Čestitke i od mene, blu :)
Čula sam za tu ovčicu, neke mame je hvale. Meni je iskreno glupo sad to uzimat jer već imam projektor sa muzikom, a i njihaljku koja ima zvukove utrobe, udaljene oluje, pjesmice i tako. A i malo mi je skupa, još ako je beba ne želi.. Sve ovisi od bebe do bebe.
Ja sam jučer bila na uzv u bolnici, imaju novi uzv aparat koli ima 3d prikaz :) Ful se super vidjelo, dobila sam super sliku, cijeli dan je gledam! Čak dr nije ni koristio vaginalnu sondu nego preko trbuha, a tek sam 12+3. Nuhalni nabor je jako tanak, 0,9mm i dr kaže da je to dobro, tako da ne mislim ići na kombinirani probir. Sad pogotovo više ne bi radila uzv kod moje ginićke i platila 200kn svaki pregled, a ima stari uzv, naspram ovog u bolnici di mi je i besplatno!
Koja bolnica?Da se i ja ponadam slikici!ha ha
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Blue četitam :-)
Ja sam u drugi utorak naručena za Harmony i ultrazvuk privatno...to ču se počastit da se riješim strahova.
Bit će dugo čekanje nalaza..al samo da znam da je zdravo i onda mogu bit službeno na miru trudna :-)
I mislim da će mi laknut kad kažem na poslu..kolko got su oni seronje ja se krivo osijećam kad moram izač ranije na pregled..il usred dana otič..pa gledam dal će me skužit...
Joj..jedva čekam..još 2 tjedana..
Anja ti svaki put plaćaš uzv 200kn kod ove od hzzo ili to ideš privatno?
Pinkica, inače mi je to gin preko hzzo, ali uzv kod nje je kao privatno i naplaćuje se 200 kn. A budući da je uzv stari, cijena je baš paprena
OMG. Država ju plaća i još od nas pacijentica bere lovu za uslugu na ne baš primjerenom uređaju. Takih stvari ima samo u HR, al fakat.
Pinkica, inače mi je to gin preko hzzo, ali uzv kod nje je kao privatno i naplaćuje se 200 kn. A budući da je uzv stari, cijena je baš paprena
Jesam,iz Zagreba sam!A cekaj,znaci ona je preko hzzo-a,a uzv kao privatno pa platis?Tu kombinaciju nisam jos cua!Zvuci mi ko da je dovukla neki stari uzv pa vam naplacuje!A ako ti kazes da je los,a vjerujem da je,onda malo previse naplacuje!I ja bi na tvom mjestu isla u bolnicu!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
OMG. Država ju plaća i još od nas pacijentica bere lovu za uslugu na ne baš primjerenom uređaju. Takih stvari ima samo u HR, al fakat.
Cudim se kako vec netko od pacijentica nije reagirao!Bas me zanima jel to ona smije tako!A da,ovo je Hrvatska-smije!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Draga Anja! Pa to je protuzakonito!!! Taj model ne postoji "gin preko hzzo, ali uzv kod nje je kao privatno". Ako je ugovorni liječnik s HZZO, ne smije ti naplatiti uzv! Jedino ti ga može odbiti napraviti i dati ti uputnicu za bolnicu. Sve žene u okviru primarne zdravstvene zaštite, odnosno obveznog osiguranja, imaju jednom godišnje besplatni uzv, a trudnice imaju besplatno cijelo vrijeme sve, trudnicama doktor koji radi preko HZZO ne smije ništa naplatiti!!! Mislim da jedino ima fora da ga radi svega 3x za vrijeme cijele trudnoće. Isuse Bože, pa zar to još rade, da naplaćuju, a imaju ugovor s HZZO?
Evo baš ću naći zakonski propis kojim je to regulirano... Da sam ja na tvom mjestu, ja bih ju prijavila!
Anja....Jesi ju pitala ikad zasto naplacuj kad je preko hzzo-a?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji