Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • miomao
    14. Veljača 2017. 19:52

Neva Nevičica ja sam u jednoj poliklinici bila kod dr Đurićna pregledu i nisam baš zadovoljna, a i ako ga googlaš naići čes na samo loše :(
    Eloa ja čekam ista samo svjetliju varijantu, prekrasna su :-)

NevaNevičica
    14. Veljača 2017. 20:07

Hvala na iskustvima, iskreno bila sam odmah malo skeptična jer nisam baš često nailazila na takve ponude.

• miomao
    14. Veljača 2017. 20:39

Anomaly scan ti treba odraditi netko stručan, bolje platiti punu cijenu i biti siguran nego platiti malo i pitat se. Meni su npr na anomaly otkrili sua sindrom (da pupčanoj vrpci fali jedna artrerija) što možda ne bi svaki liječnik odmah vidio. Sretno!

Me+mybaby
    14. Veljača 2017. 20:53

Eloa kolica su predivna. Mi smo isto uzeli kod njih samo bebetto i prezadovoljni smo. Isto su vec doma.  
    Sto se tice 4d dragi je vec nestrpljiv jedva ceka da vidi malog. Ja sam sad u 21 tj. U ponedjeljak idem kod svog ginica, a u 24tj planiram na 4d. Sad samo pokusavam ostati zdrava jer je dragi uspio pobrati gripu i jos uz to nekakvu zelucanu virozu. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• Strkica
    14. Veljača 2017. 21:45

Bok curke..evo da se i ja javim.. tek sam se prijavila i prvi put pisem :)
    Mi smo 25tt+5.. decko je i za sada je hvala Bogu sve super :)
    Vidjela sam kratko da ste spominjali i anomaly scan.. mene je "socijalni" ginek poslao u vinogradsku na to..ja se narucila..cekala 3 sata da bi usla u ordinaciju..pregledali me i izasla van za 5 min!! Bila sam luda i otisla lijepo privatno..platila 450 kn..sve nam doktorica lijepo objasnila..dobili i cd i super :)

NevaNevičica
    14. Veljača 2017. 21:50

Miomao, slažem se u potpunosti, svakako idem na provjerenu adresu .

Ofnica
    14. Veljača 2017. 22:05

Apropo anomaly scana, osobno sam bila na Sv. Duhu, čekala sam 10ak min svoj termin, a Dr. me gledao 15ak min...kod mene sve uredno tako da je za 15ak min sve lijepo provjerio i objasnio mi. Moja prijateljica je isto tako bila na Sv. Duhu, nju je Dr. gledao nekih 25 min, vidio neke neobičnosti na bubrezima i detaljno se tome posvetio. Njoj su zbog toga svrstali trudnoću u visokorizičnu i odonda joj se trudnoća na dalje vodi u bolnici (dobila je neku trajnu uputnicu). Inace, na Sv. Duhu su doktori izvrsni dijagnostičari...i Btw. Doktor koji sve vidi iz običnog 2D uzv, taj je doktor dobar dijagnostičar...takvima ne treba 3D i ostala tehnološka čuda. Zato se nemojte ustručavati ici kod doktora koji anomaly rade na 2D, jer 3D ne znaci da ce nesto bolje vidjeti ili postaviti bolju dijagnozu. 3D i 4D sluzi isključivo nama mamama i tatama da uživamo u izgledu bebica.

Ninche9
    14. Veljača 2017. 22:13

Istina, odlazak na bazene je na vlastiti rizik iako su misljenja podijeljena. Meni je doktorica prije niti 2tj radila pregled i sve je bilo ok, osjecala sam se super, na bazenu pazila da budem suha i na suhom i okupala se dva puta. Ali vise necu ici, bojala sam se da ne padnem i na kraju se prehladila. Od sad se drzim sigurnog. Stalno vucem to grlobolju otkad sam trudna tako da se vise necu izlagati nikakvom riziku i skidati se van spavace sobe 😁
    Otkad sam se prije par dana pozalila da beba rijetko rita, krenula je sve cesce. 😊

• miomao
    14. Veljača 2017. 22:26

Ofnica slažem se stobom, meni je dr radio anomaly na 2D uzv. A 4D je upalio samo kratko, više radi našeg gušta. Što se tiće sv Duha tamo vodim trudnoću jer je rizična i same pohvale imam, iako nisam tamo radila anomaly.

LlamaFace
    15. Veljača 2017. 00:02

Ja se zadnjih 15 minuta smijem uz hrpu nekontroliranih suza jer mi je prvi put uz uobicajeno komesanje iskocila kvrga na trbuhu!  Morala sam to s nekim podijeliti jer sam turbo sretna a muz spava pored mene ko torba 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.