Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    21. Studeni 2016. 05:58

MeJo ja uzimam elevit u kapsulama, te tabletice kao imaju folnu kiselinu i puno drugih vitamina...al nije mi gin rekao za to on mi je rekao imas jeftinije imas skuplje pa si uzmi neke haha

Megi1509
    21. Studeni 2016. 07:41

Vidim da ste spomenule folnu kiselinu. 
    MeJo ja isto nisam jos isla na prvi pregled,ali sam pocela uzimati elevit.
    Moja gin mi nije nista rekla kad sam je zvala tel da se narucim,vec prijateljica od moje none..posto me zna ona mi je preporucila elevit. rekla je da su bolje od obicne folne kis i da imaju vise vitamina ali i da sadrze folnu. je da su malo skuplje,ja sam platila 140kn,i imas ih 30kom u kutiji.

Sta se tice poroda,ja nemam bas za birat posto sam u Rovinju i tu mi je samo Pulska bolnica. Ali i prvi sam put rodila u Pulskom rodilistu i ima jako dobrih i dragih doktora i babica koja me je porodila pa se iskreno nadam da cu i ovaj put naletit bas na njih.

A sto se tice mucnina,hvala Bogu ovaj put ih nemam.. Samo sam stalno gladna,i stalno bi pila nescafe od vanilije hahaha... 

Je probala koja od vas napraviti digitalni test koji pokazuje i tjedne? 

Ispricavam se na duzoj por ;)

mayathequeen
    21. Studeni 2016. 09:04

Jutro cure!
    Meni je sestricna(magistra farmacije)preporucila Novalac prenatal,to je najnovije sad na trzistu,ima folnu,zeljezo i omega 3 + jos svakakvih vitamina,posto meni inace tablete jako tesko sjedaju na zeludac preporucila mi je ove jer imaju sve sto treba pa da ne moram nista dodatno uzimati!!Sad kako ko zeli i kako kome pase,ima svega i svacega na trzistu..u ljekarni ce ti preporucit pa ti izaberes!

mayathequeen
    21. Studeni 2016. 09:07

Megi,Rovinj..❤❤❤prekrasan gradic!!

Mamicaaa
    21. Studeni 2016. 09:10

U njemackoj elevit skoro 200kn (27€) i to mi sogorica rekla da je ona pila da su super pa sam ja isto uzela te..
    A sto se poroda tice koliko sam citala kao mogu obilazit bolnice pa vidit koja mi je najbolja,a isto sam cula da si tu sama moram naci babicu pa me jedino to malo muci al ajde imam vremena se raspitat za sve to do poroda..
    A mucnine sam imala rijetko do negdje 11 tjedna ono mozda 3-4× i sad vec tjedan i pol svaki dan povracam i imam mucnine i zgaravicu i ne osjecam se bas najbolje,al nadam se da je to samo neki period i da ce brzo proci..
    Za taj digitalni test do sad evo nisam ni cula tako da nisam probala..

• blu5
    21. Studeni 2016. 09:50

Ja pijem Folacin po preporuci ginekologa. U prve dvije trudnoće sam pila Prenatal od Twinlaba. Mislim da mi je samo Folacin premalo jer se baš osjećam izmoreno i iscrpljeno, tako da bi mi neki vitaminčić dobro došao. Jutros sam baš vadila krv, pa ćemo vidit šta kaže nalaz. 
    Mučnine hvala Bogu nemam , nisam imala ni u prve dvije trudnoće.

Megi1509
    21. Studeni 2016. 10:10

Majathequeen je da mali i ljepi gradic :) ubiti ja sam inace iz Pule ali zivim u Rovinju jer mi je muz od tuda.
    Mamicaaa sta se tice zgaravice znam kako ti je. u prvoj trudnoci ona me je ubijala po noci. nocima nisam spavala. a onda sam otkrila reduflox. biljne su od algi i samo se sazvacu. puste malo neugodan okus ali ja bi si bila popila gut vode i bilo bi super. vjeruj mi od onda sam ko beba spavala. stvarno su ko Bogom dane.. raspitaj se i uzmi si. rade nego gastal sta daje gin. ja sam ga bila odbila jer utjece na bebu a ove su biljne i ne stete bebi.. 
    A sta se tice digitalnog testa meni je prijateljica rekla za njega i napravila sam ga neki dan i pokazao je 2-3tj da sam sada.. mi smo tek na pocetku :)

Maja 3
    21. Studeni 2016. 10:19

Hej curke,nadam se da primate jos jednu u klub.
    Dobili plus na testu,danas popodne zovem dr da se narucim na pregled,po menstrualnom kalendaru termin je 27.07.
    Druga trudnoca,imam vec curicu koja ce uskoro navrsit godinu dana. Iz Karlovca sam,i tamo cu i rodit,isto nema na biranje,samo jedna bolnica.

Maja 3
    21. Studeni 2016. 10:22

Nisam jos sve ni procitala,par zadnji stranica,al potrudit cu se,tako da ave upoznam
    Halugica,3 beba?
    Jesi i prvo dvoje rodila u Petrovoj?
    Koji kvart si Zagreba? Tebi se prvoj odlucila obratit,kad vec relativno blizu zivimo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.