uh, tek sad vidim da si napisala da ideš danas kod prijatelja na pregled, oprosti
Ma nista..a vidjet cemo sto ce reci,rekao je muzu da je mozda rano i da mi nije ovaj smio tak nesto reci jer to nije na njemu da prognozira..moram se drzati radi klinaca..neznam koliko mi opca praksa jos bude dao bolovanja jer nisam u stanju ici raditi,eto kakav moras biti covjek i doktor da tako nesto velis i posaljes radit..
Tako sam ja jedne prilike mamu pitala pa sta prije nije bilo da poslije 4mj trudnoce ides na porodiljni? ona me gleda zbunjeno kao to nikad nije bilo,uvijek je bilo kao i sad do 32tj od kud to tebi? sve trudnice koje sam ja znala ko manja isle su na porrodiljni a jos trbuha nisu imale pa eto ja sam tako zakljucila hah
Mayathequeen jako jako mi je zao al nadam se da ce sve biti u redu i da je samo rano da cujes srceko..
Curke,neki sam se dan prikljucila vasoj grupi.. danas sam ulovila malo vremena i procitala sve od pocetka da pohvatam malo tko sta pise i tko se s cime bori..
Mayathequeen znam da mi cure,zene odma pomislimo na najgore,iako u vecini slucajeva nije tako.. Zato se nemoj puno brinuti prije vremena jer to sve utjece na bebu.. Sve ce biti dobro,samo hrabro i glavu gore
Vidim da je nekima od vas ovo drugo ili trece dijete. Pa bi voljela cuti koji savijet od vas.
Imam sina od 1god i 2mj. jos je mali i ne razumije sve,ali kako ga pripremiti na jos jednu bebu?
Jos neznam u kom sam tj,tek 2.12 imam uzv,ali po nekom mom racunanju oko mj dana je sada.
Ali me to jako zanima. jer kad sam dobila brata od tatine zene mali ga je stalno htio udarati,pokusao ga je gadati teskim predmetima i gusiti jastukom. ja to zelim izbjeci u svakon slucaju. pa ako ima koja od vas prijedlog svaki mi je dobrodoso..
Nadam se da cemo se ljepo druziti,i imati povjerenja jedna u drugu s obzirom da ste imale losih iskustva.. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji