Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    11. Veljača 2017. 10:03

Jutro cure i velika dobrodošlica novima curama!
    Ja sam sad u 17. tjednu i već neko vrijeme mi se čini ko da osjetim neka lupkanja. Ne čini mi se da su crijeva, ali možda i umišljam od tolike želje da napokon osjetim to malo čudovištance.
    Što se tiče položaja posteljice, nemam pojma di je.
    Ja osobno kod sebe nisam primjetila nikakve čudne prohtjeve. Ok možda sladoled po zimi pa me dečko čudno gleda, al mi se to znalo dešavati i peijašnjih zima kad nisam bila trudna.

Mamicaaa
    11. Veljača 2017. 15:21

Prema staroj priči beba je prije rođenja upitala Boga
    -Kažu da me sutra šalješ na zemlju.Ali kako ću se ja ondje ovako bespomoćna snači?
    -Odabrao sam jednog anđela za tebe.Svakog će se dana s tobom smijati,dobivat ćeš njegovu ljubav i pažnju svakog dana i bit ćeš sretno biče.Odgovorio je Bog.
    -Kako ću se s ljudima sporazumijevati kada ne razumijem nihov jezik?
    -Tvoj će te anđeo naučiti jezik pa ćeš se moći sporazumijevati.
    dijete je podiglo glavu i upitalo :
    -Svi kažu da na zemlji ima loših ljudi,tko će me štititi?
    -Tvoj će te anđeo čuvati makar po cijenu života-odgovori Bog
    -Hočeš li mi reći barem ime mojeg anđela?-upitalo je dijete.
    -Nije važno kako se zove,ti ćeš ga zvati M A M A -odgovori Bog!!!!! 

Sigurna sam da smo sve vec procitale ovu pricu,al nekako kad je procitam opet da mi neku snagu i vaznost..pogotovo kad nisam dobre volje i kad sam tuzna...
    Lijep i ugodan vikend vam zelim! 😘😊

Me+mybaby
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:07

Ja ocito pobrala neku urinarnu infekciju jer me uzasno boli i mokrim svake 2 minute i kupila si caj od brusnice i sad citam kako ga pripremiti i vidim da unutra dobijemo 100g smedeg secera reko hajde dobro... I otvorim kutiju i imam sto i vidjeti. Secera za izvoz, ali ni č od čaja!!!

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• miomao
    11. Veljača 2017. 19:24

Me+mybaby, vrati to gdje si kupila, pa ne možeš vjerovati! Ali ako te peče nemoj se ni slučajno igrat, obavezno doktoru, ja sam u 18 tjednu morala na antibiotike! Moj iscjedak još curi, jutros gaćice skroz mokre, sada ne toliko....

Ofnica
    11. Veljača 2017. 23:31

Po meni najbolje kupiti suhe brusnice i od njih skuhati caj, a kuhane brusnice onda pojesti. Također, cure koje imaju problema s urinarnim traktom i bakterijom E.coli, znate za ovaj recept? http://www.portaloko.hr/clanak/-casna-sestra-iz-posusja-otkrila-lijek-protiv-opasne-escherichie-coli-/0/66724/

Sonjiko
    12. Veljača 2017. 05:04

Ofnica

tejka_jelka

Ovo je moj prvi post na forumu, prva trudnoća i čekam djevojčicu sredinom lipnja. Ono što me muči je što ju još ne osjetim a sada sam u 22.tjednu. Vidjela sam da ima još takvih „slučajeva“ ali su nekako u manjini. Pregled je tek za 10 dana, ali gledam pozitivno, posteljica je naprijed i imam malo viška kila od prije pa je moguće zato. Zna li netko kada je vrijeme za zabrinuti se?

