Donna, slažem se teško je procijeniti veličinu bebe, al za početak ako imaš par stvari, lako kupiš dodatno još nešto ako ti fali. Moj je sin npr dobio u mjesec dana 1900g i narastao 6cm, patronažna sestra nije mogla vjerovat.
Uuuuu....pa to je ludilo! Svaka čast, nisam tako nešto još čula Mislim, ja znam da je on prvih mjesec dana slabo dobivao i stalno gubio, ali patronažna me uvjeravala da mogu "prodojit" i da ne posustajem i tako je i bilo. Tako da je nama početak bio težak i mala robica nam je dugo bila super. Ali slažem se, uvijek možeš nekoga poslati da ti dokupi što ti treba.
Evo da vas priupitam kakvog ste misljenja sto se tice bojanja kose tijekom trudnoće? Ja bih otisla promjenit boju, a moji svi skepticni glede te odluke 😕😕
Ma odi slobodno. Malo kemije,neće ti ništa biti. Jedino, razmisli i tempiraj da nemaš grozan izrast pri kraju jer vjerojatno nećeš do frizera prva 2 mjeseca kad se beba rodi
Ja se nadam da ce moja beba bit na tatu a ne na mene. Ja i ovak imam 178 a on 170cm..
Ah svi znamo kaj su planovi a kaj je realizacija. Kupit cu SAMO ovo i ono i ono tamo... I tak ode placa jedna, dvije... Ma znate pricu sigurno...
donna83
ovo bi sad otisla jer se za mjesec dana udajem, pa me puklo nesto da promjenim :))
👶🏼
donna83
ovo bi sad otisla jer se za mjesec dana udajem, pa me puklo nesto da promjenim :))
Ma onda odi sigurno! Jednom se udaješ Kad ti je termin? Možda stigneš popravit izrast još u 39.tjednu
Uostalom, uvijek možeš staviti pramenove, to ne ide direkt u korijen i riješila si stvar
to sam i ja promislila ☺.. Termin je 18.7, tek je 19tt.
Pa taman. Stigneš se i dvaput ofarbat
donna83
ima jos dosta do poroda :) a opet proleti ko munja. Mislim da nisam jedina kojoj je tako
👶🏼
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji