Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    13. Veljača 2017. 14:18

Pandica1510

Babuska ja idem na pregled 27. pa sam bas odlucila sad kroz ove razgovore tu da cu pitat gin sta ona misli o tome. Na internetu svasta pise i sve je puno nekih "stručnjaka" za trudnocu i roditeljstvo.. negdje pise beba cuje sve a negdje to sto ti kazes da je u trbuhu buka i da beba jedino sto cuje su mamina crijeva haha

Ovo sam i ja procitala!Usporedili su buku u trbuhu,odnosno,rad organa sa bukom u prometuIspada da beba samo to cuje,a ne nas!Steta ak je istina

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    13. Veljača 2017. 14:19

Ofnica

mamika3

Ja niti citam ni pustam pjesme!Ionako kod nas nikad nije tisina!Klinci non stop melju skup s nama odraslima  pa da ne opteretim dijete!😀

Tvoja će beba onda poznati sve te glasove i glasiće kad izađe…to čitanje i ima tu svrhu, da beba počne upijati i pamtiti mamin glas. A obzirom da kod vas nije tiho, beba već sad pamti glasove svih vas, pa nema veze što je kroz svakodnevnu komunikaciju, a ne kroz čitanje. Što se tiče pjesmica, mislim da i one imaju svrhu da beba pamti melodiju pa kasnije ta glazba može biti od pomoći pri uspavljivanju.

E cure, jeste čule za Ovcu Ewan za uspavljivanje bebe? Što velite na to?

Kakva je to ovca?Ne znam za nju!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

koskica
    13. Veljača 2017. 16:23

Drage cure, 
    ja definitivno mogu tvrditi da beba u trbuhu čuje i sluša. Zašto? U početku moja cura uopće nije htjela reagirati ni na moj dodir ni na glas, a danas mi prepoznaje i jedno i drugo i kad joj krenem pričati ona se javi. Ajde za majku je to normalno, beba raste u nama, sluša rad našeg tijela itd. Međutim malo većeg strpljenja morali smo imati sa mužem, sada zna da je tu i tata i kad joj on priča aktivnija je nego kad joj ja pričam. Tako da, bilo znanstveno dokazano ili ne, u mom slučaju definitivno mogu tvrditi, beba nas čuje i nas mame i ljude oko nas :) 

url=https://lilypie.com]

• Rina18
    13. Veljača 2017. 17:08

ValentinaA

Pozdrav . evo i mene. :-)
    Termin je 23.8. :-*

Meni 25.8. 

• Mary
    13. Veljača 2017. 17:21

Mažem već tjedan dana sa tom  domaćom mašću - užas jedan.  Najgore od svega je što imam osjeća da nešto curi iz mene, a zapravo ništa. Stalno hodam na wc provjeravati. 

Ofnica
    13. Veljača 2017. 17:41

JuicyFruit

Pozdrav svima :)
    vidim da je ova grupa najaktivnija pa da vas pitam ako koja ima info. Zanima me u kojim sve bolnicama u Zagrebu se može napraviti triple test? Meni moj novi doktor kaže da misli da samo u Petrovoj, a ja bi u Vinogradsku. Zvala sam ih, ali se ne javljaju.
    Isprike što ovako upadam u društvo ;)

Pozz! Za triple ziher znam da moze u Petrovoj na uputnicu bez plaćanja. E ali ne znam jel znas da je triple test (to je onaj drugi probir u 16.tj) puno nesigurniji od kombiniranog pribora koji se radi u 12.tj. Pa ako si radila kombinirani, triple ti nema potrebe. Samo moje mišljenje. A ako nisi radila kombinirani, mozes triple samo malo pročitaj o tome da su rezultati dosta nepouzdaniji od onog ranog probira.

Ofnica
    13. Veljača 2017. 17:43

IEvo link za ovcu Ewan
    http://www.bebinmiransan.com/

13. Veljača 2017. 21:07

Rina18
    Tu smo negdje,samo kj cu ja najvjerojatnije zbog dijabetesa tip 1 rodit dosta ranije :-)
     otkuda si?

• gala_28
    13. Veljača 2017. 21:32

Zna li netko kako to ide sa terminima ako je predviđen carski? Kod mene je vrlo vjerojatno da će biti zbog već postojećeg reza na trbuhu. 
    Koliko prije predviđenog termina poroda mogu očekivati? Za termin poroda mi piše 18.8., ne uzimajući u obzir okolnosti sa tim rezom i potencijalan carski. Još je rano pa je rekao doktor da ćemo vidjeti hoće li biti nužno.

Marlon
    13. Veljača 2017. 23:28

Ja sam isto 25.8😊

Prvo dijete sam rodila carski, ali drugi porod je bio vaginalni. Pratili su velicinu bebe( to je bio razlog za prvi carski) i pitali su me da li zelim pokusati vaginalno, s obzirom da je beba bila manja od prve. Porod mi je bio za pozeljeti i stvarno mi je drago da sam se odlucila.
    Da sam inzistirala na carskom, dobila bih termin po dogovoru.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.