Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    16. Veljača 2017. 14:07

Ja cu isto kupit 56 samo benkicu ili dvije.. Zapravo moram vidjet sto sam dobila prvo.. Posto sam se ja rodila sa 4 i 950 ne bi covjek vjerovao ali imam hrpu svoje roibce u kutijama spremljene koju sam valjda dobila za krstenje od nekog nikad oprane.. Naravno necak mi je isto bio prevelik u startu za tu robicu... Vjerojatno isto neka babska prica, jer smo sve ostalo uvjek davali sestricni... 
    Tak da ja cu krenut sa 62/68. ionak smo vec sa 12 tjedana bili 1 tjedan preveliki na ultrazvuku..

Andrea1807
    16. Veljača 2017. 14:22

Pozdrav curke :))
    kako ste danas?

👶🏼

• KFK
    16. Veljača 2017. 14:22

Moje je prvo dijete bilo 3,5 kg i 51 cm. veličina 56 nam je bila dobra cca prva dva tjedna, čak i velika prvih par dana. S obzirom da su nam bebe ljetne ne treba puno, baš kao što je Sundi rekla; par bodi benkica i neke pamučne hlačice. 

donna83
    16. Veljača 2017. 14:23

Evo da se i ja opet malo javim, stalno vas čitam, slabo tipkam :)

Što se tiče ove odjeće...hmmm...moje je iskustvo malo drugačije. Teško je reći jer se neke bebe rode velike i odmah uskaču u 62/68 (Sundi :) ). Moj prvorođeni je rođen s 3500, 51 cm, u bolnici izgubio na kliaži (najnormalnija stvar, oko 250-300 gr je izgubio), kad smo došli doma, muku muči s dojenjem skoro cijeli prvi mjesec...tako da mogu reći da smo mi dosta dugo koristili prvu robicu...sigurno nekih mjesec dana, možda i malo dulje. I sjećam se da je ljeto proveo u 62/68, a rođen je u 3. mjesecu... Tako da...ne znam. Ja si mislim nabaviti malo više od dva bodića za početak...

• KFK
    16. Veljača 2017. 14:24

hej Andrea,

Meni danas na poslu totalno koma dan. Nisam koncentrirana i fali mi nešto slatko (čokolada ili sladoled).  

donna83
    16. Veljača 2017. 14:25

Da, nisam napomenula, inače je malo niže dijete i dan-danas, od malo nižih roditelja, jel

Andrea1807
    16. Veljača 2017. 14:25

KFK

hej Andrea,

Meni danas na poslu totalno koma dan. Nisam koncentrirana i fali mi nešto slatko (čokolada ili sladoled).

meni inaće fali nesto slatko 😂 zapravo nikad ga dosta

👶🏼

• KFK
    16. Veljača 2017. 14:27

Donna, slažem se teško je procijeniti veličinu bebe, al za početak ako imaš par stvari, lako kupiš dodatno još nešto ako ti fali. Moj je sin npr dobio u mjesec dana 1900g i narastao 6cm, patronažna sestra nije mogla vjerovat.

Andrea1807
    16. Veljača 2017. 14:28

Evo da vas priupitam kakvog ste misljenja sto se tice bojanja kose tijekom trudnoće? Ja bih otisla promjenit boju, a moji svi skepticni glede te odluke 😕😕

👶🏼

donna83
    16. Veljača 2017. 14:30

KFK

Donna, slažem se teško je procijeniti veličinu bebe, al za početak ako imaš par stvari, lako kupiš dodatno još nešto ako ti fali. Moj je sin npr dobio u mjesec dana 1900g i narastao 6cm, patronažna sestra nije mogla vjerovat.

Uuuuu....pa to je ludilo! Svaka čast, nisam tako nešto još čula  Mislim, ja znam da je on prvih mjesec dana slabo dobivao i stalno gubio, ali patronažna me uvjeravala da mogu "prodojit" i da ne posustajem i tako je i bilo. Tako da je nama početak bio težak i mala robica nam je dugo bila super. Ali slažem se, uvijek možeš nekoga poslati da ti dokupi što ti treba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.