Lijep pozdrav!
Nemojte zamjeriti na upadanju na temu. Naime, imam kutiju Dianatal gela koji sam kupila za sebe ali sam rodila na carski i nije mi trebao.
Dianatal gel pomaze kod lakseg prolaska djeteta kroz rodnicu i ocuvanju medice. Kutija je neotvarana, imam racun. Kazu da je jedna kutija dovoljna i za dvije trudnice pa podijelite s nekim ako imate s kim. placen je 730 kn, dat cu ga jeftinije.
Kontakt 098588389
Hej svima....
Nadam se da necete zamjeriti upadanje u ovu temu. Do sad sam bila ne temi "tko planiran i radi na bebi" ali cini mi se da su se tamo svi razbjezali a imam pitanje i mozda bi ovdje netko znao odgovor. u ne iscekivanju sam vjestice,trebala bi najkasnije sutra ne doci,😁 a jucer sam prije tusiranja primjetila da su mi jajnici nateceni...cijeli taj dio se vidi golim okom i na opip je nateceno i izboceno.Da kazem da nisam neka mrsavica,neka normala bih rekla. Da li je neka od vas mozda imala takav nekakav simptom prije mozda M ili T? proguglala sam cijeli internet i jedino sto mi izbacuje su ciste,tumori,upale i sl. a s obzirom da sam prije 3 mj bila na pregledu vjerujem da nije nista takvo. plizzz ako netko ima neka slicna iskustva bila bih jako zahvalnaaaa...😶
mamika3, da, imala sam povišeni jutarnji šećer.. 5.3 mi je bio.. to je već za dijagnozu GD
gle, i u prvoj trudnoći sam imala GD. tad mi je jutarnji šećer bio 5,6 i bila sam na dijeti. kod nas se sve iznad 5,1 (ujutro) smatra GD, a vidim da i mayathequeen kaže isto..
Normalne vrijednosti šećera su 4-6, tako da 5,6 nikako ne bi mogao biti povišena vrijednost. Pitanje je koliko on naraste poslije, ali ovako bi to trebalo biti ok.
Blu za trudnice je drugacije,nazalost malo-malo snizuju dozvoljenu vrijednost,do prije par god se do 7 toleriralo a nakon sat 12..kad sam prvi put bila trudna nitko nije ni spominjao nikakav secer..kak ja velim,moraju farmaceuti zaradjivati..svaki onaj GUK profil i aparatura kaj dobijes kosta..(placa hzzo)
Sad sve ovisi i o doktoru..neki digne paniku za taj 0,1 posto a neki ne..
u trudnoći su ref.intervali puno manji. kao što je za trudnički dijabetes, tako je i za tsh i neke druge vrijednosti.
Ja ne želim diskutirati o tome je li 5,6 ili 5,3 povišena jutarnja vrijednost šećera. svaka od nas će raditi kako ona misli da je najbolje ili kako joj liječnik kaže.. ja nisam studirala da budem liječnik pa onda radim kako mi liječnik kaže..
Sortiraj odgovore
Najstariji