Svaka čast vama curkama koje još radite...
Baš sam jučer komentirala da ne znam kak bi uspjela još i posao obavljati..Probudim se ko zombi jedva u pol 10 :D Popodne sam umorna ko pas, a navečer ideš zajedno sa kokošima spavati..
Tak da, ak bi još na posao hodala bila bi gotova;)
Drage mame,
nije me bilo par dana i svakako imaš što za pročitati.
Ja jedva čekam da prođe tih 77 dana da nam dođe naša mala princeza, koja nadam se, nebude prevelika jer su mi do sad svi uzv-i pokazali da je beba veća za 7-10 dana. Ali rekli doktori "nemaš razloga za brigu" pa pokušavam to malo zaboraviti ali kad se sjetim poroda onda me hvata panika.
Što se tiče žgaravice, meni pomažu bademi.
Bol u leđima: lagana masaža od MM sa uljem 31 od JUST-a i budem super.
OGTT nikad nisam vadila jer su mi rekli da je do sada šećer natašte uvijek bio u granicama i u obitelji nemam nikog tko bi imao problema sa šećerom pa kažu da tada ni ne šalju, jer neke trudnice to jako loše podnose.
Bila sam i na 4D uzv-u kod dr. Predraga Đurića i što se toga tiče mogu samo reći riječi hvale. Beba se nikako nije htjela namjestiti da pokaže lice a kad bi i došao na dio lica ona je podigla ruke u gard i nema slikanja. Bio je jako strpljiv, dao nam je slikice i nekoliko snimaka na USB-u.
Ja planiram roditi u Varaždinskom rodilištu i nadam se da neće biti puno trudnica taj dan :)
url=https://lilypie.com]
Svaka čast vama curkama koje još radite…
Baš sam jučer komentirala da ne znam kak bi uspjela još i posao obavljati..Probudim se ko zombi jedva u pol 10 :D Popodne sam umorna ko pas, a navečer ideš zajedno sa kokošima spavati..
Tak da, ak bi još na posao hodala bila bi gotova;)
Hehehe, meni je bilo tako ona prva tri mjeseca, ali drugo tromjesečje mi je mrvicu lakše. Ne spava mi se toliko, nisam baš jaaaaako umorna, imam bolje pamćenje...jedino što mi je fizički teže zbog trbuha.
A nema druge, delaš dok moraš, pa dođeš doma, kuhaš ručak za taj ili drugi dan, pereš, peglaš, čistiš...i sve u krug...samo ne znam kad ću to sve stići kad beba dođe, ali nadam se da ću onda dobiti neku nadnaravnu snagu i sposobnost vrhunske organizacije. Morat će i muž malo jače potegnuti hehe!
Drage mame,
nije me bilo par dana i svakako imaš što za pročitati.
Ja jedva čekam da prođe tih 77 dana da nam dođe naša mala princeza, koja nadam se, nebude prevelika jer su mi do sad svi uzv-i pokazali da je beba veća za 7-10 dana. Ali rekli doktori "nemaš razloga za brigu" pa pokušavam to malo zaboraviti ali kad se sjetim poroda onda me hvata panika.
Koskica, po meni to to znači samo jedno...da ćeš prije roditi. To ako je beba "veća", vjerujem da zapravo misli da je starija. takav je slučaj i kod mene, tako da je svog malog miša očekujem već oko 20.5. Onaj školski termin 1.6. je tek eto tako, reda radi. Samo ne kužim zašto mi doktorica ne pomakne termin ranije, kad evo cijelo vrijeme, od 11. do 25. tjedna, uzv non stop pokazuje da mi je beba starija i veća nego po školskom terminu po zadnjoj menstruaciji. Ne razumijem te zastarjele metode...
Cure od kad se onda smije kupovati bebi stvarcice? Ja cekam ultazvuk u cetvrtak (16 tjedana ce biti) i onda ako saznam spol mislim da uc ic kupit nekaj odmah poslije pregleda... Naravno necu pokazat mami i babama jer kao nista do 6 mjeseca trudnoce.. Ko ce to docekat..
Ja imam apsolutno sve za bebu, tako da ne trebam ništa kupovat:-)Svakako, kad sam bila prvi put trudna, stav moje mame je bio da se ne kupuje ništa dok se beba ne rodi?!?Tako da ti jan išta nisam kupila, nego su kupovali drugi:-)Dok sam bila u rodilištu, mam i od muža mama su sve to sredile oprale, a muž posložio sve u ladičara:-)Tek tada je i krevetić stavljen...bapske priče, al eto.
Zasto se obazirete na te bapske price?Pa ovo je 21 stoljece!One sve ko da su zapele u nekom svojem dobu!I da vam nesto kazu,pa sta?Napravite po svojem!Vasa trudnoca,vase dijete...U 21 stoljecu!!😊
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Kupite kad želite, koliko želite :D U prvoj trudnoći kad sam saznala, kupila sam idući dan par stvarčica da nagradim sebe :D haha.. i sad ću vjerojatno isto tako. Samo ne treba pretjerivat pogotovo s najmanjim veličinama.
Koskica, ja cu isto u Vž rodit :D
Evo kad vec pricamo o robici zanima me nesto. Mi planiramo polako kupovati sve i sad.. kako odrediti velicinu koju kupit? Mama mi kaze da ne kupujem ispod 60? Jer kao bebe brzo rastu pa bolje da malo ima "lufta" nego da za dva tjedna kupujem sve novo..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji