Ja stalno osjećam pokrete, jučer sam prvi put i vidjela kako mi se trbuh izobličio tamo gdje je beba lupila :D
Baš sam pojela sladoled prije 2 sata iako nemam nekih posebnih prohtjeva..
i ja osjetim bebicu, pogotovo kad nakon posla legnem i malo se smirim...
a jelo... nemam neke posebne želje, osim što sam luda za sokom od višnje maraske (a inače ne pijem sok)... sladoled mogu uvijek pojest i baš smo jučer uzeli kutiju....
Ja zbilja nemam nekih posebnih zelja no sad sam opet u fazi kad ne jedm slatko-da bar potraje ovaj put!Jedino ajde ti i tamo se sjetim sladoleda!A jagode sam kupila,smlatila na brzinu,al nije mi bilo to to!Draze su mi one kad je sezona pa ih ima po gradu po standovima!A da,cekam lubenice!Hmmmmm....mozda ipak imam nekih posebnih zelja!😊
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
i ja sam neki dan rekla mužu da jedva čekam lubenice i jagode... i mi smo jučer uzeli jagode u konzumu.. ali nije to ono pravo...
Drage korisnice, samo vas želim obavijestiti da odsad možete postavljati fotografije u postove. Ta opcija je na posljednjoj ikoni nadesno.
Mene zovu kad nešto ne radi...
Pozdrav cure, nova sam na forumu, slobodno se pridružim? Ja sam trudna 23 tjedana, trudnoća je iz 4og ivf-a i nije baš lagana, ima svega. Svaka bol pa i ona najmanja me prestravi. Sad sam počela imati pojačani prozirni iscjedak pa me toga frka. Ima li koja iskustva?
Nije to problem, moze biti cak i pomalo bjelkasti, tako mi je rekla ginekologica. Mozes piti vise probiotika tipa Sensia, Fortia, Kefir, Vitaktiv, radi eventualnog balansa vaginalne flore.
Hvala ti na odgovoru. Svaki dan nešto novo otkrijem. Moja beba se tako nisko rita da imam osjećaj da će ispasti van :-) pošto sam ja doma i dosta mirujem već sam uhvatila njen ritam kad se javlja.
Moj bebač se javlja ujutro, na poslu iza rucka i navecer kad dođem s posla, iza večere i pred spavanje. Nadam se da između toga i po noći spava, i da ce taj ritam zadržati i kad se rodi hihi. Od hrane nemam prohtjeva, posebno mi paše jogurt, a od voća jabuke i banane i suho voće i orašarke svih vrsta. Mislila sam da ću u trudnoći tamaniti čokoladu, a eno puna špajza čokolada, slatkiša i grickalica, a meni ništa od toga nije napeto.
PS. Danas sam isla na OGTT pa cemo uskoro vidjeti rezultate.
Pozdrav! Napisala cijeli post i netragom je nestao.. Idem probat opet. Bolesna sam, pod temperaturom, kašljem i sva sam koma. Dobila od malog. A nesmijem ni ljekove uzet jer dojim i trudna sam. Ležat rijetko stignem od malog i svega ostalog.. koma. Ono što me najviše zabrinjava su jaki grčevi sinoć u donjem djelu trbuha. I sad me svako malo zaboli, ali sinoć je bilo strašno. Idem ionako u ponedjeljak na uzv pa ću vidit jel sve ok.
Što se hrane tiče, ja stalno imam neke prohtjeve, već sam dosadna sama sebi haha. Ali mi se dosta jela i gadi
Sortiraj odgovore
Najstariji