Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Veljača 2017. 05:57

Ofnica

IEvo link za ovcu Ewan
    http://www.bebinmiransan.com/

Ajmee.. pre dobro.. :D nisam nikad prije cula za to.. skuzila sam da medu zvukovima ima onaj zvuk sto cujem svaki put na pregledu kad gin radi uzv pa pusti na kratko.  Bas sam se raznjezila kad sam cula :) 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• blu5
    14. Veljača 2017. 08:56

Marlon

Ja sam isto 25.8😊

Prvo dijete sam rodila carski, ali drugi porod je bio vaginalni. Pratili su velicinu bebe( to je bio razlog za prvi carski) i pitali su me da li zelim pokusati vaginalno, s obzirom da je beba bila manja od prve. Porod mi je bio za pozeljeti i stvarno mi je drago da sam se odlucila.
    Da sam inzistirala na carskom, dobila bih termin po dogovoru.

Marlon, kolika je bila prva beba pa je bio potreban carski?

Sundi
    14. Veljača 2017. 10:01

Eto curke info ne morate vaditi Toksoplazmu u zaraznoj mozete i u petrovoj. Meni je ginekolog rekoa da idem na Fran Mihaljević.  Jedan labos manje za obic.

JuicyFruit
    14. Veljača 2017. 10:08

Ofnica

JuicyFruit

Pozdrav svima :)
    vidim da je ova grupa najaktivnija pa da vas pitam ako koja ima info. Zanima me u kojim sve bolnicama u Zagrebu se može napraviti triple test? Meni moj novi doktor kaže da misli da samo u Petrovoj, a ja bi u Vinogradsku. Zvala sam ih, ali se ne javljaju.
    Isprike što ovako upadam u društvo ;)

Pozz! Za triple ziher znam da moze u Petrovoj na uputnicu bez plaćanja. E ali ne znam jel znas da je triple test (to je onaj drugi probir u 16.tj) puno nesigurniji od kombiniranog pribora koji se radi u 12.tj. Pa ako si radila kombinirani, triple ti nema potrebe. Samo moje mišljenje. A ako nisi radila kombinirani, mozes triple samo malo pročitaj o tome da su rezultati dosta nepouzdaniji od onog ranog probira.

Hvala ti na odgovoru Ofnica :)
    meni zapravo taj test uopće nije bitan, ali moj doktor radi uzv samo jednom u tromjesečju pa će me poslati na taj test čisto da iskoristim pravo na još jedan uzv. 

Ofnica
    14. Veljača 2017. 10:14

Pandica1510

Ofnica

IEvo link za ovcu Ewan
    http://www.bebinmiransan.com/

Ajmee.. pre dobro.. :D nisam nikad prije cula za to.. skuzila sam da medu zvukovima ima onaj zvuk sto cujem svaki put na pregledu kad gin radi uzv pa pusti na kratko. Bas sam se raznjezila kad sam cula :)

Da baš je fora! Stavila sam si sliku te ovčice na profilnu :-) Do prije tjedan dana je bila na akciji u DM-u za 299kn. Nisam htjela kupovati ništa dok ne čujem tuđa razmišljanja i dok malo ne proguglam forume da vidim tuđa iskustva. A i frendica ju je kupila pa ću vidjeti što ona kaže.

Ofnica
    14. Veljača 2017. 10:18

JuicyFruit

Hvala ti na odgovoru Ofnica :)
    meni zapravo taj test uopće nije bitan, ali moj doktor radi uzv samo jednom u tromjesečju pa će me poslati na taj test čisto da iskoristim pravo na još jedan uzv.

To je onda super stvar, da iskoristiš pravo na uzv. Jooooj, baš je zeznuto da ti samo jednom u tromjesečju tvoj dr. radi uzv, meni moja socijalna radi svaki mjesec...ajme koje su to razlike od doktora do doktora. Eeee, onda vodi računa da ideš i na anomaly scan (to je veliki detaljni uzv) u 20-tom tjednu. Preko uputnice je besplatan u bolnici u kojoj planiraš roditi,. Za Sv. Duh i Petrovu znam ziher da je besplatan, mislim da bi i u drugim bolnicama trebao isto biti besplatan.

14. Veljača 2017. 10:25

Ofnica bas sam pogledala sad na brzinu kako se ovdje krece cijena. Oko 35€. Jedva cekam da muzu to pokazem danas hehe 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa
    14. Veljača 2017. 10:32

Pandice taj zvuk sto gin na kratko pusti je srce bebaca 😊 
    Ofnica pa cool je ova ovcica 😆

Marlon
    14. Veljača 2017. 10:36

Prva beba je bila po njima 4800-5000g, a zdjelica suzena, prosao mi je termin,nije bilo naznaka da ce nesto poceti događati i tako su mi rekli da dodjem na carski. Decko na kraju imao 4200 g, ali s obzirom da sam ja 160cm, mislim da je ovako bolje ispalo ☺

• blu5
    14. Veljača 2017. 11:12

Evo cure moje da vam javim, nalaz amniocenteze uredan ženski kariotip:-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.