Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LlamaFace
    15. Veljača 2017. 00:07

A htjela sam pitati i za anomaly scan, jel to nesto sto se radi redovno na pregledima ili sam to sama trebala traziti? Ja sam odmah na pocetku rekla da necemo raditi dodatne pretrage, ali malo mi je cudno da bas nijedna pretraga nije ukljucena u redovne preglede.

• Elizabeth
    15. Veljača 2017. 07:54

Ima li itko problema s bolnim leđima? I kako rješava te probleme? Please, help...

• blu5
    15. Veljača 2017. 08:26

Jutro cure!
    A di nam je Lagertha? Treba napraviti update, imamo nekoliko cura ako sam ja dobro upratila situaciju:-) Eloa, kolica su odlicna!!!Baš mi se sviđaju! Mi imamo još stara kolica, tako da ne namjeravam kupovat nova, a moja djeca su u kolicima provela samo onaj period do nekih 7, 8 mjeseci, dalje ni jedno ni drugo nikako! Otud problemi sa leđima...

• blu5
    15. Veljača 2017. 08:29

LlamaFace

A htjela sam pitati i za anomaly scan, jel to nesto sto se radi redovno na pregledima ili sam to sama trebala traziti? Ja sam odmah na pocetku rekla da necemo raditi dodatne pretrage, ali malo mi je cudno da bas nijedna pretraga nije ukljucena u redovne preglede.

Meni je ginekolog prošli put rekao da nas sada čeka kad sam 20 tjedana trudna. Ja doduše trudnoću vodim privatno, pa ne znam da li je to razlog...

Sundi
    15. Veljača 2017. 08:56

Evo curke meni secini da je ovo dobar pregled pretraga koje bi bilo dobro napraviti.

http://www.poliklinika-harni.hr/Preporucene-pretrage-u-trudnoci.aspx

Mamicaaa
    15. Veljača 2017. 09:34

LlamaFace hah znam kako ti je kad prvi put vidis kvrgicu na trbuhu...sinoc nisam mogla zaspat nikako ne mogu se namjestit,moram piskit pa sam zedna,a bebac se nesto razigrao pa mislim da mi je cijeli trbuh skakao kvrgica tu pa tamo i tako dosta dugo

Mamicaaa
    15. Veljača 2017. 09:35

Ajme i dalje mi je uzas ovaj novi izgled foruma...tu sam se jadna raspisala a on meni prikaze pola posta😲😲😣😣

15. Veljača 2017. 09:47

Elizabeth ja vec neko vrijeme vucem bolove u ledima, pogotovo ako se malo vise krecem ili ako i samo duze stojim u kuhinji. Osobno mi pomaze kad osjetim da bas vise ne mogu, malo legnem 5-10 min, ovako nesto trajnije sumnjam da postoji jer ipak debljamo se, trbuh raste a leđa to sve moraju nosit tako da..

Sundi dobra je tablica pretraga :)

ja cu morati sada na jednom od buducih pregleda primiti onu injekciju jer sam 0- krvna grupa.. a rekla mi je gin da cu morati mozda primiti i nakon poroda jos jednu sve ovisi koju ce krvnu grupu beba imati.. 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Sundi
    15. Veljača 2017. 09:58

Thnx Pandica. Iskusne mame jedno pitanje cemu sluzi grijac bocica? Imam necaka i uvijek smo kuhali vodu pa hladili i radili AD mlijeko. 
    Ne razumijem to skuha vodu i ohladi ili tamo treba staviti prokuhanu vodu koje ce se odzavati na toj temperaturi.. Jel mi to uopce treba?

Ofnica
    15. Veljača 2017. 10:04

LlamaFace

Iako naziv pretrage "anomaly scan" implicira da je riječ o nekom pregledu na kojem se traže ilio gledaju anomalije, to nije tako. Redovni pregledi koje ti odrađuje doktor su onako dosta obični, i njih obično ne obavljaju doktori na redovnim pregledima (barem ovi socijalci), nego daju uputnicu za bolnicu. To je detaljan uzv koji se radi u 20tj, i koliko znam, većina doktora šalje trudnice na taj uzv, zato jer se na tom pregledu detaljno gleda anatomija i morfologija ploda. To je prvenstveno bitno jer se prekid trudnoće može napraviti najkasnije do 24.tj. ako se utvrde izrazite anomalije bebe na tom velikom detaljnom pregledu. Ja anomaly nisam tražila nego me je dr. sama poslala, samo me je pitala u kojoj bolnici planiram roditi i dala mi uputnicu za tu bolnicu. Za Sv. duh i petrovu znam da se ne plaća, ide se na uputnicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.