Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Veljača 2017. 13:40

Evo kad vec pricamo o robici zanima me nesto. Mi planiramo polako kupovati sve i sad.. kako odrediti velicinu koju kupit? Mama mi kaze da ne kupujem ispod 60? Jer kao bebe brzo rastu pa bolje da malo ima "lufta" nego da za dva tjedna kupujem sve novo.. 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Sundi
    16. Veljača 2017. 14:07

Ja cu isto kupit 56 samo benkicu ili dvije.. Zapravo moram vidjet sto sam dobila prvo.. Posto sam se ja rodila sa 4 i 950 ne bi covjek vjerovao ali imam hrpu svoje roibce u kutijama spremljene koju sam valjda dobila za krstenje od nekog nikad oprane.. Naravno necak mi je isto bio prevelik u startu za tu robicu... Vjerojatno isto neka babska prica, jer smo sve ostalo uvjek davali sestricni... 
    Tak da ja cu krenut sa 62/68. ionak smo vec sa 12 tjedana bili 1 tjedan preveliki na ultrazvuku..

Andrea1807
    16. Veljača 2017. 14:22

Pozdrav curke :))
    kako ste danas?

👶🏼

• KFK
    16. Veljača 2017. 14:22

Moje je prvo dijete bilo 3,5 kg i 51 cm. veličina 56 nam je bila dobra cca prva dva tjedna, čak i velika prvih par dana. S obzirom da su nam bebe ljetne ne treba puno, baš kao što je Sundi rekla; par bodi benkica i neke pamučne hlačice. 

donna83
    16. Veljača 2017. 14:23

Evo da se i ja opet malo javim, stalno vas čitam, slabo tipkam :)

Što se tiče ove odjeće...hmmm...moje je iskustvo malo drugačije. Teško je reći jer se neke bebe rode velike i odmah uskaču u 62/68 (Sundi :) ). Moj prvorođeni je rođen s 3500, 51 cm, u bolnici izgubio na kliaži (najnormalnija stvar, oko 250-300 gr je izgubio), kad smo došli doma, muku muči s dojenjem skoro cijeli prvi mjesec...tako da mogu reći da smo mi dosta dugo koristili prvu robicu...sigurno nekih mjesec dana, možda i malo dulje. I sjećam se da je ljeto proveo u 62/68, a rođen je u 3. mjesecu... Tako da...ne znam. Ja si mislim nabaviti malo više od dva bodića za početak...

• KFK
    16. Veljača 2017. 14:24

hej Andrea,

Meni danas na poslu totalno koma dan. Nisam koncentrirana i fali mi nešto slatko (čokolada ili sladoled).  

donna83
    16. Veljača 2017. 14:25

Da, nisam napomenula, inače je malo niže dijete i dan-danas, od malo nižih roditelja, jel

Andrea1807
    16. Veljača 2017. 14:25

KFK

hej Andrea,

Meni danas na poslu totalno koma dan. Nisam koncentrirana i fali mi nešto slatko (čokolada ili sladoled).

meni inaće fali nesto slatko 😂 zapravo nikad ga dosta

👶🏼

• KFK
    16. Veljača 2017. 14:27

Donna, slažem se teško je procijeniti veličinu bebe, al za početak ako imaš par stvari, lako kupiš dodatno još nešto ako ti fali. Moj je sin npr dobio u mjesec dana 1900g i narastao 6cm, patronažna sestra nije mogla vjerovat.

Andrea1807
    16. Veljača 2017. 14:28

Evo da vas priupitam kakvog ste misljenja sto se tice bojanja kose tijekom trudnoće? Ja bih otisla promjenit boju, a moji svi skepticni glede te odluke 😕😕

👶🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani