mamika3, s jedne strane tocno da postojimo na listi zaposlenih, ali ne mozemo biti u rasporedima rada...ali i naravno da poslodavci mogu zaposliti zamjenu na određeno vrijeme do povratka odsutne djelatnice, ne postoje zakonske zapreke.
I ja imam problem s tezinom u nogama,jos je izdrzljivo!! Takodjer oko koljena imam ispucale kapilare
Kako bebaci ? Moj mali muski zabavlja kad mama legne odmorit,mislim da ce bit mirnica
Pozdrav cure, nova sam na forumu, slobodno se pridružim? Ja sam trudna 23 tjedana, trudnoća je iz 4og ivf-a i nije baš lagana, ima svega. Svaka bol pa i ona najmanja me prestravi. Sad sam počela imati pojačani prozirni iscjedak pa me toga frka. Ima li koja iskustva?
Ne znam kako je kod vas ,ali moja beba mlatara cijelo vrijeme!Od jutra otkad se ustanem do veceri...Osjetim ju u bilo kojem polozaju,zadnjih par dana i kad stojim!Samo me zanima kak ce biti pred kraj kad ce udarat pod rebre....Ha ha....Fascinantno mi je kako je jos mala,ali zbilja mlatne!Negdje sam procitala daone spavaju i u trbuhu,ali me zanima kad!Valjda kad i ja!Ha ha....Vec si zamisljam dijete koje nema sekunde mira...😃Da li su i vase tako aktivne?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja mislim da spavaju dok smo mi u pokretu ,ljuljuskanje
Mozda su oni budni dok mi spavamo ko ce ga znat
Moj maleni je miran skroz, ja čekam..čekam da se pokrene, a on ništa onak pošteno.. :-)
Sutra je 19tj..iako je po uzv stariji tj dana..
Jel imate kakve posebne trudničke želje? Jel ima nešto što ste izbacile u trudnoći? Svi me pitaju jel imam kakve posebne želje, a ja nemam ništa :-) , jedem sve raznoliko, čak i domaće kobasice i špek :-D , popijem jednu kavu dnevno, jer bez nje ne funkcioniram na poslu..
Moj bebac il boksa mamu il skaklja..svaki dan sve cesce osjetim..najvise je aktivan kad se spremam na spavanje onda nikako se smirit..dragi kaze da sam jednu vecer spavala ko top,on je stavio ruku na trbuh a bebica se razigrala 😀😀 tako da bebaci luduju i kad mi spavamo hehe 😊
Maruska prije sam pila jakoo puno kave i to iz velike salice..sad popijem 2 na dan al male salice..s tim da prvu jutarnju popijem pola eto tek toliko da se razbudim,a popodne gustam u kavici..
Uh imam zelja kako ne..inace ne jedem slatko i sladoled,al u trudnoci me nekad trazi,za jagodama sam luda i stalno bi ih mogla jest hahah...
Ja ne radim ali kava spasi od glavobolje
Ja jedem sta mi se jede ,ne pretjerujem s nicim,tako mi je rekao i ginekolog jedi sta ti se jede i koliko ali isto tako rece ne jedi za dvoje
Sortiraj odgovore
Najstariji