Blu5 cestitamo :+.... Ja se isto nadam curici... Imam pregled 23.02...
Pandice taj zvuk sto gin na kratko pusti je srce bebaca 😊
Ofnica pa cool je ova ovcica 😆
hmmm.. pa ne znam sad.. ona pusti dva zvuka, na jednom se onako cuje kako srce udara a ovaj drugi kao neki valovi i onda joj tamo svijetli nesto plavo i crveno i to mjeri i pravi neke grafove na kompjuteru. Nemam pojma, ja samo gledam u bebaca haha :D
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ofnicabas sam pogledala sad na brzinu kako se ovdje krece cijena. Oko 35€. Jedva cekam da muzu to pokazem danas hehe
Eto kod tebe je čak jeftinija!
Pozz cure!
Blu5 čestitke na curici.
Baš sam malo gledala za tu ovcu... Fora mi izgleda, možda je čak i uzmem.
Meni gin nikad nije pustio zvuk. Očito ima "veoma novi aparat". Nadam se da će ovi u Vinogradskoj mi sutra pustiti da čujem.
Mi idemo sutra na Sv Duh pa cemo napokon saznati spol!Moja beba nesto mirnija ova dva dana!Mlatne me tu i tamo!Jel vi osjetite ,kad stojite,pritisak tamo dolje?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Joj meni jučer bilo koma!!!!! Očito sam mrvicu pretjerala s grahom (uh tako je bio fini) kojeg nisam jela već 100 godina i mislila sam da ću se raspuknuti ko kokica!
Inače imam osjećaj da ponekad nešto osjetim dok sjedim. Ne bih rekla da su to crijeva jer osjetim i kad sam gledna i kad sam sita, premda imam osjećaj da najviše osjetim kad su mi mjehur i probavni organi popunjeni.
ja danas baš i ne osjetim svoju bebicu, što me čudi jer je svaki dan jako aktivan... čak me brine da je danas ovako miran...
Hvala cure:-)
Ja bebu isto osjetim kako koji dan, nekad je preaktivna a nekad mirnija. Svaki dan je osjetim i to je jedino bitno.
Čestitke i od mene, blu :)
Čula sam za tu ovčicu, neke mame je hvale. Meni je iskreno glupo sad to uzimat jer već imam projektor sa muzikom, a i njihaljku koja ima zvukove utrobe, udaljene oluje, pjesmice i tako. A i malo mi je skupa, još ako je beba ne želi.. Sve ovisi od bebe do bebe.
Ja sam jučer bila na uzv u bolnici, imaju novi uzv aparat koli ima 3d prikaz :) Ful se super vidjelo, dobila sam super sliku, cijeli dan je gledam! Čak dr nije ni koristio vaginalnu sondu nego preko trbuha, a tek sam 12+3. Nuhalni nabor je jako tanak, 0,9mm i dr kaže da je to dobro, tako da ne mislim ići na kombinirani probir. Sad pogotovo više ne bi radila uzv kod moje ginićke i platila 200kn svaki pregled, a ima stari uzv, naspram ovog u bolnici di mi je i besplatno!
Hvala cure:-)
Ja bebu isto osjetim kako koji dan, nekad je preaktivna a nekad mirnija. Svaki dan je osjetim i to je jedino bitno.
Slazem se!Vec sam napisala da je moja nesto mirnija,al necu dramit,nema potrebe!Vazno mi je samo da me udari pa makar i rijetko!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji