Giovi,
Možda je neka upala. Iako ne vjerujem da bi ti bas na opip bili oteceni. Oni su inace uzasno mali pa ne vjerujem su ti bas jajnici nateceni.
Svakako odi kod dr.
Giovi,
Možda je neka upala. Iako ne vjerujem da bi ti bas na opip bili oteceni. Oni su inace uzasno mali pa ne vjerujem su ti bas jajnici nateceni.
Svakako odi kod dr.
Mono1111 hvala ti na odgovoru...😊
Jajnike sam prve primjetila ali natecen je cijeli taj dio... Danas mi je trebala doci M ali nije tako da cu pricekati i vidjeti sto dalje...Ja svog doktora moram cekati mjesec dana osim ako ne odem privatno i bila sam na pregledu prije 3mj kad sam zavrsila sa esmyom tako da se iskreno nadam da nije upala. Cijeli dan razmisljam da nismo mozda ovaj mjesec uspjeli pa da nije to mozda jedan od simptoma...posto radimo na prvoj trudnoci o simptomima znam samo ono sto procitam...😶
U svakom slucaju,doktor mi ocito ne gine,iz ovog ili onog razloga...a ja se nadam ovom boljem 😀

Vidim svaki dan nas ima sve vise i vise..dobro doslee i cestitam na +
U kojem tjednu trudnoce se kontrolira secer? i jel to ono kad ti sestrica da nesto smede (ak se ne varam tak neka boja) da popijes?
Pozdrav svima
Nova sam ovdje, htjedoh na proljetne ali vidim da je tema neaktivna...
Ja sam 17+1, spol jos ne znam... Idem u srijedu kos gin pa se nadam saznati...
Ovo je moja prva trudnoca
Termin je 28.4. po zadnjoj m, a po uvz je 2.5.
Nadam se da me primate na ljetne
Cestitam svima na bebacima
Pitanjce jedno
Jel se netko susreo s mastitisom u trudnoci?
Da ne bi bilo, mene je zahvatio prije 6-7 tj (nisam odmah reagirala) i to na obje!!! Nemam temeraturu ni posebnih bolova, vec samo na svakoj po jedna crvena fleka...
Popila sam kuru antibiotika ali jos uvijek me drzi upala...
Moja gin se cudila da to nije vidjela u svom stazu pa me poslala u bolnicu da oni vide sta je, oni dali dijagozu mastitis. Kod njih sam isla na kontrolu svakih 2 do 3 dana i sada su mi rekli nek drzim hladne obloge i dodjem u ponedjeljak..
Inace imam jako bujno poprsje puno masnog tkiva, koje je sad jos naraslo za min 2 broja pa si mislim da je od toga...
Na uvz (isla sam privat) se ne vide pataloske promjene ali je koza zadebljana tamo gdje je crveno i preporuca mi jos kuru antibiotika i da dodjem kad ih popijem kako bi vidjeli jel to rijeseno..
Tako da sam na komplikacijama vec mj dana...
Jel imao itko iskustva, pliz neki savijet ....
Isprike na dugom uvodnom postu, ali pretrazujem net vec danima i ne nalazim nesto bas puno o ovoj temi
pozz Danijela
Bok mamice i trudnice..
Evo mene ovdje nova, usla u 12tt, termin bi mi bio negdje mislim pocetkom 6.mj ili sredinom.
Treca bebica.
Imamo curu Klaru 6.god i decka Roka 4.god...
Vidim da ste dosta aktivne i da ce mo skupa pricati od trudnickim tegobicama i raznim temama.
Bilo bimi drago da se lijepo upoznamo i razgovaramo
Moji simptomi su:
- Povremene mucnine, ponekad vrtoglavica.
- Gadenje na hranu
- bol u donjem dijelu ledja
-razdrazljivost
Za sad je to to od mene.
Bok mamice i trudnice..
Evo mene ovdje nova, usla u 12tt, termin bi mi bio negdje mislim pocetkom 6.mj ili sredinom.
Treca bebica.![]()
Imamo curu Klaru 6.god i decka Roka 4.god…
Vidim da ste dosta aktivne i da ce mo skupa pricati od trudnickim tegobicama i raznim temama.
Bilo bimi drago da se lijepo upoznamo i razgovaramo
Moji simptomi su:- Povremene mucnine, ponekad vrtoglavica.- Gadenje na hranu- bol u donjem dijelu ledja-razdrazljivost
Za sad je to to od mene.
Pozdrav :
ja sam jos "nova trudnica", tek 5 tjedana. i jos mi je prva trudnoca.. Od simptoma imam bolove u maternici/jajnicima (u tom podrucju uglavnom) i to je to uglavnom za sad, rano je jos...
Planiram roditi u vinogradskoj ili Petrovoj, ali se dvoumim... Imam vremena sabrat tude dojmove i odlucit
Sretno u trudnoci

I zaboravih pitati, vi trudnice gdje planirate roditi bebice????
Ja sam iz Zagreba i mislim si da cu u Petrovoj, ali jos nisam sigurna.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji