Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    15. Veljača 2017. 19:20

Sundi

Vidiš ja bi pretposstvila da je bolje roditi u Osijeku. Ja cu u Petrovj blizu smo termina pa sam mislila da nekog sresti taj dan XD

Možda se mi sretnemo ;) 

16. Veljača 2017. 05:34

Llama ja sam u Njemackoj.
    Mamika ha ha joj meni cure, ja sa ovim trudnickim mozgom nisam ni razmisljala da mozda ima netko iz Os i da cu ga uplasit haha al onda ste sigurno i same bile i vidjele kakva nam je bolnica, meni je to uzas. Moja sogi kad je radala dr nisu imali strpljenja i malog su doslovno vukli van i ostetili rame tako da smo ga 2 mj vukli po terapijama i vjezbama. 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Sundi
    16. Veljača 2017. 08:56

gala_28

Sundi

Vidiš ja bi pretposstvila da je bolje roditi u Osijeku. Ja cu u Petrovj blizu smo termina pa sam mislila da nekog sresti taj dan XD

Možda se mi sretnemo ;)

Ma da kad ti je termin? meni je 11.08?

Ofnica
    16. Veljača 2017. 09:04

Cure dobro vam ovo sunčano jutro! Kako ste danas? Ja sam se probudila baš nekako vesela jer svakim danom na kalendaru križam jedan dan koliko ću još provesti na poslu, hehe! Danas smo 25 tjedana :-) Malac se sinoć dosta javljao na one moje uspavankice s youtube-a, a i jutros u vožnji do posla sam ga isto osjetila (voli slušati Antenu Zagreb).

Carmen012
    16. Veljača 2017. 09:12

Jao Ofnica blago tebi. Ja sam se probudila i pogledam van, a ono magla nista se ne vidi a bas sam se nadala suncu i nekoj šetnjici.

OhSoBoho
    16. Veljača 2017. 09:40

Jutro svima 
    Ja natipkala roman i stisnula obrisi umjesto pošalji.  Krivim trudnicki mozak 
    Ja čekam malog da se konačno javi, danas smo 19+4 a od njega ni udarca. Službeno ću poludit 

• KFK
    16. Veljača 2017. 09:48

Ja sam jučer sa šefom dogovorila da ću nakon Uskrsa na GO pa na porodiljni. I jedva čekam. Već mi je dosta sjedenja 8 sati dnevno plus dva, dva i pol sata u putu. E da čak je spomenuo da ću dobit i povišicu iako sam u ovoj firmi tek 5 i pol mjeseci. Juuhuu :D

Ja bebu osjećam već od 17og tjedna. Danas nam je punih 21 i sad se već može i na van vidjet kad se miče <3 A potvrda spola u ponedjeljak!

Me+mybaby
    16. Veljača 2017. 09:49

Ja se privudila presretna jer sam se napokon vratila u spavacu sobu. Kauc me ubio. Ali prezivjeli smo gripu, raskuzili sobu i sad mozemo dalje 😀. Danas se nadam nekoj setnjici. Imam vec u glavi brzi rucak. Danas nam je tocno 21 tjedan. Jos samo 19 😂

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mrva2017
    16. Veljača 2017. 09:56

Ja isto brojim radne dane na poslu, makar mislim raditi još 9 tjedan pa uzeti go i onda počinje porodiljni.
    I ja bebu osjetim od 17.tjedna. Na uzv je već sa 8+6.tj mahao rukicama i nogicama i doktorica je odmah rekla da je jako živahan. Na svakom daljnjem uzv nema ni sekunde mira. Ja sam sretna kad ga osjetim. Za sada je to ugodno, a kasnije.. vidjet ćemo.. he he

Ofnica
    16. Veljača 2017. 10:01

OhSoBoho

Jutro svima
    Ja natipkala roman i stisnula obrisi umjesto pošalji. Krivim trudnicki mozak
    Ja čekam malog da se konačno javi, danas smo 19+4 a od njega ni udarca. Službeno ću poludit

Nemoj se sikirati, vjeruj mi da će se do 21tj javiti sigurno...nije to nikakav bed

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.