Cure ja sam sad na sredini 23.tjedna. bebu sam osjetila u 20.tjednu prvi put. Mislila sam da ce od tad udarci ojacati i da ce biti cesci, ali moja bebica je bas jako mirna, osjetim je kao i na pocetku jako rijetko, vecinom navecer i to samo malo, tup tup..
Ne znam jel to jer je posteljica sprijeda ili je posrijedi neki drugi razlog. Mislite da imam razloga za brigu?
Nemas razloga za brigu jer se bebica mice i osjetis pokrete!S vremenom ce ona ojacati pa ce ti i udarci biti jaci!I ja sam svoju u pocetku tu i tamo osjetila!Bitno je da se mice!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure, razmišljam da počnem koristiti kremu ili ulje za strije. Imam preporuku za collistarovu kremu i bademovo ulje? :) Kakva su vaša iskustva?
Ja ti koristim kremu od Biobaze i dobra mi je.
Cure, razmišljam da počnem koristiti kremu ili ulje za strije. Imam preporuku za collistarovu kremu i bademovo ulje? :) Kakva su vaša iskustva?
Jutro. Ja sam ti kroistila Collistarovu kremu i bila sam prezadovoljna!Sada koristim Bio oil, ali uzet ću Collistar čim ga nađem, jer ne znam di ga mogu uzet. Douglas ga više nema...
Cure ja sam sad na sredini 23.tjedna. bebu sam osjetila u 20.tjednu prvi put. Mislila sam da ce od tad udarci ojacati i da ce biti cesci, ali moja bebica je bas jako mirna, osjetim je kao i na pocetku jako rijetko, vecinom navecer i to samo malo, tup tup..
Ne znam jel to jer je posteljica sprijeda ili je posrijedi neki drugi razlog. Mislite da imam razloga za brigu?
Nemas razloga za brigu jer se bebica mice i osjetis pokrete!S vremenom ce ona ojacati pa ce ti i udarci biti jaci!I ja sam svoju u pocetku tu i tamo osjetila!Bitno je da se mice!
Dobro
I ja isto tako osjetim Ninche9, većinom samo navečer i to ne previše. Možda bih ga i više osjetila da mirujem, ali ja sam non stop u pokretu, radim još i ne stignem se odmarati...tak da vjerujem da više odmaram i da ležeći obraćam pozornost, da bi ta zapažanja bila puno češća. Nemaš razloga za brigu po meni, pa tek smo 23-24 tjedna, bebe su još male, oko 700g, i vjerojatno su u takvom položaju da ih manje osjetimo. Na pregledu na kojem sam bila prošli tjedan bilo je sve ok...budi sretna da imaš mirnu bebu hihi! Daj može da takva ostane i kad se rodi, hihi, da puno pajki i da nije prenemirna.
Ja osobno koristim ulje od avokada, kokosovo ulje i biobaza kremu za mame. Kombiniram i do sada mi je super, koža fino elastična. Po meni je bolje gledati da je ta krema/ulje što prirodnije i da nema puno parfema i kozmetičkih dodataka. Tako da bih se ja osobno u tvom slučaju odlučila za bademo ulje.
Zadnje sto sam uzela za mazanje je od Neutrogene-light body balsam!Nekih 27 kn,a jako puno ga ima!Miris je klasika,znaci nema nikakvih parfema,brzo se upije,nije mastan,a i drugi dan koza mi je bila glatka!Mogu reci da sam zadovoljna!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro. Ja sam ti kroistila Collistarovu kremu i bila sam prezadovoljna!Sada koristim Bio oil, ali uzet ću Collistar čim ga nađem, jer ne znam di ga mogu uzet. Douglas ga više nema…
Kažu da bi trebala imati svaka bolja parfumerija :) Potražim danas ;)
Ja osobno koristim ulje od avokada, kokosovo ulje i biobaza kremu za mame. Kombiniram i do sada mi je super, koža fino elastična. Po meni je bolje gledati da je ta krema/ulje što prirodnije i da nema puno parfema i kozmetičkih dodataka. Tako da bih se ja osobno u tvom slučaju odlučila za bademo ulje.
Ofnica, koje ulje avokada koristiš?Jeli ga miješaš u neku kremu ili samo za sebe nanosiš?
Ninche ja sam prvi put osjetila bebu u 17tt al samo ponekad u danu i to ne svaki dan, bilo je kad po dva dana nisam osjetila i isto se znala zabrinut al beba se mrda i kad mi ne osjetimo :)) polako, kad krene udarat vidjet ces, mene sad toliko udara da nekad pomislim da ni to nije nesto ok haha samo bez brige :)
Sto se tice strija ja se poslije tusiranja namazem obicnim losionom i to kad se sjetim haha i ponekad prije spavanja namazem lavandinim uljem ali zato pijem jako puno vode da bi mi koza bila elasticna i hidratizirana i evo nemam na srecu jos niti jednu striju. Al to je sve do koze, znam cure koje su se od pocetka mazale pa opet popucale...
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji