Vidiš ja bi pretposstvila da je bolje roditi u Osijeku. Ja cu u Petrovj blizu smo termina pa sam mislila da nekog sresti taj dan XD
Možda se mi sretnemo ;)
Llama ja sam u Njemackoj.
Mamika ha ha joj meni cure, ja sa ovim trudnickim mozgom nisam ni razmisljala da mozda ima netko iz Os i da cu ga uplasit haha al onda ste sigurno i same bile i vidjele kakva nam je bolnica, meni je to uzas. Moja sogi kad je radala dr nisu imali strpljenja i malog su doslovno vukli van i ostetili rame tako da smo ga 2 mj vukli po terapijama i vjezbama.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Vidiš ja bi pretposstvila da je bolje roditi u Osijeku. Ja cu u Petrovj blizu smo termina pa sam mislila da nekog sresti taj dan XD
Možda se mi sretnemo ;)
Ma da kad ti je termin? meni je 11.08?
Cure dobro vam ovo sunčano jutro! Kako ste danas? Ja sam se probudila baš nekako vesela jer svakim danom na kalendaru križam jedan dan koliko ću još provesti na poslu, hehe! Danas smo 25 tjedana :-) Malac se sinoć dosta javljao na one moje uspavankice s youtube-a, a i jutros u vožnji do posla sam ga isto osjetila (voli slušati Antenu Zagreb).
Jao Ofnica blago tebi. Ja sam se probudila i pogledam van, a ono magla nista se ne vidi a bas sam se nadala suncu i nekoj šetnjici.
Jutro svima
Ja natipkala roman i stisnula obrisi umjesto pošalji. Krivim trudnicki mozak
Ja čekam malog da se konačno javi, danas smo 19+4 a od njega ni udarca. Službeno ću poludit
Ja sam jučer sa šefom dogovorila da ću nakon Uskrsa na GO pa na porodiljni. I jedva čekam. Već mi je dosta sjedenja 8 sati dnevno plus dva, dva i pol sata u putu. E da čak je spomenuo da ću dobit i povišicu iako sam u ovoj firmi tek 5 i pol mjeseci. Juuhuu :D
Ja bebu osjećam već od 17og tjedna. Danas nam je punih 21 i sad se već može i na van vidjet kad se miče <3 A potvrda spola u ponedjeljak!
Ja se privudila presretna jer sam se napokon vratila u spavacu sobu. Kauc me ubio. Ali prezivjeli smo gripu, raskuzili sobu i sad mozemo dalje 😀. Danas se nadam nekoj setnjici. Imam vec u glavi brzi rucak. Danas nam je tocno 21 tjedan. Jos samo 19 😂
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Ja isto brojim radne dane na poslu, makar mislim raditi još 9 tjedan pa uzeti go i onda počinje porodiljni.
I ja bebu osjetim od 17.tjedna. Na uzv je već sa 8+6.tj mahao rukicama i nogicama i doktorica je odmah rekla da je jako živahan. Na svakom daljnjem uzv nema ni sekunde mira. Ja sam sretna kad ga osjetim. Za sada je to ugodno, a kasnije.. vidjet ćemo.. he he
Jutro svima
Ja natipkala roman i stisnula obrisi umjesto pošalji. Krivim trudnicki mozak
Ja čekam malog da se konačno javi, danas smo 19+4 a od njega ni udarca. Službeno ću poludit
Nemoj se sikirati, vjeruj mi da će se do 21tj javiti sigurno...nije to nikakav bed
Sortiraj odgovore
Najstariji