Jesi u 22tj ili punih 22tj? Ja sam tek s punih 22 tjedna osjetila pokrete da sam znala da je to bas beba. Sve prije su bili jako blagi pokreti. Istina je da malo punašnije cure mogu kasnije osjetiti, a pogotovo ako je posteljica sprijeda i ako je to prva beba. Ja sam bebu potaknula na pokrete tako da sam puštala uvijek isti muziku prije spavanja, kažu da su bebe tada najaktivnije. Pa probaj testirati s muzikom 😊 I malo joj pričaj isto! Evo prijedlog uspavanki na koje moja beba reagira
    https://m.youtube.com/watch?v=a56kTSFpJBI
    https://m.youtube.com/watch?v=qVDgVe1yGOg
    https://m.youtube.com/watch?v=OSA_FhWBWCQ

Draga Ofnice, drage cure,
    hvala na svim savjetima, iskustvima i preporukama koje pisete. 
    Ja sam evo usla u 17. tjedan i cini mi se da sam osjetila bebine pokrete neku vecer prije spavanja.
    Jos naravno nisam 100% sigurna da je to bilo to, ali 
    taj jedan pokret bio je drugaciji od svih koje sam do sada osjecala, a koji su bili ili probava ili mjehur ili neki grcevi u maternici i grlicu. 
    Bas cu pokusat one uspavanke pustati bebi i koncentrirati se na komunikaciju s njom pred san da vidim kak ce reagirati. Inace bebi pustam kompilaciju Mozart za bebe, ali slusamo mi i drugu muziku kad se mama raspjeva i rasplese. 😊😊😊

Mi bi drugi tjedan trebali ici na uzv pa se nadam da cemo saznati spol. 💙💜
    Ja od pocetka imam osjecaj da nosim decka, a moj muz bas suprotno. Haha. Vidjet cemo. 

Inace imam neku upalu na zdrijelu i radili su mi bris. Dobila sam i tobrex kapi za usi jer se upala stalno seli na potezu uho-grlo-nos. Rezultati brisa u pon pa cemo vidjeti treba li antibiotik ili ne.

I mene isto mjehur pece zadnjih dana pa se forsiram piti sto vise tekucine. Skuzila sam da me jos vise pece od citrusnih sokova pa njih izbjegavam. Ako se i to ne popravi morat cu po antibiotik, nema druge. Nisam sretna zbog toga ali kaj se moze. Od dva zla izaberi manje.

"Making the decision to have a child—it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."

Ofnica
    12. Veljača 2017. 08:34

Sonjiko tu smo da razmjenjujemo znanja, mišljenja i informacije! Za grlo ti je fantastičan med od maslačka, probaj ga naci. Nemoj slučajno piti kadulju jer je ona u trudnoći zabranjena, isto kao i borove iglice i borovica. Za mjehur probaj recept od časne koji sam stavila u ranijem postu, moja je prijateljica čak e. coli cak s tim riješila, i to za mjesec dana. Jedino sto se ne smije uzimati jer caj od lista peršina jer je on snažan diuretik, isto kao i uvin čaj. 

Ofnica
    12. Veljača 2017. 08:36

Gore sam mislila "je", a ne "jer" kad sam pisala za caj od lista peršina.  Mala omaška...

• Mary
    12. Veljača 2017. 14:45

Pozdrav svima,  evo nova sam ovdje  i trenutno u 20.tjednu trudnoće. Zanima me ima li koja problema sa hemoroidima?
    Naime, ja imam užasan osjećaj iscjetka  i kao čepa. Neznam kako si pomoći. 

koskica
    12. Veljača 2017. 17:28

lijepi pozdrav svim mamama i nasim jos nerođenim bebama. Dugo sam čitala forume i eto odlučila se javiti i podijeliti svoju priču s Vama. Ja sam u 28 tt i svoju princezu očekujem 4.5. Ja još uvijek pijem duphastone 3/1, folacin i elebaby. Svojubbebu počela sam osjećati tek s nekih 23 tt. Sada me svakodnevno podsjeća da je tu sa svojim nogicama i rukicama. Još uvijek radim. Planiram još nekih 3 tjedna, pa prvo Go zatim porodiljno.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani