Pozdrav cure :)
Netko je spomenuo da beba spava u trbuhu?! Ja sam procitala jedan clanak gdje kazu da beba u trbuhu spava po 14h. Ja iskreno sumnjam u to jer ovaj moj lupa stalno bilo da lezim, bilo da setam. Stalno je u pokretu a nekad kad me udari ako mi je pun mjehur odmah moram trcat piskit, jedva se stignem skinuti haha
Jucer sam prvi put dozivjela da osjetim i vidim na trbuhu da beba stuca :D :D bila sam sva u cudu i pre sretna istovremeno :)
He.he..Ja sam to bila napisala uz veliki upitnik jer mislim da ovo moje malo spava samo kad i ja!A bome ne spavam po 14 sati!Ha ha...Kako kuzis da stuca?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pozdrav cure :)
Netko je spomenuo da beba spava u trbuhu?! Ja sam procitala jedan clanak gdje kazu da beba u trbuhu spava po 14h. Ja iskreno sumnjam u to jer ovaj moj lupa stalno bilo da lezim, bilo da setam. Stalno je u pokretu a nekad kad me udari ako mi je pun mjehur odmah moram trcat piskit, jedva se stignem skinuti haha
Jucer sam prvi put dozivjela da osjetim i vidim na trbuhu da beba stuca :D :D bila sam sva u cudu i pre sretna istovremeno :)Pozdrav cure :)
Jucer sam prvi put dozivjela da osjetim i vidim na trbuhu da beba stuca :D :D bila sam sva u cudu i pre sretna istovremeno :)
pandica, kad je tebi termin, ako sam dobro shvatila, tu negdje smo….
url=https://lilypie.com]
Pandica, kad je tebi termin? Čini mi se da smo tu negdje....
Mamika procitala sam takoder negdje da se sto vise trudnoca napreduje i sto se vise osjeti bebin pokret da mame kao vec i prije rodenja mogu pratit bebin ritam spavanja i pripremit se. Hmm pokusala sam to par dana al nisam uspjela. Po onom sto sam ja primjetila moj bebac ce spavat par puta po pol sata u danu haha jadni mi ako tako bude :D
A za stucanje pa.. inace ako lezim pa pocne lupat podignem majicu pa gledam kak se trbuh mrda i taj put osjetim udarac i gledam i bilo je onako na istom mjestu u istim razmacima, trajalo oko minutu dvije mozda. Ne znam kako bi jasnije to opisala :D
Koskica 16.5. :) tebi?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pandica, meni je 4.5. 😃 znaci 12 dana razlike
Pozdrav svima, evo nova sam ovdje i trenutno u 20.tjednu trudnoće. Zanima me ima li koja problema sa hemoroidima?
Naime, ja imam užasan osjećaj iscjetka i kao čepa. Neznam kako si pomoći.
Mary, prvo moraš rijesiti probavu ako imas zatvor ili tvrdu stolicu. Probaj ujutro s toplom vodom, medom i limunom. Ako imas hemiće, to je užas, ali i za to ima lijeka makar treba duze vrijeme da prođu. Imaš vanjske ili unutarnje? Inače, jedan domaći lijek koji je mojoj mami jedini pomagao je svinjska nesoljena mast. Malo si o tome pročitaj na Googleu. Moja je mama znala u plastičnoj foliji zamrznuti "rezanac" od svinjske masti, i kad se smrzne, mozes ga narezati na komadiće veličine čepiće i tako ih stavljati u debelo crijevo. Znam da grozno zvuči, ali pomaže. Također, mast se može i izvana mazati. Sretno s liječenjem.
Pandica, meni je 4.5. 😃 znaci 12 dana razlike
Nama je gin rekla na pregledu kako je termin +/- 10 dana i da vecina zena rodi malo prije termina i od onda je moj muz zacrtao da cu ja rodit bas 9.5. haha to mi bude tako simpaticno nekad kako je uvjeren.. :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pandice..I ja sam to procitala!Ak je istina moje ce spavat po noci,a biti budno pa bome vecinu dana!Ha ha...Bumo vidli!Prekosutra je uzv!Jedva cekam!Napokon cu znati spol!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure ja sam sad na sredini 23.tjedna. bebu sam osjetila u 20.tjednu prvi put. Mislila sam da ce od tad udarci ojacati i da ce biti cesci, ali moja bebica je bas jako mirna, osjetim je kao i na pocetku jako rijetko, vecinom navecer i to samo malo, tup tup..
Ne znam jel to jer je posteljica sprijeda ili je posrijedi neki drugi razlog. Mislite da imam razloga za brigu?
Cure, razmišljam da počnem koristiti kremu ili ulje za strije. Imam preporuku za collistarovu kremu i bademovo ulje? :) Kakva su vaša iskustva?
Sortiraj odgovore
Najstariji