Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trenta
    10. Veljača 2017. 00:40

Pocele su mi iskakati vene oko koljena. Jel imate vi takva iskustva? Razmisljam da kupim kompresivne carape... osim rozy stepa jel znate jos koji ducan?  Hvala!

OhSoBoho
    10. Veljača 2017. 07:40

Sanjalica,  ja sam u 19 om tjednu I od samog početka pijem dupaston i nema naznaka da ću uskoro prestati, doktor mi svaki put propise novu dozu. Imala sam hematom koji je sada nestao pa ću na sljedeći pregledu pitati moram li ga još uzimati

Ofnica
    10. Veljača 2017. 09:07

Ninche9

Ofnice

Ofnica

Cure iz zg evo info…BebeNova otvara ducan u Pointu na Vrbanima i sutra i u sub daju 15% popusta na cjelokupni asortiman
    https://m.facebook.com/bebeNova.hr/photos/a.469736363045318.107573.469724623046492/1462807113738233/?type=3&source=48

Ofnice i ja se slazem s tobom, ponekad treba birati rijeci ali mene ljuti kad se to poslovno mijesa i privatno i ljudima samo bude tesko.
    Daj mi reci gdje se to tocno otvara Bebenova? Ja sam kroz vikend u Zgu pa cu pogledati.

Shopping centar POINT, na križanju Horvacanske ceste i Rudeške. Adresa je Rudeška cesta 169a. https://pointshoppingcenter.hr/

Ofnica
    10. Veljača 2017. 09:18

Trenta

Pocele su mi iskakati vene oko koljena. Jel imate vi takva iskustva? Razmisljam da kupim kompresivne carape… osim rozy stepa jel znate jos koji ducan?  Hvala!

Osobno nemam, ali osjecam težinu u nogama. Moje mama i obje bake imaju problema s venama tako da ih i ja očekujem u budućnosti. Ja inace imam kompresivne dokoljenke compressport i presuper su mi, nosim ih dosta cesto, a inace su super kad se bavim tjelesnom aktivnošću. Cini mi se da ti tražiš bas čarape za cijelu nogu? Znam da ih proizvodi firma Bauerfeind pa zguglaj malo.

maruska
    10. Veljača 2017. 09:32

Ja isto osjećam težinu u nogama navečer, nekad neznam kud bi s njima..ni jedan položaj mi ne paše, pa se samo vrtim po krevetu..al isto, mama i baka imaju problema sa venama i bolnim nogama (krenulo je sve od trudnoće), tako da i mislim da će i mene jednom to dočekat..
    Kupila sam si gel od divljeg kestena, pa s njime namažem noge navečer, malo ih stavim u povišen položaj, pa je ok..
    Isto sam razmišljala o kompresivnim čarapama, prevencije radi..

maruska
    10. Veljača 2017. 09:37

A što se tiče savjeta vezano za posao..hvala..  
    Tako ću i napravit, otvoreno porazgovarat da mi je ta godina dana, i vrijeme s bebicom neprocjenjivo, nezamjenjivo i nepovratno i da nemogu ništa obećati što se tiče ranijeg povratka..želim što više vremena provesti s njim, i upijat svaki dan njegovog razvoja 

mamika3
    10. Veljača 2017. 10:42

maruska

A što se tiče savjeta vezano za posao..hvala.. 
    Tako ću i napravit, otvoreno porazgovarat da mi je ta godina dana, i vrijeme s bebicom neprocjenjivo, nezamjenjivo i nepovratno i da nemogu ništa obećati što se tiče ranijeg povratka..želim što više vremena provesti s njim, i upijat svaki dan njegovog razvoja 

Koja drzava!Buduca majka se mora opravdavati poslodavcu zasto ce biti odredjeno vrijeme na porodiljnom!Prestrasni!Ostala sam u soku citajuci postove!Svaki sef se treba znati organizirati u slucaju ili porodiljnog ili neceg drugog!Ali ne,oni ce radije malttretirati djelatnike!I ona kaj se vratila radit,a bebe od 6 mj doma.....Svasta!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

maruska
    10. Veljača 2017. 10:53

da..nažalost tako je..evo moja kolegica u drugoj firmi se vratila nakon 3 mj od poroda..bilo je to ili otkaz..ali s obzirom na situaciju, i slabu muževu plaću bila je primorana, nažalost..
    Meni je to strašno i tužno, i stalno razmišljam o tome..kažu nema djece..naravno da nema, kada puno njih bira, ili posao ili dijete..susrela sam se par puta i s pitanjem, da li planirate imati djecu, koliko, onda ćete dosta biti na bolovanju..
    A što se tiče tog porodiljnog, neshvatljivo mi je to da poslodavcu ništa ne ide na teret to što je djelatnica odsutna, ionako ju država plaća, tako da ne razumijem zašto im je ta godina dana toliki problem..ionako brzo proleti..

mamika3
    10. Veljača 2017. 12:32

maruska

da..nažalost tako je..evo moja kolegica u drugoj firmi se vratila nakon 3 mj od poroda..bilo je to ili otkaz..ali s obzirom na situaciju, i slabu muževu plaću bila je primorana, nažalost..
    Meni je to strašno i tužno, i stalno razmišljam o tome..kažu nema djece..naravno da nema, kada puno njih bira, ili posao ili dijete..susrela sam se par puta i s pitanjem, da li planirate imati djecu, koliko, onda ćete dosta biti na bolovanju..
    A što se tiče tog porodiljnog, neshvatljivo mi je to da poslodavcu ništa ne ide na teret to što je djelatnica odsutna, ionako ju država plaća, tako da ne razumijem zašto im je ta godina dana toliki problem..ionako brzo proleti..

Mislim da je zato jer makar nas ne placaju vodimo se kao djelatnik i na rasporedima-ako ih ko ima!Onda ispada da smo po broju tamo,ima dovoljno ljudi pa nikog ne mogu zaposliti,a u biti fali jedna osoba!Pretpostavljam samo...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ninche9
    10. Veljača 2017. 12:35

Hvala ti Ofnice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.