Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    smokov
    17. Studeni 2016. 13:40

Pozdrav zene! Trebam savjet, utjehu..bilo sto.
    9.10 je bila moja zadnja mjesecnica
    9.11 se vidi plod u maternici (prepala sam se posto sam imala impl. krvarenje da nije nesto gore)
    Koristim Duphastone, koristila sam ih i 12 mjeseci prije, kad sam pokusavala ostat trudna. Sada tjedan dana od ultrazvuka boli lijevi jajnik i jos je prisutan smedkasti iscjedak. Da li je imala koja ista slicno? Dal da jurim na hitnu? Ili da cekam, TEK, 29i kad idem na pregled svom soc ginicu..
    Spremna sam na najgore...

• minina_tetka
    17. Studeni 2016. 14:28

Maya, nemoj se brinuti, meni sa 6+4 nije cuo otkucaje i rekao mi da mu se to ne dopada.. Primala sam progesteron depo injekcije na svaki 5 dan i pila sam utrogestan od 200 3x1.. I jos povrh svega toga, imala sam smedji iscjedak. I evo nas sada u petom mesecu.. Samo bez nerviranja, i na sledecoj kontroli cuces to malo srculence. Mozda ti je kasnije bila ovulacija, kao i meni sto jeste, jer mi plod kasni 6 dana u odnosu na trudnocu

smokov
    17. Studeni 2016. 14:35

Megi, hvala ti <3
    Ovo mi je prva trudnoca i nije bas bezbrizno kak sam zamisljala...hahaha
    A bolni jajnik? Ne bi trebali oni mirovat u trudnoci... Ili se jos sve dolje priprema na novo, iliti drugo stanje...
    Ako ne prije, u pon idem na ultrazvuk. Pa kako bude, bude

smokov
    17. Studeni 2016. 16:40

Ja imam policisticne, pa mozda je zato. Takoder me znalo boljet i prije trudnoce, al obicno desni.
    A vidjet cemo sta bude :)

mono1111
    17. Studeni 2016. 16:59

Smokov,

Koliko dana ti traje smeđi iscjedak??
    Ja bi na tvon mjestu odmah otisla na hitnu, tek toliko da provjeris.

mono1111
    17. Studeni 2016. 17:01

Mayathequeen 

Da li znas kada ti je bila O??

smokov
    17. Studeni 2016. 17:13

Trajal je koja 4 dana u vrijeme ocekivane, ali to su bili samo obrisi kod brisanja. Tu i tam koja flekica na dnevnom. Smirilo se i sad nekon kojih tjedan dana, mozda i manje isto obris na papiru kod brisanja. Uzimam progesteron i nije to nista obilno ni svjeze, tako da me, trenutno, to puno ne brine. Vec me brine ta bol u jajniku.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.