Bok mamice, prvi put se javljam. Vidim dečki vladaju ljetnim bebama, pa da malo popravimo status kod cura :). Sada smo 19+5, a prije 2 tjedna na triple testu saznali smo da je cura, termin nam je 06.07.. Ima li koja iskustva sa dr. Predrag Đurić? Naime, odlučili smo se za 4D uvz + anomaly scan koji je 500-600 kn kako gdje i danas na grupnom popustu nađem ovaj za 250kn kod tog dr. Đurića. Da li tko od vas bio kod njega?
Za bazene jedne veliko i odlucno NE! ni pod koju cijenu ne bi pristala riskirat i otic na bazen. Cak niti doma u kadu, otusiram se i to je to iako i to cak pozurim koliko mogu ponekad.
Nije tu samo pitanje da se moze pokupit neka bakterija u vodi vec samo mjesto kao takvo samo po sebi je puno bakterija gdje ima puno ljudi i svasta.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Bokić curke, nisam neko vrijeme pratila, ima toga bome ;)
Danas smo 20 tjedana ravnih ;) Na polovici put-nekako mi se čini da je full brzo prošlo ;)
Malac rita svaki dan, većinu vremena, čak i po noći kad ja pokušavam zaspati :) Sve se bojim da će tako biti kad se i rodi...
Iznenađuje me što ga tolko osjećam( budući da mi je po zadnjem uzv posteljica naprijed) čak je i dragi vidio da se trbuh pomiče :)
Moram se pohvaliti, konačno smo kupili kolica ;) Sad sam mirna...
Mamika, sve u istoj ordinaciji, da.
Ofnica, sreća da sam sačuvala račun i sad sam ga pogledala i da.. Pišu moji podaci na njemu. Sad mi više niš nije jasno? Tu očito ima neka caka da ona to radi legalno.. Hvala inače na detaljnom objašnjenju!
Eloa, vau baš su fancy kolica. Di ste ih uzeli? :)
Ni meni nije jasno...uostalom, ako velis da ideš u bolnicu na uzv, nije ni bitno. Ali ja bih ju pitala zar uzv nije na teret Hzzo.
Eloa prekrasna su kolica! Kako ste ih tako brzo dobili, kad si jos prije par dana pisala da ih tek planirate uzeti? Super da niste čekali...znam da se inace zna čekati i po mjesec i pol dana.
Ma baš, nije ni bitno jer ću ići u bolnicu. Ali baš ću je pitat idući put kad dođem, ful me zanima sad
Bok mamice, prvi put se javljam. Vidim dečki vladaju ljetnim bebama, pa da malo popravimo status kod cura :). Sada smo 19+5, a prije 2 tjedna na triple testu saznali smo da je cura, termin nam je 06.07.. Ima li koja iskustva sa dr. Predrag Đurić? Naime, odlučili smo se za 4D uvz + anomaly scankoji je 500-600 kn kako gdje i danas na grupnom popustu nađem ovaj za 250kn kod tog dr. Đurića. Da li tko od vas bio kod njega?
Ja sam to bila uzela pa odustala prije nekih mjesec dana!Zguglala sam ga i bio je upetljan u neku pricu s porodom zene cije je dijete imalo strasnih komplikacija!Nije mi osobno nista kriv,ali citajuci to odmah sam stvorila neku averziju prema njemu!A besplatni anomaly se moze napraviti na Sv duhu i jos negdje!Ak sam u krivu ispravite me!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Eloa super su kolica :) daj mi samo reci, vidim da su iz vana tako jaje oblika, a kakva su iznutra? jel beba lezi na ravno ili je isto tako "udubljeno"? ako kuzis sta hocu rec :D
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Anja- kupili ih u djeckakolica.eu danas.
Ofnica, evo nakon dugo premisljanja dal uzet iz Poljske il odavde i kad smo shvatili danse ova kolica ne isplati uzeti iz Poljske kad se sve zbroji,odlucili se za djecjakolica.eu gdje su sad na akciji, i nazvali ih jucer, te su nas pitali dal si zelimo doci danas po njih da bas tu nijansu imaju jer su jucer dobili robu. Tako da smo evo u dva dana sve rijesili i jako smo zadovoljni.
Pandica, kosara nije iznutra kao jaje, vec je ravna... Tako samo izvana izgleda ;-)
Sortiraj odgovore
Najstariji