too much za mene. Noge su mi totalno otekle, imam osjećaj da imam 5 litara vode, a na vagi imam 2kg vise nego jutros! 😳 Mislim da sam danas pretjerala, hvala Bogu da je sutra petak. Cure kakvo je kod vas stanje s oticanjem i skupljanjem tekućine u tijelu? Vjerujem da mi starije trudnice u 22-25 tjednu imamo više problema s tim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.