Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    18. Studeni 2016. 17:54

Giovi,
    Možda je neka upala. Iako ne vjerujem da bi ti bas na opip bili oteceni. Oni su inace uzasno mali pa ne vjerujem su ti bas jajnici nateceni.
    Svakako odi kod dr.

Mamicaaa
    18. Studeni 2016. 18:10

Vidim svaki dan nas ima sve vise i vise..dobro doslee i cestitam na + 
    U kojem tjednu trudnoce se kontrolira secer? i jel to ono kad ti sestrica da nesto smede (ak se ne varam tak neka boja) da popijes?

mono1111
    18. Studeni 2016. 21:57

Giovi,
    Hahahha, frajeri sa spustenim hlacama :))

• Danijela+
    19. Studeni 2016. 11:27

Pozdrav svima 
    Nova sam ovdje, htjedoh na proljetne ali vidim da je tema neaktivna...

Ja sam 17+1, spol jos ne znam... Idem u srijedu kos gin pa se nadam saznati...
    Ovo je moja prva trudnoca 
    Termin je 28.4. po zadnjoj m, a po uvz je 2.5.  
    Nadam se da me primate na ljetne 

Cestitam svima na bebacima 

Pitanjce jedno
    Jel se netko susreo s mastitisom u trudnoci?
    Da ne bi bilo, mene je zahvatio prije 6-7 tj (nisam odmah reagirala) i to na obje!!! Nemam temeraturu ni posebnih bolova, vec samo na svakoj po jedna crvena fleka... 
    Popila sam kuru antibiotika ali jos uvijek me drzi upala... 
    Moja gin se cudila da to nije vidjela u svom stazu pa me poslala u bolnicu da oni vide sta je, oni dali dijagozu mastitis. Kod njih sam isla na kontrolu svakih 2 do 3 dana i sada su mi rekli nek drzim hladne obloge i dodjem u ponedjeljak..

Inace imam jako bujno poprsje puno masnog tkiva, koje je sad jos naraslo za min 2 broja  pa si mislim da je od toga... 

Na uvz (isla sam privat) se ne vide pataloske promjene ali je koza zadebljana tamo gdje je crveno i preporuca mi jos kuru antibiotika i da dodjem kad ih popijem kako bi vidjeli jel to rijeseno..

Tako da sam na komplikacijama vec mj dana... 

Jel imao itko iskustva, pliz neki savijet ....

Isprike na dugom uvodnom postu, ali pretrazujem net vec danima i ne nalazim nesto bas puno o ovoj temi 

pozz Danijela

mono1111
    19. Studeni 2016. 17:57

Danijela,
    Čestitam.
    Nemam pojma nažalost o tome.

Halugica
    20. Studeni 2016. 14:34

Bok mamice i trudnice..
    Evo mene ovdje nova, usla u 12tt, termin bi mi bio negdje mislim pocetkom 6.mj ili sredinom.
    Treca bebica. 
    Imamo curu Klaru 6.god i decka Roka 4.god...
    Vidim da ste dosta aktivne i da ce mo  skupa pricati od trudnickim tegobicama i raznim temama.
    Bilo bimi drago da se lijepo upoznamo i razgovaramo
    Moji simptomi su:

- Povremene mucnine, ponekad vrtoglavica.
    - Gadenje na hranu
    - bol u donjem dijelu ledja
    -razdrazljivost

Za sad je to to od mene.

Halugica
    20. Studeni 2016. 14:46

I zaboravih pitati, vi trudnice gdje planirate roditi bebice????
    Ja sam iz Zagreba i mislim   si da cu u Petrovoj, ali jos nisam sigurna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.